Fantastisk god kundeservice. Svarer raskt. Leser hele henvendelsen og svarer på alle spørsmålene. Er hyggelig og forklarende, og skriver svaret, uten å lime inn «standardsvar» som mange andre bruker... Näytä lisää

Bra priser, kjapp leveringstid og meget bra kundeservice. Min pakke var mer eller mindre fullstendig ødelagt under frakt (Post Nord) og innholdet var også mer eller mindre knust. Meldte dette inn vi... Näytä lisää

Super kundeservice. Jeg la inn en bestilling som ble sendt meg veldig raskt. Da jeg oppdaget at noe manglet, sendte jeg en mail på kvelden og fikk svar på morgenen etter- om at mangelen ble ettersendt... Näytä lisää

Selve kjøpet gikk knirkefritt! Såmaskinen er plastikk og tåler ikke mer håndtering enn den må. Jeg satte hjulet på tvers etter en gangs bruk (det var visst ikke valgfritt allikevel…)og da gikk det ske... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä

Vi selger utstyr og inspirasjon for deg som er glad i hage eller sanking i naturen.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Super rask levering

Super rask levering. Men skulle ønske det var mer opplysninger på de økologiske frøposene. Måtte google alt. Såtidspunkt, temp osv.

19. helmikuuta 2026

Post Nord mistet varen

Post Nord mistet varen. Ønsker helst ikke å handle med de som bruker Post Nord.

22. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Plukkselv

Hei, beklager at det ble feil med sendingen din, og at det tok altfor lang tid å rette opp. Til info kan du også velge Posten/Bring som leveringsalternativ i kassen når du handler. Mvh Lisbeth, Plukkselv.no.

Dere bruker Postnord til frakt

Dere bruker Postnord til frakt, jeg må kjøre 120 km for å hente pakken, og 2 bank kort ble sperret fordi jeg "måtte" laste ned en app som viste seg å være svindel, noe postnord ikke tok på alvor. Alt dette gjelder ikke feil gjordt av dere, vil vil likevel gi et veldig dårlig inntrykk og omtale av dere.

23. kesäkuuta 2025

Hei Venke
Vi beklager at Post Nord ikke har et hentested nærmere enn der du bor og opplevelsen du hadde.

Man vkan også velge Posten/bring som leveringsalternativ hvis man ønsker det og bor nærmere et posten hentested i kassen vår, eller man kan velge et Post Nord hentested i butikk i kassen for å slippe å bruke deres app for å åpne pakkeboksluker hvis man synes det er problematisk.

Vi har gode/dårlige opplevelser med begge transportfirmaene i norge, og lar derfor kunden velge etter eget ønske/valg.

Mvh
Plukkselv.no

Anbefales ikke i forhold til klage og kundetilfredshet

E-postene jeg mottok etter klage var vel belærende. Oppfattet det som nedlatende. Klagen førte ikke frem.

15. toukokuuta 2025

Hei Geir Rune.
Alt vi ønsker er at kundene våre skal lykkes i sin dyrking, og vi forklarte derfor grundig hvordan du lykkes med den sorten du ønsket å dyrke for å hjelpe. Hvis du oppfattet det som belærende beklager vi det, det var aldri meningen bak.

Sår man frø i 14 grader i mørket som man må ha 20 grader og lys for å spire fra naturens side er det dessverre ikke reklamasjonsgrunn, som i dette tilfellet, og det riktige er da å gi råd hvordan kundes lykkes videre.

Alt annet ville vært dårlig kundeservice, eller som en klok man sa: "Hvis man oppfatter alt som belæring, er kanskje problemet at man ikke tåler å lære."

Mhv Plukkselv

Kjøpte litt fokjelige busker fra dem

Kjøpte litt fokjelige busker fra dem, Var stusselige planter, men ikke lett å få tak i andre steder, så var innafor, dem var veldig små... av de som var busker, det var en som var medium stor som jeg hadde forventet på de andre blant annet rosa blåbær osv bringebærebe så ok, utifra hvordan jeg har fått av andre butikker fra nett men ennå var brukket i posten, ut spent på hvordan det vil gå i år, det tok lang tid før de ble sent, så sendte en epost, fikk rask svar og dem sendt dagen etter jeg sendte epost, så den personen som svarte på epost var rask og hyggelig for hadde noen spørmål

27. maaliskuuta 2025