Jeg har af to omgange bestilt en skærm + et stativ til to forskellige Heiberg lamper. Begge gange har jeg fået personlig vejledning via besked på Instagram. Det har føltes trygt, det kan være svært... Näytä lisää
Udvalget var flot, og hele historien bag lamperne og deres nye vaser er fantastisk. God kundeservice når man stiller spørgsmål, og let og gennemskuelig hjemmeside. Har købt både til os selv og til g... Näytä lisää
Hurtig levering og smuk håndlavet skærm. Jeg burde have købt skærmen lidt længere, fordi stativet er et liggestativ.(det gamle til ophæng) Lidt ærgerligt har Pink Rose sat skærme og stativer ned et p... Näytä lisää
Pink Rose Lamper har gennem mere end 40 år produceret mundblæste glaslamper med tilhørende håndlavede, plisserede lampeskærme af papir. Lamperne produceres på et af Tjekkiets smukkeste glasværker – de er mundblæst og varierer i farve og form. Hver lampe er unik, da de er fritblæste og der kan derfor forekomme små bobler i glasset og små tynde linjer efter bevægelse. Det er en del af det liv, der er i mundblæst glas. Skærmene males og foldes i hånden på vores værksted i Danmark. Lampeskærmene fremstilles i over 20 faste farver - i ensfarvet, med mønster eller med farvet kant. Ønskes en farve uden for sortiment, kan dette specielproduceres: Kun fantasien sætter grænser. Lampeskærmene kan sammensættes med Pink Roses egne bordlamper, men kan også bruges på arvestykker eller loppefund. Desuden fås lampeskærmene som pendler og rosetter, til brug i loft eller på væg.
Kirstinehøj 73, 2770, Kastrup, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
En skærm lige efter mine forventninger,dejligt med sådan en handel..

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Medarbejderen var utrolig sød og hjalp mig med at få de rigtige mål til lampeskærm og ventede i tlf til jeg kom igennem betaling .. Sådan en god betjening 🙏🌷🌷

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Meget fine lampeskærme, skånsom pakket og stor tilfredshed fra min side med handlen.

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Desværre måtte jeg returnere min ordre, da den desværre ikke kunne bruges til min lampe.
Men god hjemmeside og god vejledning. Hurtig og nem returnering.

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Min kone og jeg har købt Pink Rose lamper og lampeskærme til vores hjem, sommerhus og som gaver til venner og familie i snart 10 år. De få gange, vi har haft spørgsmål, er vores mails altid blevet besvaret hurtigt og professionelt. Alle de produkter, vi har købt, har været af høj kvalitet – ikke mindst deres smukke og unikke lampeskærme. Bevares, deres priser er ikke de billigste, men man får også den kvalitet, man betaler for.
Jeg talte engang i telefon med ejeren, som til min overraskelse fortalte mig, at alle deres lampeskærme er håndlavede og farvet i hånden på deres værksted på Amager. Da vi hørte det, købte vi straks en lampe og et par skærme mere. Lokalt producerede produkter er noget, vi altid gerne vil støtte, også selvom de koster 50 kr. mere sammenlignet med andre. Med den viden virker deres priser næsten for billige, givet de højere produktionsomkostninger i Danmark.
Alt i alt skal Pink Rose have de bedste anbefalinger fra os. Mange lysende hilsner fra Ole og Marie-Louise.

Virkelig flotte lampeskærme.
Hurtig levering.
Lette at montere, på de medfølgende stativer

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Flotte lampeskærme, hurtigt service, fra afgivet ordre til modtagelsen af varen!

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Hurtig modtagelse,selve lampeskærmen pakket godt ind,og en hilsen god oplevelse.

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Bestilte den fineste lampeskærm med stativ. De havde dog i første omgang sendt det forkerte stativ med. Jeg skrev til dem og fik svar med det samme og de sendte det rigtige stativ samme dag, hvilket jeg modtag få dage senere.
Min oldemors gamle standerlampe har fået det smukkeste nye liv.

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Bestilte en lampeskærm hos dem for første gang, og brugte deres anbefaling til mål, da jeg var i tvivl.
Fik leveret den smukkeste skærm, i det helt rette mål, så vil bestemt handle der igen, og anbefale til andre.
Og fantastisk kundeservice, ikke at forglemme. Der var lidt leveringstid, men fik en e-mail, og skærmen kom hurtigt derefter.
Jeg er meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Pink Rose
Jeg har fundet en ny shop for fremtiden. Jeg absolut elsker min skærm. Helt utrolig lækker farve og kvalitet. Jeg har allerede bestilt den næste.