Banner for Plantinavia Norge

Plantinavia Norge Arvostelua 433

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Bra nettside, gode priser og stort utvalg. God kundeservice og enkelt å få hjelp og tips ifm planting av ny hekk. Veldig greit med sporingslink så man kan følge leveranse i tillegg til at det var e... Näytä lisää

Plantinavia hadde de beste prisene når vi skulle kjøpe smaragd tujahekk. Suveren oppfølging underveis (eposter) fra kundeservice om når, hvor og hvordan vi skulle forholde oss til leveransen. I tille... Näytä lisää

1. Puutarhamyymälä
  2. Taimitarha

Oppdag hvorfor Plantinavia rangert som den beste Online Shop for Hekkplanter i Norge

En hekk er ikk e bare en avgrensning – den skaper ro og harmoni i hagen.

Derfor leverer vi mer enn bare planter. Vi leverer tillit, ekspertise og omsorg.
Fra det øyeblikket hekken forlater vårt gartneri til den blomstrer i hagen din, er vi med deg. Og hvis naturen har andre planer? Vi står ved din side og sørger for at hekken trives. For ekte service slutter ikke ved levering – den vokser med deg.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Veldig fornøyd med handelen hos Plantavia

Veldig fornøyd med handelen hos Plantavia. God pris, god kundeservice og tett oppfølging gjennom hele kjøpsprosessen. Therese ga oss super veiledning i forkant rundt både levering og planting, og plantene som ble levert var av fin kvalitet. Nå blir det spennende å følge med på hvordan hekken utvikler seg over tid. Alt i alt en god kjøpsopplevelse!
Tommy.

16. marraskuuta 2025

Plantinavia anbefales på det sterkeste

Plantinavia anbefales på det sterkeste. Vi har bestilt vår smaragd tujahekk hos dem, fikk så mye bra tilbud og oppgradering av bestillingen vår. Hadde null problemer i kommunikasjon med Therese og knirkefritt levering av hekken som avtalt. Vi er fornøyd med pris, kvalitet, kommunikasjon og levering med Plantinavia. Pluss at hekken er dekket med garanti.

15. marraskuuta 2025

Først og fremst

Først og fremst - plantene hadde høyden og fyldigheten som forventet/bestilt. Veldig god assistanse og informasjon gjennom hele prosessen - fra å finne de riktige plantene for vårt formål frem til levereringen.

24. syyskuuta 2025

prosjekt hekk

dere var enkle å komme i kontakt med, via chatten fikk jeg enkelt svar på mine spørsmål, mange av planen var større en 80 cm, det gir en følelse av et godt kjøp og at dere er rause

20. lokakuuta 2025

Oversiktlig og ryddig

Oversiktlig og ryddig. Både bestilling og levering fungerte utmerket. Har ikke kunnskap til å mene noe om kvaliteten ennå, men det ser bra ut 14 dager etter planting.

5. lokakuuta 2025

Veldig bra og ryddig leveranse i alle ledd

Veldig bra og ryddig web-side. Informasjon og dialog etter kjøpet fungerte utmerket. Fikk også bedre (kraftigere) hekkplanter enn forventet. Fantastisk oversikt over leveranse med tracking av lastebil. Hyggelig og ryddig leveranse på hjemmeadressen som avtalt.

5. lokakuuta 2025

Knallgod kompetanse

Knallgod kompetanse, nydelig service og rask levering. Bestilte 127 blå edelsypress, trærne var frodige og friske. God kvalitet på juten rundt rotklumpen og selve trærne var praktfulle.

29. syyskuuta 2025

Seriøst bedrift

Seriøst bedrift, med en bra nettside. Svarte meg fort på mail da jeg lurte på noe selv om det var i ferien. Fin leveranse med seriøst transport selskap.

4. syyskuuta 2025

God kundeservice

Veldig greit med sporingslink så man kan følge leveranse i tillegg til at det var enkelt å kommunisere med sjåfør.
Alt i alt veldig godt fonøyd!

28. syyskuuta 2025

Føles mer som svindel enn som handel

De lokket meg til å "oppgradere" til deres såkalte velgrenet, premiumvariant av hekkplanten. Det som ble levert, var verken premium eller i nærheten av normal kvalitet – mesteparten av plantene var bare ett nakent hovedskudd uten grener.

Da jeg klaget, ble jeg møtt med bortforklaringer og et forsøk på å overbevise meg om at jeg egentlig hadde fått noe bedre, og burde være takknemlig(!). Først da jeg krevde refusjon og rabatt, ga de seg umiddelbart – noe som får meg til å mistenke at dette ikke var en feil, men ren strategi.

Jeg ville bare ha det jeg ble lovet, men endte opp med å måtte akseptere elendig kvalitet fordi hele leveransen sto foran garasjen. Resultatet er at jeg nå må vente ett til to år på en tett hekk som egentlig skulle vært på plass fra dag én.

Kort sagt: dette føles mer som bevisst lureri enn seriøs handel. Styr unna om du forventer ærlighet og kvalitet.

9. syyskuuta 2025
Plantinavia Norge-logo

Vastaus yritykseltä Plantinavia Norge

Kjære Tamas,

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi ønsker å starte med å anerkjenne at plantene du mottok ikke hadde riktig kvalitet. Det var en feil fra vår side, og vi tar fullt ansvar for det.

Da du kontaktet oss, foreslo du selv to mulige løsninger:
1. At vi henter plantene og leverer riktig kvalitet
2. At vi refunderer 70 % av kjøpesummen, slik at du kan beholde plantene

Vi valgte det andre alternativet – akkurat slik du foreslo – og refunderte beløpet umiddelbart. På det tidspunktet føltes dette som en rettferdig og konstruktiv løsning for begge parter.

Derfor ble vi oppriktig overrasket over å lese anmeldelsen din, der du beskriver situasjonen som uredelig eller villedende. Gjennom hele prosessen har vi handlet i god tro og fulgt det forslaget du selv la frem.

Etter anmeldelsen tok vi kontakt igjen – ikke for å diskutere, men for å spørre om du likevel ønsket å motta riktige planter. Du svarte ikke på akkurat den delen av meldingen. Tvert imot svarte du at det var vi som insisterte på refusjon, når det i realiteten var du som foreslo begge alternativene. Vi tok det som en selvfølge at begge forslagene var akseptable for deg – ellers ville du vel ikke ha lagt dem frem?

Vi forsøker alltid å løse saker med omtanke og respekt – og det tilbudet står fortsatt. Hvis du heller ønsker nye planter i stedet for refusjonen, ordner vi det gjerne.

Vennlig hilsen,
Teamet hos Plantinavia

Veldig bra.

Alt fra bestilling til levering fungerte som avtalt og de 150 cm høge barlindhekkplantene var fine.

9. toukokuuta 2025