Pirum pärlor och ädelstenar Arvostelua 204

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Halsbandet och örsmyckena jag beställt är väldigt fina, halsbandet faktiskt vackrare än det såg ut på hemsidan. Leveransen kom väldigt snabbt och tillsammans med ett handskrivet kort av firmaägaren. V... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag älskar inspirationen, kreativiteten och det professionella kunnandet jag får genom gemmolog Annica Nilsson på Pirum när jag går kurser och förkovrar mig i spännande workshops. Alla leveranser av... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Annica och Pirum har försett mig med många, fantastiskt vackra, unika halsband. Annica är så kunnig, lyhörd för vad jag önskar och ger en service utöver det vanliga. Vill du köpa något till dig själv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag lämnade in ett gammalt pärlhalsband till Annica som jag dels ville ha omträtt och dels ville ha uppdelat i ett nytt halsband + ett armband. Både armbandet och halsbandet försågs med magnetlås me... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Koruliike
  2. Koruarvioija
  3. Korusuunnittelija
  4. Koruseppä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Utbildad gemmolog, håller föredrag om pärlor och ädelstenar. Import av pärlor och ädelstenar samt guld och silver för smyckeproduktion. Hjälper gärna till med värderingar av smycken. Besöker företag, föreningar, studieförbund och privatpersoner. Håller även kurser i smyckedesign och pärlträdningskurser. Produkter Föredrag och kurser om pärlor och ädelstenar, färdiga smycken i äkta pärlor och ädelstenar guld och silver. Värderingsuppdrag.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Tål att tittas på en hel livstid o mer

Finns mycket att se o flera gånger kan man lugnt se o var gång upptäcka något nytt i pärlors yta av fint skimmer. O så påminner jag mej om att - de är inte förstörda av människan! Tina Appelros

13. lokakuuta 2022

Åh tack Tina för fin recension och de kloka orden! / Mvh Annica

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande, generös & hjälpsam. Jättefina pärlor plus mycket snabb leverans!

9. syyskuuta 2022

Tack Frida för jättefint omdöme! Jag är så glad att du är nöjd. Mvh Annica

Bra service

Kunskap, vänlighet, tålamod och bra resultat:)

29. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Tack för ett fantastiskt omdöme, Olof!
Hälsningar, Annica

Fina pärlor!

Mycket nöjd med innehållet som jag beställt. Dessutom fint förpackat och med en hälsning, lite som att besöka en trevlig fysisk butik. Kommer att titta in på Pirums hemsida då och då.

3. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Åh tack för fint omdöme! Precis så vill jag att mina kunder ska uppleva ett besök hos mig! Tack och önskar dig en trevlig fortsättning på sommaren. Hälsningar, Annica

Tryggt

Tryggt, smidigt och vackra örhängen.

19. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Tack Ulrika för jättefint omdöme!

Väldigt fin pärla

Magdalena.

15. heinäkuuta 2022

Tack Magdalena! Jätteglad för ditt fina omdöme. Hälsningar, Annica

Enkelt med finness

Vackert och passar till det mesta. Sparsmakat med extra finness genom de små fasetterad stenarna. Snabb leverans och trevlig kontakt.

4. toukokuuta 2022

Tack Soy för fint omdöme! Hälsningar, Annica

Alltid fem stjärnor🤩

Bemötandet och kunnandet hos Pirum är alltid ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️

13. huhtikuuta 2022

åh, tack Anna! Omdöme från en VIP kund är guld värt. Tackar ödmjukast!/Annica

Fantastiskt snabb leverans

Fantastiskt snabb leverans, vänligt bemötande om en special beställning och sååå fina produkter! Super nöjd, kommer beställa igen! <3

7. huhtikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Tack Michelle för jättefin recension! Önskar dig en härlig vår och varmt välkommen tillbaka. /Annica

Saanut 5/5 tähteä

Bästa hantverkskursen jag någonsin…

Bästa hantverkskursen jag någonsin deltagit på! Kursledare Annica är ett fullblodsproffs som är engagerad på ett djupt plan i sin kursdeltagare. Hon vill verkligen förmedla hantverket ”att lära sig trä/knyta ett pärlhalsband”. Hennes shop var mycket inspirerande och om jag hade haft möjlighet hade jag velat köpa upp alla hennes alster! Som kursdeltagare kände jag mig verkligen sedd av Annica och hon kunde snabbt läsa av vad jag behövde hjälp med. Mvh Ingela från Västkusten.

24. tammikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Åh tack Ingela! Jag är så glad att du är nöjd och att du fick allt på plats. Och jag ser fram emot att höras igen snart! /Annica

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin