Planandplot Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

God kvalitet Hurtig levering og god indpakning. Klistermærker: god kvalitet, flere muligheder (transparant eller ej), god mængde så man ikke skal være bange for gentagende tema'er. Tape: flotte fa... Näytä lisää

Altid fine varer og den lille extra der altid følger med er så hyggelig.. Den bliver nydt imens jeg ser mine fine sager igennem🤗

Plan & Plot er en virkelig god webshop, som jeg er rigtig glad for at handle hos. Jeg har selv et månedsabonnement hos dem, hvilket gør det super nemt – man kan altid lægge ekstra ting i, som så b... Näytä lisää

Købte en notebog, kalligrafipen, fountain pen og blæk - alt sammen i en skøn kvalitet! Modtog min ordre få dage senere, pakket pænt og med to søde (og gratis) pakker sugerør - kommer helt sikkert til... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kontakt til kunden

Jeg er supertilfreds med de klistermærker, jeg købte hos Wifey.dk Kvaliteten er god og leveringen hurtig.
Der var lidt vrøvl med min kurv, men firmaet var hurtige til at række ud, da jeg skrev.

16. helmikuuta 2024

God service og hurtig levering

Jeg oplevede en rigtig god og ærlig kommunikation og service før mit køb, som kom med posten blot nogle få dage efter bestilling.
Jeg er desuden meget glad for både blæk og tilhørende fyldepenne fra Ferris Wheel Press.

15. helmikuuta 2024

Super!

Hurtig levering og dejlige produkter der passer perfekt til min bullet journal😍

2. tammikuuta 2024

Hurtig levering

Hurtig levering , billig pris på produkt

4. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Planandplot

Tusind tak for de fine ord.

Virkelig god oplevelse.

Nemt at bestille, modtog min pakke hurtigt. Og er så tilfreds med varerne.

2. tammikuuta 2024

Kære Pia

Tak for din flotte anmeldelse.

Fantastiske produkter

Jeg har købt flere gange hos wifey.dk og det er altid kvalitet og servicen er rigtig godt.

4. joulukuuta 2023

Kære Sidsel

Tak for din fine anmeldelse - og tak for støtten!

Rigtig god service.

Rigtig god service.
Der bliver taget personligt hånd om ordrerne og det vi modtog er så fint. Både mor og datter er tilfredse.
Glæder mig til at modtage julekalenderen.

1. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse :)
Julekalenderen er trygt på vej i posten :) God fornøjelse.

Dbh. Annika

Bestilte forskellige ark klistermærker…

Bestilte forskellige ark klistermærker og de er rigtig fine alle sammen💖
Hurtig levering også😊

6. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Planandplot

Tusind tak for din fine anmeldelse :) Og tak for støtten.

Fantastisk

Fantastisk. En hyggelig lille butik vil klart anbefale andre at handle der på hvis man kan lide klistermærker og andre former for skriveredskaber

13. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Planandplot

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Tak for støtten!
Dbh. Annika

Fine varer i fin indpakning

Min første ordre, men bestemt ikke den sidste. Meget fin indpakning og fine overraskelser. Tak for det.

14. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Planandplot

Tusind tak for den fine anmeldelse! Håber at se dig på shoppen igen :)

Altid fine varer

29. huhtikuuta 2023

Kære Elsebeth

Tak for de flotte ord og den fortsatte støtte!

Fantastisk butik

Fantastisk butik, mega god service da jeg kommunikerede med dem, kan klart anbefales!

24. huhtikuuta 2023

Kære RikkeMy

Tak for de flotte ord. Jeg håber, at vi ser dig på webshoppen igen :)