Vielen Dank an das super nette Team!!!!
Alles super geklappt, sind sehr zufrieden und empfehlen Plast-Pol mit gutem Gewissen weiter.

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Vårt företag grundades 1993 och från den här tiden har vi arbetat med tillverkning , utveckling och kvalité. Vi försöker ständig förbättra våra produkter och detta gör vi redan under 32 år. Vi är ledande tillverkare samt försäljare av glasfiberpooler, pooltak, pool utrustning, tillbehör samt underhållsartiklar. Vi är en av få tillverkare i hela Europa som har ett TUV-certifikat som bekräftar våra produkters unika kvalité och standard i högsta klass. Våra pooler tillverkas i enlighet med TUV Rheinland certifikatet ¨Safety , Controlled Produktion¨ utfärdat av det oberoende och internationellt erkända certifieringsorganet TUV Rheinland i Tyskland. Alla våra pooler är säkra att använda och är av högsta kvalité och uppfyller alla europeiska standarder. Alla produkter och lösningar som tillhandahålls av oss präglas av det bästa förhållande mellan de erbjudna produkterna till priset. Tack vare många års erfarenhet och samarbete med de bästa leverantörer har vi kommit till insikt om att beställningar från våra kunder tog fart genom åren vilket alltid garanterar bästa kvalitet på vårt utfört arbete. Många referenser i hela EU bidrar till att vi är ett pålitlig tillverkare. Våra erbjudande riktar sig till personer som letar efter tekniskt avancerade enheter samt utrustning som uppfyller europeiska krav till ett bra pris. Kvalité, garanti och support prioriteras hos oss!
Anieli Krzywon 16, 41-922 , Radzionkow, Puola

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Jag vill verkligen ge Plast-Pol mina varmaste rekommendationer. Från första kontakten till leveransen av poolen igår har allt fungerat helt perfekt. Kommunikationen har varit tydlig, snabb och professionell, och hela teamet visade ett otroligt engagemang för att allt skulle bli rätt.
Själva leveransen var imponerande – allt gick smidigt, punktligt och med stor precision. Chauffören och kranföraren visade verkligen erfarenhet och fingertoppskänsla när poolen skulle på plats. Det märks att Polplast har rutin och genuin stolthet i sitt arbete.
Poolen överträffar dessutom mina förväntningar i kvalitet och finish. Det känns som ett gediget hantverk rakt igenom.
Kort sagt – Polplast levererade inte bara en pool, utan en riktigt bra upplevelse. Stort tack till hela teamet!

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Vi är väldigt nöjda med vårt köp. Allt gick smidigt och enligt plan. Det var inga problem med varken pool, utrustning eller leverans. Har rekommenderat plast-pol till vänner och kommer fortsätta rekommendera. Otroligt nöjda och värt varenda krona. Agnes är toppen och snabb med svar och information.

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Otroligt nöjd med Plast Pool! Poolerna håller högsta kvalitet och är mycket prisvärda jämfört med andra alternativ på marknaden. Leveransen gick smidigt och allt kändes tryggt från start till mål. Ett stort plus är återförsäljaren Agnes i Sverige – kunnig, engagerad och alltid redo att hjälpa till. Hon gjorde hela processen enkel och gav oss ett stort förtroende.
En pålitlig poolleverantör som har bra kvalitet, bra priser och förstklassig service.
Tack🍀

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Vi är mycket nöjda med vår pool och hela beställningsprocessen. Allt har gått enligt överenskommelsen och poolen är verkligen superfin. Servicen har varit professionell och smidig, och kommunikationen har fungerat utmärkt. Vi ser fram emot att snart bygga trädäck runt poolen och montera pooltaket – allt ser riktigt bra ut!

Vastaus yritykseltä Plast-Pol
Alles spitze Pool 8,50 Überdachung dicht alles wie es sein soll.
Har skickat mail flera gånger men får inte svar alls.
Har bara frågat om nytt gångjärn till pooltak, det samma hände da vi skulle byta 1 lampa i poolen
Det är inte god service.