Yrityksen kirjoittama
Nettbutikk med lokale i Bergen sentrum som spesialiserer seg på Vaporisere, CBD og e-sigaretter. Vi ønsker å levere produkter av høy kvalitet til pris og kvalitetsbeviste forbrukere i hele Norge. Vi har også ekstensiv produktkatalog som vi ikke lagerfører men kan skaffe innen kort tid. Produkter kjøpt fra oss kan sendes til hele landet eller hentes hos oss i Bergen sentrum.
Strandgaten 59, 5004, Bergen, Norja
- 483 86 263
- kundeservice@plantedamp.no
- plantedamp.no
Muut katsoivat myös näitä
Rask service og levering
Bestilte en vare de ikke hadde inne, de kontaktet meg veldig raskt, fant ut av det, og sendte meg varen i en annen farge - med 2 dagers levering til Oslo.
Jeg bestilte med Faktura, fungerte helt plettfritt.
Super hjelpsom Personal
Sikkert en av de beste shops i hele Norge
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Var litt skeptisk fordi jeg måtte overføre penger til en konto men allt gikk veldig bra.
Norges beste nettbutikk innenfor sitt felt
Definitvit den beste norske cannabinoid aktøren i Norge - Utelukkende 10/10
Kan ikke anbefale en CBD/cannabinoid noe sterkere enn dem. Ok priser, de leverer varer fra merker med høy kvalitet og de får stadig vekk nye og spennende varer.
Kjøpt flere ganger av dem og de kommuniserer godt på reddit og mail. Svarer på alt du måtte lure på eller tar i mot tips.
Varer sendes utelukkende innenlands. Aldri hørt eller lest om noen misfornøyde kunder fra plantedamp.no. Er ikke mange alternativer å velge mellom innenlands, men plantedamp.no er definitivt den beste og jeg mistenker at det vil de være i lang tid fremover.
Anbefaler å sjekke ut r/plantedampAS på reddit.