Pit-Stop Dækcenter Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Var derude ad flere omgange fordi jeg troede at mit ene dæk sivede på baggrund af en fejl på TPMS-sensoren. Uhørt høflig og kvalificeret service hele vejen rundt. En af gangene nægtede de sågar at... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik i dag lappet mit højre fordæk hos Pit-Stop i Glostrup, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik en punktering tidligere på eftermiddagen og ringede lidt desperat til Pit-Stop i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Danmarks billigste dækcenter. Med over 15 års erfaring har vi hjulpet mere end 50.000 danskere med dækservice, såsom køb af nye dæk og fælge, dækskift, fælgeskift, sporing og afbalancering.

Yhteystiedot

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

86 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ærlig og venlig betjening!

Jeg må sige at jeg er meget imponeret over, hvor god en service, man får hos Pit-Stop Dækcenter! Tænk sig, at man bare kan komme forbi uden en tid og med minimal ventetid i deres MEGET behagelige sofaer og med aircondtion!
Jeg skulle have lappet mit ene dæk, og det tog som lovet kun 15 min.! Og så til en super rimelig pris: 300 kr.!
Det eneste der var lidt presset er pladsen omkring værkstedet, men det er ikke deres skyld, da 1/2 delen af vejen er spærret af vejarbejde.
Medarbejderne på værkstedet var super venlige til at guide, hvor man kunne holde og super venlige helt generelt.
Jeg kan på det varmeste anbefale denne virksomhed!😊

30. heinäkuuta 2026

Jeg var i Glostrup afd

Jeg var i Glostrup afd. 26 juli kl 9 da de åbnede. Jeg skulle have lappet et baghjul og efter en 20 minutter var jeg ude og køre igen. Meget venligt personale.

26. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Lapning af mit ene fordæk

Jeg fik en punktering tidligere på eftermiddagen og ringede lidt desperat til Pit-Stop i Glostrup. De sagde med det samme, at de havde tid til mig, og at jeg bare skulle komme forbi.

Jeg ankom cirka 10 minutter senere, og jeg sad kun og ventede i omkring 5 minutter, før en medarbejder kom og sagde, at de var klar til at tage imod bilen.

Jeg fortalte, at mit højre fordæk skulle lappes, og bad dem samtidig kigge på mit venstre bagdæk, da jeg mistænkte, at det også kunne tabe luft.

De lappede fordækket på kun 10-15 minutter og gennemgik det andet dæk grundigt. Det viste sig, at ventilen blot skulle spændes, og jeg skulle kun betale for lapningen af det ene dæk.

Hele oplevelsen var professionel fra start til slut. Medarbejderne var utroligt venlige, hjælpsomme og ærlige, og servicen var helt i top.

Jeg kan varmt anbefale Pit-Stop i Glostrup.

21. heinäkuuta 2026

Kære Niklas,

Tusind tak for den flotte og udførlige anmeldelse! 💛

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, da du stod med en punktering. Vi ved, at sådan en situation kan være stressende, så vi gør altid vores bedste for at få vores kunder sikkert videre så hurtigt som muligt.

Vi er også glade for, at du værdsatte, at vi undersøgte det andet dæk grundigt og fandt en enkel løsning, så du kun betalte for det, der faktisk skulle laves. Ærlighed og god service er noget, vi sætter stor pris på.

Tak for din anbefaling og for de pæne ord om vores medarbejdere. Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

Var derude ad flere omgange fordi jeg…

Uhørt høflig og kvalificeret service hele vejen rundt. En af gangene nægtede de sågar at tage imod betaling, da de kun havde lavet fejlsøgning og ikke afhjulpet det egentlige problem.

18. heinäkuuta 2025

Kære Asger

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 💛

Det betyder rigtig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når en TPMS-fejl skaber usikkerhed, og derfor gør vi altid vores bedste for at finde den rigtige årsag – også selvom det kræver flere besøg. For os handler god service om ærlig rådgivning og at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Vi er især glade for, at du bemærkede, at vi ikke tog betaling for en fejlsøgning, som ikke løste det egentlige problem. Vi mener, at fair og ærlig behandling skaber den bedste kundeoplevelse og langvarige relationer.

Tak for din tillid. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen, hvis du får brug for hjælp – forhåbentlig under lidt mindre udfordrende omstændigheder. 🚗🔧

Saanut 5/5 tähteä

God service. Fik nye dæk på baghjulene og reservehjulet på plads. Superhurtigt og fint arbejde

17. heinäkuuta 2026

Hej Bjarne 💛

Mange tak for de pæne ord! Det er dejligt at høre, at du var tilfreds med både arbejdet og den hurtige ekspedition.

Vi er glade for, at vi kunne få monteret dine nye bagdæk og samtidig hjælpe med at få reservehjulet på plads, så du hurtigt kunne komme sikkert videre.

Tak fordi du valgte PIT-STOP i Glostrup. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, næste gang bilen har brug for nye dæk eller service.

Super god service,

Super god service,
De er kompetente og hurtige.
Behagelig betjening.

17. heinäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Carsten! 💛

Det betyder rigtig meget for os, at du fremhæver både vores service, kompetencer og hurtige ekspedition. Vi gør os umage for, at alle vores kunder får en professionel og behagelig oplevelse – fra de træder ind ad døren, til de kører herfra. 🚗🔧

Tak for din tillid og de pæne ord. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, du får brug for hjælp med dæk eller fælge.

Saanut 5/5 tähteä

Pit stop er helst klart dem der er best

Pit stop er helst klart dem med best kvalitet og hurtig service. Personalet er alt tid i godt humør og meget søde. Har slev lige fået skiftet 2 af mine dæk som er en meget sjælden størrelse som de selvfølgelig kunne skaffe til mig til dagen efter. Alt i alt du finder ikke et bedre sted

15. heinäkuuta 2026

Kære Espen, ❤️🚗

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, den hurtige service og vores personale. 😊

Vi gør altid vores bedste for at skaffe de dæk, vores kunder har brug for – også når det drejer sig om sjældne dækstørrelser. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og få dig sikkert tilbage på vejen. 🚗🔧

Din anbefaling og de flotte ord betyder rigtig meget for hele teamet. Tusind tak for din tillid – vi glæder os til at byde dig velkommen igen! ❤️

Pit-Stop Glostrup 🚗🔧

Saanut 5/5 tähteä

Pit-Stop i Glostrup får fem stjerner

Pit-Stop i Glostrup får fem stjerner! Jeg har brugt dem flere gange. Hurtig hjælp og god pris også med kort varsel. Intet er umuligt eller besværligt. Well done!

26. kesäkuuta 2026

Kære Søren,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os – især at du sætter pris på vores hurtige service, konkurrencedygtige priser og fleksibilitet, også når det haster.

Vi gør altid vores bedste for at finde en løsning, så vores kunder kan komme hurtigt og sikkert videre, og din feedback betyder derfor rigtig meget for hele teamet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Team Pit-Stop Glostrup 🚗🔧😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde brug for et hurtigt dækskifte…

Jeg havde brug for et hurtigt dækskifte og ringede i forvejen, og det venlige personale anbefalede, at jeg bare kiggede forbi denne fredag aften. Og det gjorde jeg og det gik helt perfekt. 4 dæk på bagsædet tryllet på fælgene, mens jeg drak kaffe i "venteværelset". God stemning og effektivt og god pris endda! VI ses til næste skift!!

26. kesäkuuta 2026

Kære Michael, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 💛

Det gør os så glad og stolte, at høre du havde en god oplevelse hos os. Vi ved, at et dækskifte ofte skal passe ind i en travl hverdag, så vi gør altid vores bedste for at være fleksible og hjælpe, når behovet opstår – også en fredag aften. 🚗🔧

Det er skønt at høre, at du følte dig godt taget imod, kunne nyde en kop kaffe i ventetiden, og at både service, pris og stemning levede op til dine forventninger. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os allerede til at byde dig velkommen igen ved næste dækskifte.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg har købt ny dæk i Pitstop Glostrup

Jeg har købt ny dæk i Pitstop Glostrup. 7 dag senere kontrolleret jeg lufttryk på en tankstation.
En af dækne har haft tryk 2.7, en anden 2.5 og resterende 2 dæk under 2 bar.
Jeg kører en mikro bil.
Og som der står på dem 40 psi dvs 2.75 bar er den maximale tryk dækkene kan tole.
Jeg ved det ikke hvad er årsagen men kommer ikke mere til at blive kunde der igen!
Opdatering: Jeg var bedt om at betale 2500 kontant efter jeg fundet 3000 prisen for højt og fik ikke nogen kvittering efter betaling. Nu Pitstop vil gerne have reference nummer.

9. kesäkuuta 2026

Kære Gyurel Mustafa!
Mail: axxonthesun@gmail.com

Vi kan desværre ikke genkende det forløb, du beskriver.

Hos PIT-STOP tager vi imod alle almindelige betalingsformer, herunder kontanter, Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og bankoverførsel. Der er derfor ingen kunder, der bliver bedt om at betale kontant.

Alle køb bliver registreret i vores kassesystem, og der udstedes altid en kvittering.
Hvis du har valgt ikke at tage kvitteringen med eller har mistet den, kan vi som udgangspunkt finde købet igen – men det kræver, at du oplyser registreringsnummer, dato for besøget eller anden relevant information. Det er netop derfor, vi har bedt dig om disse oplysninger.

Vedrørende dæktrykket kan der være flere årsager til, at det har ændret sig syv dage efter monteringen. Hvis du havde kontaktet os direkte, havde vi naturligvis kontrolleret dæktrykket og gennemgået bilen uden beregning. Det er den hurtigste og mest konstruktive måde at få afklaret, om der overhovedet har været et problem.

Vi står fortsat ved vores invitation til at kontakte os med de nødvendige oplysninger, så vi kan undersøge sagen på et oplyst grundlag.

Fin hjælp - kan anbefales

Fin hjælp, ny dæk, god kaffe i ventetiden, rar atmosfære og god humor! Kommer helt sikkert igen

13. kesäkuuta 2026

Kære Lise, 💛

Tusind tak for din dejlige anmeldelse,😊

Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både vores service, den gode stemning og vores lille venteområde med kaffe ☕🚗

Vi mener, at et dækskift gerne må være en behagelig oplevelse – og lidt godt humør undervejs skader aldrig 😄🔧

Tak for din tillid, og vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen næste gang.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har flere gange nu været forbi uden…

Jeg har flere gange nu været forbi uden aftale, fordi jeg var punkteret og hver gang er jeg kommet til med det samme. Super venlige og professionelle!!!

12. kesäkuuta 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Morten! 😊❤️

Det glæder os meget at høre, at du har fået en god oplevelse hos os – også når uheldet har været ude med en punktering 🚗💨

Vi ved, hvor frustrerende det er at stå med et punkteret dæk, og derfor forsøger vi altid at hjælpe vores kunder så hurtigt som muligt, når der opstår en akut situation. Det betyder meget for os, at du fremhæver vores venlige og professionelle service 🔧

Tak for din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Saanut 5/5 tähteä

Super dækcenter og god service

Super venlig betjening fra medarbejderne. Talte med flere og alle søde og kompetente. Gode priser vurderer jeg også udfra et lille tjek i markedet. Vil bestemt bruge dem en anden gang. Herover kan nævnes en relativt nem adgang og fin parkeringsplads til stedet. Fin lille lobby/venteområde med kaffe og lidt god musik/radio.

10. kesäkuuta 2026

Kære Morten, ❤️

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse! 😊

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har oplevet en god og professionel service fra hele teamet. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder altid bliver mødt venligt og får kompetent rådgivning – samtidig med at vi tilbyder konkurrencedygtige priser 🚗🔧

Vi er også glade for, at du fremhæver vores faciliteter, parkering og venteområde. Vi prøver hele tiden at gøre besøget hos os så nemt og behageligt som muligt.

Tak for din tillid – vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Saanut 5/5 tähteä

De var super venlige og de ordnede nemt…

De var super venlige og de ordnede nemt en hjulbolt der havde sat sig fast. Super god service, kommer helt sikkert igen.

7. kesäkuuta 2026

Kære Michael, ❤️

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du fik en god oplevelse hos os. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe vores kunder hurtigt og professionelt – også når der opstår udfordringer som en fastsiddende hjulbolt 🔧🚗

Tak for din tillid, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang.

Virkelig go service

Virkelig go service. Fik lavet både dæk og min fælge til en go pris, og virkelig hurtig service, bilen var klar på dagen

7. kesäkuuta 2026

Kære Amin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både arbejdet på dine dæk og fælge. Vi gør altid vores bedste for at levere hurtig og effektiv service, så bilen kan komme tilbage på vejen samme dag 🚗💨

Tak for din tillid – vi håber at byde dig velkommen igen næste gang, der skal ordnes dæk eller fælge.

Saanut 5/5 tähteä

Sådan nogle venlige og hjælpsomme…

Sådan nogle venlige og hjælpsomme mennesker. Hjalp mig i en presset situation. God service 😊

5. kesäkuuta 2026

Kære Karen, ❤️

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte ord! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder rigtig meget for os at høre, at vi kunne hjælpe dig i en presset situation. Vi ved, hvor vigtigt det er at få hurtig og god hjælp, når man står med et problem, og derfor gør vi altid vores bedste for at finde en løsning. 🚗🔧

Vi er glade for, at du oplevede vores team som venlige og hjælpsomme – det er præcis den service, vi ønsker at give alle vores kunder. 😊❤️

Tak for din tillid, og vi håber at byde dig velkommen igen hos Pit-Stop.

Team PIT-STOP 🔧🚗

A class service

A class service! I tried a few garage and they were all pretty standard and long waiting time despite booking a time but this gave me such a good experience! The employee were quick and professional and great price! Ill for sure come back in the future and I highly recommend this place!

2. kesäkuuta 2026

Dear Adrien, ❤️

Thank you so much for your fantastic review and the 5 stars! ⭐⭐⭐⭐⭐

We are very happy to hear that you had such a great experience with us. It means a lot to know that you appreciated our quick service, professionalism, fair prices, and the effort our team puts into making the process smooth and efficient for our customers. 😊🔧

We understand that waiting times and delays can be frustrating, so we always do our best to provide fast and reliable service while maintaining high quality.

Thank you for your kind recommendation – we truly appreciate your trust and look forward to welcoming you back to Pit-Stop in the future. ❤️🚗

Best regards,
Team PIT-STOP

Saanut 5/5 tähteä

Best tire service and best manager Ramboo

I went here to change the tire and bought new tire. The manager Ramboo has provided amazing good service and good speed. He is also such nice person to ask question and super friendly & humor. The best tire service company I have ever used. Highly recommended!

26. toukokuuta 2026

Dear Nn,

Thank you so much for your amazing review and the 5 stars! ⭐⭐⭐⭐⭐❤️

We are truly happy to hear that you had such a positive experience with us. It means a lot to know that you appreciated the service, speed, and the friendly atmosphere at Pit-Stop.

We will make sure to share your kind words with Ramboo – it is always great to receive recognition for the effort and dedication our team puts into helping our customers. 😊🔧

Thank you for your strong recommendation and for choosing Pit-Stop.

We look forward to welcoming you again in the future. ❤️

Best regards,
PIT-STOP Glostrup 🚗🔧

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var ude for en punktering den dag

Jeg var ude for en punktering den dag. Punkteringen var dog en "siver", så dækket var ikke helt fladt. Jeg talte med forhandleren der havde solgt mig bilen, men han kunne først kigge på den tirsdagen efter. Skisme ikke godt !! Jeg ringede til Pit-Stop og efter max 2 timer var jeg kørende igen med et lappet dæk. Fantastisk god service og til en fornuftig pris. Vil klart anbefale dem igen !!

22. toukokuuta 2026

Kære Johnny, ❤️

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig hurtigt, så du ikke skulle vente flere dage på at få løst problemet. En punktering kan hurtigt skabe unødvendige bekymringer i hverdagen, og derfor gør vi altid vores bedste for at finde en hurtig og sikker løsning for vores kunder. 🚗🔧

Det er dejligt at høre, at du oplevede en god service, en fair pris og kom hurtigt videre igen. Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tillid til os. ❤️

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Pit-Stop, hvis du får brug for vores hjælp en anden gang.

Team PIT-STOP 🚗🔧

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende service og yderst kompetent…

Fremragende service og yderst kompetent personale, som udfører deres arbejde med stor omhu og perfektion. Høj kvalitet, professionel rådgivning og en kundeservice i topklasse gør oplevelsen særdeles positiv.

22. toukokuuta 2026

Kære Benyamin, ❤️

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder utrolig meget for os at høre, at du oplever vores service som professionel, og at du føler dig godt rådgivet og trygt behandlet hos os.

Vi lægger stor vægt på, at vores arbejde bliver udført med høj kvalitet, omhu og fokus på sikkerhed – hver eneste gang. 🔧🚗

Din anerkendelse af vores team betyder rigtig meget og motiverer os til fortsat at levere den bedste oplevelse for vores kunder.

Tusind tak for din tillid – vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Pit-Stop. ❤️

Team PIT-STOP 🔧🚗

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin