Virkelig god service blev betjenet af arbejderen, Ditlev. Han gjorde sit arbejde suverænt selvom der var rigtig travlt. Maden smagte fantastisk og ventetiden var slet ikke til at få det dårligt over.... Näytä lisää
Jeg syntes det spillede, kom 20 min før luk og personalet var mega venlige og tålmodige på da jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle bestille. Mig og min ven fik maden 8 min efter vi bestilte🤩🤩🤩🤩
Lang ventetid på maden. Købte deres 3 for 2 tilbud og ventede lidt over 40 minutter. Pizzaerne var tilgengæld virkelig lækre. Mega lækker dej. Prisen fulgte dog også med.
Personalet var flinke og havde rigtig travlt. Men pizzaerne var en skuffelse, da der var for lidt fyld på. Kartoflerne var feks kun i små terninger og der manglede smag på pizzaen. Ærgerligt. (Rosengå... Näytä lisää
Her laver vi Kvalitets surdejs pizzaer. Vi har åbent alle dage 11-24 Og vi ligger på Vesterbrogade 102a
Vesterbrogade 102a, 1662, København , Tanska
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Desværre en kedelig oplevelse på Vesterbro.
Allerede fra start fumlede personalet rundt med kassen, og kunne ikke regne ud hvor meget jeg skulle betale. Jeg endte med at betale for meget som jeg selv opdagede efterfølgende, vi fik det heldigvist løst. De to drenge virkede uerfarne som om de ikke var blevet oplært ordenligt. Mens vi ventede så blev musikken skruet højt op, så jeg blev nød til at spørger dem om de ikke kunne skrue ned…
Da maden kom så manglede pommes, som vi først fik halvvejs inde i pizzaen. Pommes var gode men man vil gerne have at det kommer samme tid.
Pizzaen var desværre ikke noget at juble over. Brødet var godt, ingen tvivl om det men det. Men det resterende var intetsigende og tørt.
Jeg spiste et stykke af min egen og ellers tog jeg lidt fra min kærestes. Min kærestes var heller ikke noget wow men lige en tand bedre. Det var som om der var en sjov eftersmag som jeg ikke kunne definere fra pizzaen…
Fik navnene på de dejlige medarbejdere Ditlev og Hugo. Hurtige og god service😊 meget tilfreds

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Jeg købte en margerita med hjem men da jeg åbnet pakken var der stortest ikke noget ost på . Derfor kun 3 stjerner.

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Super venligt personale med et stort smil og klar på at hjælpe

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Sygt godt sted kom og spis trust me famelams

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Bestiller pizza kl. 10.20 om formiddagen til afhentning kl. 17.15. Ved ankomst var de løbet tør for bacon, og sagde jeg måtte vente på mine pizzaer, indtil en medarbejder havde købt bacon. Da kl. var 17.35, sagde jeg de måtte putte pepperoni på pizzaen, da jeg ikke kunne blive ved med at vente på de fik købt bacon, selvom jeg allerede havde bestilt en anden pizza med pepperoni. Så efter 25 minutters ventetid, måtte jeg tage en anden pizza end den jeg havde bestilt. Ikke ok når man bestiller i god tid. Og når man så kontakter dem via mail, så ignorerer de dig fuldstændigt. Aldrig mere pappa pizza
Det er fint i svarer på TP, problemet er dog, at det er varm luft. Jeg kan se jeg har skrevet til jeres korrekte mailadresse to gange og intet svar fået.

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Der var perfekt service, og maden smagte rigtig godt.

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Jeg ventede over 40 min på mine to pizzaer.
Der var to ungarbejdere på job og de kunne slet ikke følge med hverken på telefon, bestillinger eller deres POS-system.
Først da en “voksen” kom på arbejde blev der spurgt ind til - hvor langt de var nået, hvis pizza der stod og ventede, gå ud og spør de kunder der ventede udenfor om deres bestillinger.
Dette scenarie har jeg prøvet før på Pappas på Amagerbrogade.
Og ovenikøbet - da jeg endelig fik mine pizzaer og kom hjem - var den ikke bagt i midten.
Den eneste ting der er positivt- var smagen til trods.

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Maden er super lækkert! Og ikke mindst super service🙏

Vastaus yritykseltä pappa pizza
Virkelig venligt personale - super service minded - og dejlig mad