Saanut 5/5 tähteä

Wat een ongelooflijke snelle en klantgerichte reactie op mijn bestelling. Super snel geleverd en heel laagdrempelig contact. Ging het bij anderen maar zo makkelijk!! Gewoon TOP

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Blijf ver weg van dit bedrijf. Begin maart handschoenen besteld en betaald. Na wel 10 telefoontjes met telkens loze beloften en toezeggingen nog niets ontvangen. Daarna juridische dreiging, uiteind... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De afgelopen twee weken heb ik grind, grindplaten, tuinaarde en houtsnippers bij Plusjot aangeschaft. Miles van Plusjot heeft mij enorm goed geholpen, en ik moet eerlijk zeggen: ik ben nog nooit... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Eenvoudig bestellen, scherpe prijzen en snel geleverd. Na de bestelling nog even contact gezocht met de klantenservice welke mij direct en vriendelijk van de door mij gevraagde informatie kon voorzien... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Piharakennusten toimittaja
  2. Rakennustarvikkeet
  3. Rakennuslaitteiden toimittaja
  4. Maisemointitarvikkeiden myymälä
  5. Puutavaran toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Plusjop! Dé totaal-leverancier voor uw tuin. Wij onderscheiden ons door superkwaliteits-producten te leveren tegen super scherpe prijzen. Groene Groet, Vrienden van Plusjop!

3,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Snel en goed

Na een klein misverstand over de levering keurig telefonisch afgehandeld.
Ik ga hier zeker een volgende bestelling plaatsen.

11. marraskuuta 2025

Top service!!

Paddock roosters besteld via de website. Bij de keuze "zelf afhalen" of "laten bezorgen" gekozen om de roosters zelf op te halen in Enkhuizen.
Tot mijn grote verrassing werd het geheel kosteloos bezorgd. Wat een service!!
Keurig te woord gestaan door personeel en chauffeur. Hier ga ik zeker weer bestellen.

31. lokakuuta 2025

Goede betrouwbare leverancier

Goede betrouwbare leverancier. Zeer klantvriendelijk/behulpzaam en meedenkend. Goede prijs/kwaliteit en snelle levering. Werken ook samen met een net zo klantvriendelijke distributeur (transport) SVZ. Kortom, aanrader, als je metr je tuin of oprit aan de slag moet.

9. lokakuuta 2025

Top bedrijf

Zoals je het graag ziet; product maar vooral ook klantenservice is helemaal op orde, tegenwoordig niet zo normaal meer.
Pallet zand besteld op moeilijke locatie, vragen daarover snel beantwoord en snel gekregen. Top bedrijf.

30. syyskuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Zeer slechte communicatie.

Zeer slechte communicatie.
Nu pas reviews erbij bekeken en blijk niet de enige te zijn.

2 sterren omdat producten wel geleverd zijn uiteindelijk, maar dit is wel aan de hoge kant.

Artikel op website leverbaar binnen 1-2 dagen, dat klopte niet. Na diverse pogingen om contact te leggen over de bestelling enkel de reactie vanuit plusjop: "Goedemorgen,We wachten nog op de nieuwe levering."

Geen naam, geen excuses, geen verwachte leverdatum... Helemaal niks.
Ook op reacties omtrent bovenstaand werdt totaal niet gereageerd.

Producten zijn uiteindelijk wel geleverd, maar aftersales is bijzonder slecht. Communicatie is belangrijk, zeker als het langer duurt dan beloofd.

Dit is de laatste keer dat ik hier besteld heb wegens bovenstaand. Jammer.

1. syyskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Prettige afhandeling bestelling

Telefonisch een snelle afhandeling, door de vakantie tijd iets tragere levering maar door de transporteur netjes op de hoogte gehouden wanneer het e.e.a. afgeleverd zou worden (5 pallets met grind/grindplaten). Werd aangegeven dat men er tussen 1300-1500 er zouden zijn en dit werd 13.30 uur dus zeer netjes afgeleverd voor de deur en neergezet op de plaats waar ik (in overleg met de chauffeur) om vroeg. Zeer tevreden over de afhandeling aflevering.

15. elokuuta 2025

Gebrek aan klantenservice

Ik bestelde grind voor de achtertuin van 8 mm tot 16 mm, maar ze leverden 16 mm tot 25 mm ondanks het betalen van hoge thuisbezorgkosten na 7 dagen. Echt ongelooflijk en ook de contactpersoon reageert niet op mijn vragen, ik heb e-mail gestuurd maar wacht nog steeds op een antwoord.

13. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Maaimes voor grasmaaier besteld

Maaimes voor grasmaaier besteld. Op de website stond: 5 werkdagen voor bezorging, na 6 dagen niks gehoord, en contact opgenomen. Artikel bleek niet voorradig, maar na snel schakelen met andere leveranciers alsnog een Maaimes gekregen. Een pluim voor de persoonlijke hulp en aandacht van de medewerkers van Plusjop!

12. elokuuta 2025

Hele goede koopervaring

Hele goede koopervaring.

De medewerkers hebben geduld, denken mee, zijn klantvriendelijk en uiteindelijk de prijs van de grindmatten is het goedkoopst in de markt en de kwaliteit is top! Bestellen dus!!

6. elokuuta 2025

super service!

tijdje geleden een sproeier besteld, na hier erg tevreden over te zijn een 2de besteld waarna de eerste helaas kapot ging. binnen nog geen 24u na het melden hiervan is contact met mij opgenomen en hebben ze een nieuwe opgestuurd. super service!

10. heinäkuuta 2025

Wat een super service!

Wat een super service!
Door eigen fout .. is er een big bag grind etc verkeerd bezorgd.
Na bellen is er zonder problemen geregeld dat mijn bestelling kosteloos werd weggehaald en vandaag nog bij ons werd gebracht.
Ik noem dat top service en aardig aan de telefoon en WhatsApp!
Ik adviseer dit bedrijf aan om hier te bestellen.
ik blijf dat zeker doen.

Tot snel en nogmaals bedankt!

22. heinäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Retour label aanvragen is een probleem

Retour label aanvragen is een probleem. Ik zie nu eigenlijk pas de zeer lage reviews score en dat verbaast me niets. De levering ging zeer vlot, maar nu ik het product terug wil sturen, word ik aan het lijntje gehouden. Hoe moeilijk is het om even een retourlabel te sturen of beter nog: zorg dat dat gewoon via de site verkrijgbaar is. Maar dat komt waarschijnlijk het verdienmodel niet ten goede.

6. heinäkuuta 2025

bestelling geannuleerd

bestelling geplaatst en betaald en bellen mij een week later op om te melden dat ze het niet kunnen versturen aan het tarief die op hun website staat vermeld !! hebben de bestelling geannuleerd. Als ik hun vraag hoe het dan komt dat deze verzendprijs op hun website staat vermeld...? tja ,,, foutje.

28. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb een bestelling geplaatst bij Plusjop

Ik heb een bestelling geplaatst bij Plusjop, ik heb betaald en ik heb de bestelling NOOIT ontvangen. Ik heb meerdere malen gebeld, kreeg nooit gehoor. Ik heb meerdere malen gemaild en er kwam nooit een reactie terug. Ik ben zeer teleurgesteld. Het was geen hele grote bestelling, maar als ik iets bestel en ik betaal, dan verwacht ik wel wat terug!

10. heinäkuuta 2024

Onbetrouwbare website

Onbetrouwbare website! Het toesturen van een ander product dan besteld, ondanks een verzoek om terugbetaling.

2. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer snelle levering, correct zoals overeengekomen

Vermits levering zeer snel diende te gebeuren heb ik contact opgenomen. Gelukkig kreeg ik contact met een vriendelijke en echte mens, in tegenstelling tot allerhande irritante chatboxen die je niet kunnen helpen. De levering vond plaats 1 dag later, exact zoals afgesproken!
Ik ben zeer tevreden van de service tot levering en ook van het product (yellow sun siergrind)

24. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin