Planke-bord.dk Arvostelua 1 302

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super dejlig og god oplevelse . Bestilte et cafebord understel tirsdag og modtog det allerede dagen efter (trods travlhed ifm BF) Skrev til dem efter modtagelsen ved 16 tiden onsdag , da stellet des... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte fire stole, de kom hurtigt, dog en pakke den ene dag og den næste dagen efter. Kunne så alligevel kun have en i bilen af gangen, så det passede mig fint. Den ene pakke var noget foreslået,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pakken ankom uden skræmmer, og dets skrøbelige indholdet var forsvarligt polstret godt! Produktet jeg valgte kan variere i form pga organisk materiale, og den jeg fik passer bare helt perfekt! Er så g... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Huonekaluliike
  2. Kaapistojen valmistaja
  3. Sisustusliike
  4. Kalustevalmistaja
  5. Hyllyt
  6. Kauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Plankeborde i høj kvalitet, Spisebordsstole & Barstole til den moderne bolig. Vi designer & bygger af den rustikke slags, hos planke-bord.dk sætter vi en ære i at levere unikke kvalitets produkter til det meste af norden. Derfor er det også oplagt for os at have en profil her på trustpilot, så vi hele tiden kan følge med i hvad vi gør godt og hvad der kan gøre bedere. Vi glæder os til at høre din mening. Vi giver altid et godt tilbud på en specialopgave.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Der var et supergodt tilbud

Der var et supergodt tilbud, jeg ikke kunne lade være med at købe. Varen var præcis som ønsket.

5. tammikuuta 2026

Hej Nova
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dine dækkeservietter.

Saanut 5/5 tähteä

Altid en fornøjelse at handle med…

Altid en fornøjelse at handle med Planke-bord

8. toukokuuta 2025

Hej Erik
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med at handle hos os. Vi er taknemlige for din loyalitet.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig kvalitet

Købte et sofabord. Virkelig ringe kvalitet. Skruerne kunne slet ikke holde i bordpladen, så den nederste plade sidder ikke fast, og den øverste sidder ikke særlig godt fast. Vi tør faktisk slet ikke sætte noget på bordet af frygt for at pladen falder af.

28. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Mette
Vil du sende reklamationen til info@planke-bord.dk med problemet så vil vi gerne hjælpe dig med problemet.

12. tammikuuta 2026

Hej Daniella
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores service.

Hylde i egetræ, speciel mål. 180x20x2

Bestilte en hylde i egetræ, med egne speciel mål, dette blev klaret uden problemer. Kvaliteten af træet, samt hylden overgik alle forventninger. Måtte bestille nogle beslag eksternt, da jeg ikke synes at priserne på de løsninger, hjemmesiden havde var så prisvenlige, men det blev nu meget pænt.

Ønsker var en svævehylde, men dette kan ikke gøres med en hylde, der kun måler 2 cm i højden og ikke 4.

8. tammikuuta 2026

Hej Hakan
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din håndlavede hylde uden beslag.
Vi kan ikke lave svævehylder på 2 cm, da der skal være plads til beslagene inde i træet. Vi er glade for du kunne finde en anden løsning som du er tilfreds med.

Saanut 5/5 tähteä

Varen var helt som vist og beskrevet

Varen var helt som vist og beskrevet. Vi var meget tilfredse da vi modtog den bestilte vare. Super sikker emballering så alt var intakt ved modtagelsen.
Vi handler helt sikkert hos dem igen.

7. tammikuuta 2026

Hej Bjarne
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare. Vi glæder os til du besøger Planke-bord.dk igen.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

13. tammikuuta 2026

Hej Bo
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for du havde en god oplevelse med at handle på Planke-bord.dk
Hilsen kundeservice

Flot massiv hylde

8. tammikuuta 2026

Hej Lisbeth
Tak for de 5 flotte stjerner, vi er glade for at du er tilfreds med din håndlavede hylde. Hilsen Ziff Myntte

Saanut 4/5 tähteä

De bestilte varer ankom dagen efter bestillingen, super hurtig levering

7. tammikuuta 2026

Hej Ulla
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen kundeservice

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

5. tammikuuta 2026

Hej Valentin
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med oplevelsen på shoppen og vores hurtige håndtering af din ordre.

Hurtig betjening

Bestilte udtræksstænger til tillægsplade som skulle bruges få dage efter. Fik dem som jeg håbede på. Forøvrigt i god kvalitet.

29. joulukuuta 2025

Hej Jørgen
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med udtræksstængerne til dit bord. Hilsen Ziff Myntte

Hurtig levering 👍🏻✔️

26. marraskuuta 2025

Hej Gitte
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Glædelig jul hilsen Ziff Myntte

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, gode varer og tøjstativet var hos mig 3 dage senere👍🏻

24. marraskuuta 2025

Hej Carsten
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du kan lide opbygningen af shoppe og dit tøjstativ. God dag hilsen Ziff Myntte

super hurtig levering

super hurtig levering, pakken kom dagen efter bestilling.

1. joulukuuta 2025

Hej Kjeld
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med vores hurtige levering. Hilsen Ziff Myntte

Alt OK

Alt OK, varen kom som bestilt, og efter nogle dage.

1. joulukuuta 2025

Hej Steen
Tak for den flotte anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med din vare. Hilsen Ziff Myntte

Smukt bord

Fantastisk flot bord og stole
Lynhurtig levering, 11 timer så stod det i min stue,

Hej Jeanette
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du er tilfreds med dit bord og stole. Hilsen kundeservice

Saanut 3/5 tähteä

Meget fine hylder og skab, flot træ.

Meget fine hylder og skab. Fint træ.
Skabet er dog lidt vakkelvornt, som også gør det lidt skævt, måske pga af de tynde ben.
Fin service, dog kom skabet et døgn for sent fra Brink. Måtte selv ringe for at konstatere dette.

Hej Alice
Du er velkommen til at sende video af problemet på mail, så kan vi evt. hjælpe dig. Hilsen Ziff Myntte

Hurtig levering. Skønt produkt

Hej Lone
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at du var tilfreds med din vare og vores hurtige håndtering af din ordre. Hilsen kundeservice

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin