planable.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Via Snapchat kwam ik uit bij de planner van planable. Lang getwijfeld welke ik wilde bestellen, en uiteindelijk per ongeluk de verkeerde besteld. Contact via klantenservice was prima, retourzending o... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Ik vind het jammer dat ik extra geld betaal voor een snellere levering (1 werkdag) en dat ik het pas 5 dagen later mn pakketje ontvang

Saanut 5/5 tähteä

Planable, Via Snapchat bij Planable terecht gekomen. precies op het moment dat ik een planner nodig had.... Besteld, en ja hoor, mijn planner (premium) was binnen een dag binnen. Ook zag ik direct... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De planner ziet er precies uit zoals ik had verwacht: mooi, overzichtelijk, stijlvol. Maar nog veel fijner, de klantenservice reageert heel snel en is super behulpzaam. Ik ga de site zeker onthouden v... Näytä lisää

1. Koulutarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Wij bieden de perfecte planner voor scholieren, studenten, werkenden & mensen die op zoek zijn naar een ongedateerde weekplanner.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Na een week nog niets ontvangen!

Inmiddels een week geleden besteld, op het moment dat ik bestelde stond er levertijd 1-2 werkdagen.

Nu precies een week verder, en nog steeds niks ontvangen. Bericht op Instagram en per mail gestuurd maar ook geen reactie. Erg jammer, gezien het een cadeau was!!!

Uiteindelijk na een week netjes opgelost door de Quin. Wegens een fout bij hun hadden zij mijn mail nooit ontvangen, en daarom heb ik geen reactie gehad. Inmiddels heb ik mijn geld terug en voor het ongemak alsnog vandaag een gratis planner ontvangen. Top!

8. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu
planable.nl-logo

Vastaus yritykseltä planable.nl

Beste An,

dank voor je bericht.
Vervelend dat je geen antwoord hebt in je mail. Ik zou je willen vragen ook je spam te bekijken. We reageren elke dag.
Daarbij kijk ik graag met je naar een oplossing.

klantenservice@planable.nl

met vriendelijke groet,

Quin

Saanut 5/5 tähteä

Goede service en mooie producten!

Mijn planner was helaas kapot geleverd, doordat de bezorgservice niet netjes met het pakketje was om gegaan. Na een mailtje heb ik gelijk een nieuwe opgestuurd gekregen. Perfecte service dus! Daarnaast is dit voor mij echt de perfecte planner. Ze hebben echt iets unieks op de markt gezet.

6. syyskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Top planner!

Echt een goede planner. Overzichtelijk, niet te groot en niet te klein, genoeg plek voor notities, kortom erg blij mee. Een klein verbeterpunt zou een iets langer koordje zijn of hem beter vastmaken. Hij ging vrij snel kapot. Heb hem opnieuw vastgemaakt, maar nu is ie te kort.

27. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Top inhoud, onderdelen los

Fijn papier en formaat, alleen het elastiek zit op een onhandige plek waardoor je het boek krom trekt en het lintje als bladlegger was na dag 1 al losgelaten en kon ik niet met de sticker terug plakken.

25. huhtikuuta 2024

Heel erg blij mee

Het is nu de 3e keer dat ik hem bestel, en nog steeds zo blij mee! Hij is duidelijk,overzichtelijk,mooi en ook nog eens handig. Wat wil je nog meer!

25. huhtikuuta 2024

Tips en tops

Tops:
Goed dat er een voorbeeld pagina in zit! Duidelijke uitleg (ook met het filmpje erbij).
Simpel en overzichtelijk

Tips:
Iets meer schrijfruimte bovenin bij de dagen van de week.
Misschien iets meer stickertjes, omdat die de planner vrolijk maken :)

11. maaliskuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin