pl.vivami.co Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

bardzo szybka realizacja (zamawiałam do Danii, w moim mieście przesyłka była na drugi dzień po złożeniu zamówienia - miałam problem z kurierem DHL, ale to już nie wina Treated). do leku dołączona kopi... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jestem mile zaskoczona szybkością wystawienia recepty i wysłania zamówienia. Co prawda przesyłka szła dużej, niż wspomniane 24h, ale to już opóźnienie niezawinione przez przychodnię, tylko wina firmy... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Samo przekazanie zamówienia do lekarza poszło szybko, z dostawą zajęło to 4 dni, w czym 3 dnj robocze zajął transport przesyłki. W takim terminie można udać się do swojego lekarza prowadzęcegowe po re... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Doskonała usługa. Bardzo szybka wysyłka, lek został bardzo drobiazgowo zapakowany (trzeba go przechowywać w lodówce, więc w paczce był system chłodzący, który zapewnił mu odpowiednią temperaturę). Bar... Näytä lisää

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Muut katsoivat myös näitä

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Beznadzieja

Beznadzieja i pieniądze wyrzucone w błoto.... nie działa

26. joulukuuta 2018

Witam serdecznie,
Proszę o kontakt z działem obsługi klienta, abyśmy mogli wyjaśnić co poszło nie tak.
Mail: kontakt@treated.com
Tel 0 22 307 48 14

Serdecznie polecam

Serdecznie polecam. Już od dłuższego czasu zamawiam z tej apteki i nigdy nie miałam najmniejszych problemów z zamówieniem. Błyskawiczna wysyłka, produkty zawsze są u mnie na czas.

25. joulukuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Niepoważne podejście do dostawy i…

Niepoważne podejście do dostawy i nieterminowe!!!

12. joulukuuta 2018

Witam serdecznie,
Dziękujemy za przekazanie nam informacji na temat niesprawnej dostawy. Cieszymy się, że dostaliśmy od Pani szansę na ponowną wysyłkę, która tym razem przebiegła sprawnie.
Zespół Treated.com

Saanut 3/5 tähteä

Tragedia!!!

Tragedia!!!! Towar 'chyba' w porządku, ale proponowała bym zmienić firmę kurierską. Zamawiam produkt ktory jest mi potrzebny na już czekam na niego cały dzień a dostaje SMS że nie zastał 'Pan "kurier' nikogo w domu. Jeśli Panu nie chce się dojechac 5 km do klienta to niech pan zmieni zawód bądź przynajmniej zadzwoni że przywiezie w innym dniu a nie zostawia cudzych paczek gdzie mu wygodnie.!!! Firmę treated polecam ale od firmy UPS proponuję trzymać się z daleka bo będziecie musieli dojechać do najbliższego punktu by odebrać paczkę a chyba płacimy za przesyłkę i podajemy adres więc należy się stosowne traktowanie.!

21. marraskuuta 2018

Vastaus yritykseltä pl.vivami.co

Bardzo mi przykro, że miała Pani problemy z odbiorem leku i dziękujemy za przekazanie nam informacji na ten temat. Jest to sprawa, którą będziemy musieli wyjaśnić z firmą przewozową. Niestety mamy ograniczone możliwości wyboru przewoźnika, który oferuje międzynarodowe dostawy ekspresowe.

Prosimy naszych klientów o zgłaszanie nam jakikolwiek problemów przed, czy po złożeniu zamówienia tak, abyśmy mieli szansę pomóc je rozwiązać lub interweniować w razie opóźnienia dostawy.

Jeśli chodzi o nasze leki, to zapewniam, że wszystkie leki, które sprzedajemy są zarejestrowane do użytku i pochodzą ze sprawdzonych hurtowni farmaceutycznych lub bezpośrednio od producentów.

Jeszcze raz przepraszam za niedogodność związaną z dostawą tego leku.
Pozdrawiam
Monika

Szok...

Szok.... 24h i przesyłka dostarczona!

14. marraskuuta 2018

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin