Købte en A3 størrelse ugeplan i ramme og produktet er sådan set nydeligt (derfor 2 stjerner) men for næsten 500kr er det altså et undervældende produkt. Ønsker man sig en ugeplan så køb i sted... Näytä lisää
Hurtig og nem bestilling . Varen jeg bestilte var her efter 2 dage , og var tip top . Bestiller gerne derfra igen 😊
Mange gange kan man godt blive i tvivl om hvorvidt de anmeldelser der er på Trustpilot er reelle eller er fabrikerede til virksomheden egen fordel. Søndag d. 15/06-2025 bestilte vi en plakat med e... Näytä lisää
Jeg købte en madplan med personlig tekst og er mere end begejstret 😃 Den lever absolut op til beskrivelser, fotos og forventninger. God kvalitet, flot design, og en lækker detalje at den kan gøre... Näytä lisää
Idéen til Pluma Posters opstod i et gammelt pakhus i hjertet af Aabenraa: håndtegnede og unikke plakater til det moderne hjem. Pluma betyder fjer på Latin, og det leder tankerne hen på den gamle måde at tegne på. Nemlig med en skrivefjer. 👉Alle vores plakater er helt unikke fordi vi selv tegner og printer dem, derfor kan du sikre dig noget du med garanti ikke finder andre steder. Vi ønsker at passe på naturen og producere derfor med omtanke for miljøet. 👉Vores mission er at alle plakater forlader vores adresse med stolthed og præcision og lander hos dig for at gøre dit levested mere hyggeligt og nærværende. Følg med, vi tilføjer hele tiden nye plakater. 👉På pluma.dk er alle designs lavet af Rachel. Du finder altså ikke hundredvis af plakater som er masseproduceret. Når du bestiller på shoppen, er det enten mig Nicolai eller Rachel som printer og pakker din bestilling. 👉Ønsker du noget endnu mere unikt? Så har vi stor erfaring indenfor special designet plakater, lærredsprint og akustik billeder. Vi har tidligere lavet komplette løsninger til private, men også hoteller, restauranter og det offentlige. 👉Tag kontakt til os, så kan vi finde den rette løsning til dig. Vi tager ikke noget opstarts gebyr, du har altså mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 👉Du kan med fordel hoppe ind på vores Instagram eller Facebook. Der kan du følge med i hvad vi laver hver dag. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du gratis tips og tricks til din indretning samt gode tilbud og rabatkoder vi kun deler i din indbakke.
Møllegade 11, 6200, Aabenraa, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig og mega god service - dagen efter jeg havde modtaget min madplan var jeg nød til at bestille min ugeplan - jeg er vild med dem

Så Fedt!😍 God betjening og Modtog hurtigt 🙏

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Imødekommende betjening på mail. Hurtig ekspedition og levering - pakket i forsvarlig emballage. Kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
God service, hurtig levering og rigtig flotte plakater! Skarp print og god kvalitet på papiret. Og hyggelig detalje at der er vedlagt et kort med et håndskrevet navn på personen der pakkede ordren.
Skal helt klart købe flere 🤩

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Rigtig god betjening og kvalitet af billeder og rammer. Jeg er meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Det er simpelthen den bedste service jeg har oplevet. Bestilte poster søndag eftermiddag, modtager sms om at den er færdig og gerne må godkendes et par timer efter. Bliver sendt samme aften og har den tirsdag formiddag. Godt og nærværende firma der forstår sig på kundepleje. Jeg vil anbefale det til alle

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Har fået den fineste studenter-plakat fra og den fineste service af Pluma Posters.
Kvalitet, imødekommenhed og hurtig respons har været i top.
Jeg bestiller meget gerne igen 😊

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Super hurtig levering og et flot resultat. Virkelig god service.

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Fantastisk god og hurtig service!
Jeg bestilte en plakat med selvafhenting hos pluma om formiddagen og allerede til aften samme dag fik jeg en besked om at den var klar til afhentning!
Har altid oplevet god service og kvaliteten på plakaten er super! Vil klart anbefale Pluma! Og bestiller helt sikkert derfra igen😍👍🏼

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Flotte plakater og de hjælper med forslag ,hvis man selv ønsker ,at få en speciel plakat, God service og hurtig og sikker levering

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Mange slags,noget til enhver stil og smag. 👍Er meget glade for mine.
Super god betjening og ingen vrøvl hvis man vil bytte til at andet billede.
Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Pluma Posters får mine varmeste anbefalinger. Flotte ,enkle og stilfulde posters.
Jeg fik en kompetent guide , til min bestilling af div. Posters , samt da jeg ikke var så godt til at bestille varerne via webben......så fik jeg da også lige en sød og venlig hjælp til det også😃Mange tak for det hele.
Rigtig god ide og mulighed for, at billedrammerne også kan stå op og pynte,evt på en reol.

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Super flotte plakater og virkelig hyggelig indpakning af plakaten når man modtager den😍
Og virkelig en rigtig god service!
Kan klart anbefale Pluma Poters til andre 😄

Vastaus yritykseltä Pluma Posters
Super fine og moderne plakater. Vi købte to (coffee guide og coffee roasting) i A3 til vores nye lejlighed. De er SÅ fine og stilfulde. 👌 Vi anbefaler Pluma posters pga god kvalitet, god service og hurtig levering. Vores pakke blev leveret med et takkekort med navnet på medarbejderen som har pakket vores plakatter. Så hyggeligt ☺️