de 3 sidste bestillinger har de givet mig pepsi istedet for coca cola eller faxe kondi free appelsin istedet for fanta. både pepsi og faxekondi free indeholder sødemidler og jeg bryder mig ikke om... Näytä lisää
Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprød, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... Näytä lisää
Rigtig god service✌🏻 Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tænker super - der går lidt længere tid end forventet det skyldtes så at de to... Näytä lisää
Pizza Delicato laver virkelig lækre pizzaer og durum. Deres dej er sprød og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har været der flere gange og har altid været imponeret over deres konsekvent høje kvali... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Rigtig gode pizzaer og service var top…
Rigtig gode pizzaer og service var top kvalitet
Kvalitets pizza med ekstra kærlighed❤️
Smilende og engageret personale der altid byder varmt velkommen😃
Pizzaerne var ikke til at sætte en finger på. Maden har altid god smag og tilberedningstiden er hurtig uanset om det er levering til dørs eller afhentning i butikken❤️🍕
De varmeste anbefalinger herfra - stik hovedet forbi hvis I nogensinde kommer forbi Pizza Delicato i Odense👍
Rigtig gode Pizzaer
Rigtig gode Pizzaer! Vi ringede og bestilte uden problemer og kunne hente vores Pizzaer 15 min senere. Hele gruppen var begejstret for Kebab pizzaerne!
Byens! Bedste! Pizza!
Byens bedste pizza! Super betjening og den brændefyrede og kæmpestore stenovn giver bunden den helt rigtige crust og smag. Tak for mad. I’ll be back:-)
Efter de gode anmeldelser tænkte vi
Efter de gode anmeldelser tænkte vi, at det skulle vi da prøve. Men den kedeligste pizza jeg nogensinde har smagt.
Tør, overbagt og knap noget ost eller tomat på.
Ikke her man skal købe sin tømmermændspizza 🍕
Klasse mad bedste sted
Klasse mad og mega god service:) kan…
Klasse mad og mega god service:) kan klart anbefales.
10/10
10/10, servicen var i top og maden smagte godt. Lige hvad vi havde brug for på stadion
Virkelig god oplevelse!
Virkelig god oplevelse!! Dejligt personale og mega lækker mad
Odenses bedste service
Odenses bedste service, altid hurtigt og meget sikkert, aldrig fejl. Mega lækker og veltilberedt mad. De har vores varmeste anbefaling.
Alt fra pizza til salat er frisk og godt.
Kanon god pizza
Kanon god pizza. Jeg bestilte en Meat lover og blev virkelig positivt overrasket. Perfekt sprød bacon og god tykkelse på bunden
De bedste pizzaer i Odense
De bedste pizzaer i Odense! Og fantastisk service
Virkelig god mad
Super venlige og imødekommende 😀
Super god oplevelse og god mad👍
Bedste pizza i dk
Gode mennekser og lækker mad
De giver god service.
Flinke menneske og gode positioner man får for pengene.
Bedste pizza i Odense
Bedste pizza i Odense, rent og pænt sted