Planet Fantasy Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Keräilyliike
  2. Verkkokauppa-palveluntarjoajat

Yrityksen kirjoittama

Planet Fantasy is dé (web)winkel voor verzamelaars en liefhebbers! Ontdek een ruim aanbod aan verzamelobjecten en merchandise van Disney, Harry Potter, Star Wars, The Lord of the Rings, Kuifje, Marvel, DC en zoveel meer! Kom langs in onze winkel te Antwerpen of shop 24/7 online.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geannuleerd zonder communicatie

Vanochtend een bestelling geplaatst voor Lorcana. Een paar uur later zonder enige vorm van communicatie is mijn bestelling geannuleerd en zit ik zonder product. Heel vervelend en jammer.

18. kesäkuuta 2026
Planet Fantasy-logo

Vastaus yritykseltä Planet Fantasy

Dag Yasin,

Bedankt voor je review.

We begrijpen dat dit erg teleurstellend is en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Je bestelling werd geplaatst via Bol.com en niet via onze eigen webshop. Op het moment van je bestelling kampte Bol.com met synchronisatieproblemen op hun servers, waardoor er onjuiste voorraadinformatie werd weergegeven. Hierdoor konden producten besteld worden die in werkelijkheid niet meer beschikbaar waren.

Aangezien de foutieve voorraadweergave afkomstig was van het platform van Bol.com, hadden wij helaas geen mogelijkheid om dit vooraf te voorkomen. Zodra het probleem werd vastgesteld, hebben we de bestelling moeten annuleren omdat we het product niet konden leveren. Je kan de reden van annulatie altijd terugvinden in je bol account.

We begrijpen dat dit voor jou als klant weinig verschil maakt en dat je vooral teleurgesteld bent dat je de, momenteel moeilijk te verkrijgen, Wilds Uknown boosterboxen hebt misgelopen. Nogmaals onze excuses hiervoor!

Met vriendelijke groeten,

Team Planet Fantasy

Geweldige winkel

Geweldige winkel, en Thomas is de beste. wat een super aardig en geduldig persoon. hier vind je alles van Disney tot Harry Potter. Hier shop je met plezier en ga je naar huis met een super gevoel, dikke dikke aanrader!!!

30. joulukuuta 2025

Aanrader

Zeer ruim aanbod van alles op het gebied van pop cultuur. Ook regelmatig mooie aanbiedingen voor écht scherpe prijzen. Prettige communicatie. Thomas reageert snel en vriendelijk op eventuele vragen en/of opmerkingen. Pakketten worden snel verzonden naar Nederland met GLS en zijn ook goed en zorgvoldig verpakt. Kortom een aanrader deze webwinkel. A+++++

14. heinäkuuta 2025

Behulpzame lui

Behulpzame lui. Ik zal er vast wel weer iets kopen, al is het een eindje rijden vanuit NL.

31. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

‘Verloren pakketje’

Heb een retour gedaan van een pakketje ze hebben gezegd dat ze een lege doos hebben ontvangen, terwijl het duidelijk op het gewicht staat dat ik dezelfde grammage heb verstuurd als ontvangen. Ze hebben 500 euro van mij genomen en niks terug gestuurd.

2. helmikuuta 2024
Planet Fantasy-logo

Vastaus yritykseltä Planet Fantasy

Dag Ilkan,

Bedankt voor je review!

Ik zou je hier héél graag verder mee helpen maar dit was een transactie via Bol. De verzending is via hun Bpost retourlabel gegaan. Omdat wij het retourlabel niet voorzien kunnen we geen case starten bij Bpost. Dit is Bol's verantwoordelijkheid. Er loopt bij Bol wél een fraude onderzoek over je bestelling met casenummer 203581057. Misschien dat je daar iets aan hebt in je verdere communicatie met Bol.

Sorry alvast voor het ongemak!

Met vriendelijke groeten,

Team Planet Fantasy

Heel klant vriendelijk!

Ik heb vorig jaar juni een pre order gedaan voor een figuur. Deze zou binnen 3 maanden geleverd worden.

Helaas bleef de leverdatum maar opschuiven en opschuiven. Dit ligt niet aan Sankta, maar aan de leverancier.

Omdat er nog steeds niet duidelijk was wanneer ik het figuur kon verwachten, heb ik afgelopen april om mijn bestelling geannuleerd. Dit is keurig geregeld. Het contact was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik zou dus gerust weer hier bestellen.

15. huhtikuuta 2023

Super nette afhandeling TOP

Ik heb vandaag mijn bestelling ontvangen maar helaas door een menselijke fout heb ik iets niet gekregen. Dus heb ik contact opgenomen met Sankta binnen enkele minuten al een reactie. Yes ze sturen als nog het cadeautje op. Echt super nette afhandeling. Mvg Roos

15. marraskuuta 2022

Topwebshop!

Fantastische webshop! Ik had vorige week de Staf van Gandalf gekocht op Sankta. Het was mijn eerste aankoop hier dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Toen ik mijn bestelling had geplaatst merkte ik op dat ik een foutief leveringsadres had ingevuld. Via de livechat op de website werd ik snel en heel vriendelijk verder geholpen. Zelfs om 21.30u 's avonds! Top klantenservice, jullie zien mij hier zeker nog terug :)

16. maaliskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin