Ronde muursticker voor de babykamer…
Ronde muursticker voor de babykamer besteld. Echt top! Na een eerdere slechte ervaring bij een ander bedrijf.
Bij plakkers.nl had ik mijn bestelling geplaatst en gemaild of deze foto een goede kwaliteit heeft. Vrij snel kreeg ik antwoord dat de kwaliteit niet goed was, maar ze hadden de foto wat kunnen verbeteren. Of ik daar mee akkoord ging of toch een betere kwaliteit wilde sturen. Gekozen om een betere kwaliteit te sturen en hierop weer reactie gekregen, dat deze inderdaad veel beter was. Fijn hoe ze meedenken en niet maar lukraak printen.
Stikker kwam vrij vlot binnen (door plakkers snel verstuurd, maar GLS deed er wat dagen over). Helaas was de sticker niet uitgelijnd zoals ik deze besteld had. Na weer een mailtje, kreeg ik vrijwel direct antwoord en werd er na het opnieuw uitlijnen kosteloos een nieuwe sticker gestuurd.
Fantastische service! Geen slecht woord over te zeggen.
Sticker was makkelijk aan te brengen, mits je even het filmpje bekijkt met uitleg. Het lijkt complex, maar is makkelijk. Sticker zit strak op de muur en plakt goed.
Al met al heel tevreden en waar voor je geld. Voor vervolg kamers bestellen we hier weer.