Pirum pärlor och ädelstenar Arvostelua 204

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Saanut 5/5 tähteä

Halsbandet och örsmyckena jag beställt är väldigt fina, halsbandet faktiskt vackrare än det såg ut på hemsidan. Leveransen kom väldigt snabbt och tillsammans med ett handskrivet kort av firmaägaren. V... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag älskar inspirationen, kreativiteten och det professionella kunnandet jag får genom gemmolog Annica Nilsson på Pirum när jag går kurser och förkovrar mig i spännande workshops. Alla leveranser av... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Annica och Pirum har försett mig med många, fantastiskt vackra, unika halsband. Annica är så kunnig, lyhörd för vad jag önskar och ger en service utöver det vanliga. Vill du köpa något till dig själv... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag lämnade in ett gammalt pärlhalsband till Annica som jag dels ville ha omträtt och dels ville ha uppdelat i ett nytt halsband + ett armband. Både armbandet och halsbandet försågs med magnetlås me... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Koruliike
  2. Koruarvioija
  3. Korusuunnittelija
  4. Koruseppä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Utbildad gemmolog, håller föredrag om pärlor och ädelstenar. Import av pärlor och ädelstenar samt guld och silver för smyckeproduktion. Hjälper gärna till med värderingar av smycken. Besöker företag, föreningar, studieförbund och privatpersoner. Håller även kurser i smyckedesign och pärlträdningskurser. Produkter Föredrag och kurser om pärlor och ädelstenar, färdiga smycken i äkta pärlor och ädelstenar guld och silver. Värderingsuppdrag.

4,8

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, motsvarade mina förväntningar i god kvalitet.

3. toukokuuta 2024

Tack Mia! Så roligt att bidra till kreativiteten 🤗//Annica

Saanut 1/5 tähteä

Webbplatsen var långsam och krånglade

Webbplatsen var långsam och krånglade, vilket gjorde det svårt att bläddra och slutföra mitt köp. Jag stötte på fel under kassaprocessen, vilket slösade bort mycket av min tid och gjorde mig tveksam till att köpa från butiken igen i framtiden.

24. helmikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Åh så tråkigt. Tack för att du hörde av dig så jag kan undersöka problemet.
Om du är intresserad hjälper jag dig gärna via mail eller telefon? Många beställer direkt. Mvh /Annica

Saanut 5/5 tähteä

Vackra smycken av god kvalitet

Denna gång köpte jag jättevackra grågröna pärlor, påhäng till örhängen. Har beställt många gånger och alltid varit jättenöjd. Fina smycken av god kvalitet.

14. helmikuuta 2024

Åh tack Lena!
Nöjda kunder som kommer tillbaka är det bästa jag vet.
Tack för ditt fina omdöme och varmt välkommen tillbaka! Mvh/Annica

Saanut 5/5 tähteä

Jag är nöjd med pärlorna

Jag är nöjd med pärlorna. Leveransen gick snabbt och lätt och packningen var perfekt.
Jag återkommer gärna till denna säljare.

25. tammikuuta 2024

Tack för fint omdöme! Välkommen tillbaka! Mvh/Annica 😃

Fantastisk hjälp

Helt fantastisk service och snabb leverans. Så fina pärlor. Tusen tack! 😊

29. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Tack Jenni! Precis som det ska vara alltså. Varmt välkommen tillbaka! Mvh/Annica

Fantastiska alster

Fantastiska alster, snabb leverans

2. joulukuuta 2023

Åh, tack för fint omdöme! God jul! /Annìca

Underbart halsband

Underbart halsband! Snabb service och fint byte när halsbandet jag ursprungligen beställde var slut.

16. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Tack för fint omdöme och tack för din förståelse och att det löste sig bra! Mvh/ Annica

Saanut 5/5 tähteä

Har längtat efter ett halsband med…

Har längtat efter ett halsband med stora rosa pärlor i många år. Haft ett i plast men det gick sönder och pärlornas rosa plast slets.
Så när jag insåg att jag hade råd letade jag på näste och hittade er. Halsbandet är precis som jag Vile ha det.

16. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Pirum pärlor och ädelstenar

Åh tack snälla! Så glad jag blir att det hamnade hos just dig! Hälsningar/Annica

Saanut 5/5 tähteä

Trevligt och bra bemötande!

Jätte nöjd med mitt fina halsband och mina örhängen. Mycket bra service och snabb leverans. Jag kommer återkomma som kund:-)

12. elokuuta 2023

Åh, tack Eva för jättefint omdöme! Du är så välkommen tillbaka. MVH/ Annica

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin