Snel geleverd alleen door mijn eigen fout verkeerd artikel. Daarna opnieuw besteld juiste artikel en andere artikel retour. Terugbetaling snel en vloeiend terug. Enige minpuntje is misschien dat er bi... Näytä lisää
Helaas door de bezorging een kapotte bak binnen gekregen, maar echt door onwijze top service krijg ik een nieuwe opgestuurd. Echt super netjes. Ik ga hier zeker vaker wat kopen!
Persoonlijk, behulpzaam en directe service. Ik kon mijn spullen na een uurtje al ophalen. Alles stond netjes ingepakt en het personeel en de eigenaar stonden direct klaar om te helpen. Ook was er tijd... Näytä lisää
Goede Service en producten. Ik was mijn straat vergeten toe te voegen bij de bestellingIk ben keurig gebeld, zodat ik zo snel mogelijk mijn bestelling kon ontvangen.
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Overzichtelijk website, goede prijzen, goede communicatie en een snelle levertijden. Top
Goede producten
Snel verzonden, producten zoals omschreven. De stalenplaat werkt top voor mijn zelfgebakken brood! Binnenkort eens uitproberen met pizza 😉
Supervriendelijke mensen en mooie…
Supervriendelijke mensen en mooie producten, doen alles met passie. Snelle levering. Duidelijke site.
Snelle levering, mooie aanbieding
Zeer breed assortiment
Zeer breed assortiment, goede prjjzen
Top ..snelle levering
Top ..snelle levering. Hebben gewoon alles voor een lekkere pizza te maken
Mooie webshop en Top klantenservice!
Ik was na lang proberen niet tevreden over een product. Na contact te hebben gehad met de klantenservice kon ik deze retour sturen en heb ik mijn aankoop waarde volledig teruggestort gekregen.
Fijne ervaring
Fijne ervaring. snelle levering. Ik had verwacht dat er nog een deegpakket bij zou zitten. Opgebeld en aangegeven. De actie was ondertussen verlopen maar krijg nog een deegpakket nageleverd.
Top service
Hele positieve ervaring.
Voorafgaand aan de koop even per mail contact gehad met Simon. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren en een dag na de bestelling stond mijn nieuwe ARC XL met onderstel al voor de deur.
Makkelijk bestellen na alle informatie…
Makkelijk bestellen na alle informatie gevonden te hebben op de duidelijke website.
Snelle verzending van de lekkere dingen.
Goed advies en snelle levering
Goed advies en snelle levering
1 van de 2 zakken bloem was gescheurd
Fijne en vriendelijke webwinkel
Fijne en vriendelijke webwinkel. Reageren goed en snel op vragen.
Snelle verzending
Snelle verzending. Goed advies over aankoop pizzasteen of pizzasteen
Bestelling
Snelle levering na bestelling , en snelle reactie via e-mail
Ik heb hier onlangs een pizza besteld…
Ik heb hier onlangs een pizza besteld en het was echt heerlijk. De korst was perfect knapperig en de toppings waren vers en smaakvol.
Goede ovensteen
Op mijn vragen werd zeer beleefd een goed advies gegeven. Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Snel verzonden
Snel verzonden, na bestelling krijg je nog een mail met tips. Goede service