They really care about customer satisfacton
Very reliable. Problems with international delivery, and they took care of it. Good people
Plasma-Based Solutions for Enhanced Health & Wellness
Wat een mooie producten! Ik infuse mijn water dagelijks met PlasmaGaNS met Collageen en zie ook echt verschil, want mijn lijntjes zijn minder geworden.
Verder heb ik PlasmaGaNS flesjes in huis staan, voor hun fijne, helende energie. Ik ben FAN!

Vastaus yritykseltä PlasmaGans
Bravo pour vos produits de très bonne qualités! Très belle présentations et exellent service!
Snel verzonden, reageren direct vriendelijk op de mail en handgeschreven briefje erbij.
Erg persoonlijk! Dankjewel.
Ik ben heel blij en tevreden dat ik bij jullie de plasmagans produkten gekocht heb, vanwege de goede communicatie en snelle verzending van jullie mooie produkten. Echt een aanrader!
Goede middag,nou ik moet zeggen,mijn dochter heeft de pen nu een week, maar ze zei ,dat het erg pijn doet ze heeft vorig jaar een driedubbele enkelbreuk opgelopen.maar nog steeds gevoelig en pijnlijk.ik dacht dan koop ik die pijn pen .nu is ze gestopt.ik denk dat het wel werkt bij haar maar omdat het zo pijn doet .durft ze niet meer.en verder zou het fijn zijn ,als jullie er een gebruiksaanwijzing en wat het erbij doen .
Dat zou heel fijn zijn ,bij de producten.ik wens jullie een fijn weekend.groetjes Marijke.
Mooie website
*Misschien iets meer uitleg wat het juist is en waarvoor het gebruikt kan worden voor degene die er nog niet zo in thuis in zijn
*snelle service en goed mailverkeer ivm vragen
Ik had mijn bestelling razend snel in huis; goed verpakt en een handgeschreven noot erbij, wat ik erg waardeer! 🙏🏻🤩
Snelle levering. Vooraf vragen gesteld via de mail en daar ook snel antwoord op gekregen. Alles netjes verpakt, ook de nanocoated spoel. Je ziet dat het met zorg ingepakt is.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.