Banner for Pinkcube - Online promotieartikelen

Pinkcube - Online promotieartikelen Arvostelua 437

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben goed geholpen bij het maken van de beslissing welke druk ik moest nemen. Er werd fijn meegedacht evenals met het maken van de offerte die naar een andere afdeling binnen mijn bedrijf gestuurd m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na persoonlijk belcontact zeer snel een proefdruk ontvangen, die akkoord en binnen de gewenste datum binnen. Product is precies zoals omschreven en erg naar wens.

Saanut 4/5 tähteä

Snelle verwerking van feedback op het design en ik ben te spreken over het eindresultaat. Alleen soms vond ik informatie over de levertijd en betaling wat onduidelijk. Maar over het algemeen dik t... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toen ik belde en aangaf dat het wel lang duurde voordat ik de bestelling zou krijgen hebben jullie hier gelijk actie op ondernomen en is het op tijd binnen gekomen. Super bedankt hiervoor.

1. Kampanjatuotemyynti
  2. Verkkokauppa-palveluntarjoajat
  3. Kampanjatuotteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Moeiteloos het mooiste resultaat Jij wilt: je medewerkers, klanten of relaties verrassen met wat leuks. Je surft rond op internet, maar komt er niet helemaal uit, vindt niet precies wat je zoekt, ziet door de bomen het bos niet meer of twijfelt na het lezen van enkele reviews. En dan komt Pinkcube in beeld. En is het bestellen van promotieartikelen en relatiegeschenken ineens een fluitje van een cent. Terug in de tijd Pinkcube is ontstaan vanuit frustratie. Om precies te zijn onze eigen frustratie. Vóór het Pinkcube-tijdperk hadden wij een internetbureau. Toen we zelf promotieartikelen wilden bestellen merkten we hoe enorm tijdrovend en frustrerend dat was. Er waren ontzettend veel aanbieders met stuk voor stuk een groot en ondoorzichtig assortiment. Er was veel verschil in kwaliteit, wat we helaas vaak pas achteraf merkten. Op rekeningen stonden onvoorziene kosten, zoals instelkosten en inpakkosten. Of er een accountmanager langs mocht komen om wat te laten zien? Eh, nee, liever niet, dat ging ons echt te ver. En tot slot moesten we ook nog eens lang wachten op de levering en pakten we producten uit waar we niet altijd bijster vrolijk van werden.Lang verhaal kort: dat kon en moest beter. Wij bekeken het proces van A tot Z en verbeterden het op alle punten. Het belangrijkste uitgangspunt hierbij: de klant Het moet snel, gemakkelijk en goed. Zo ontstond Pinkcube. Moeiteloos het mooiste resultaat De wereld van Pinkcube is als kijken door een roze bril: heerlijk zorgeloos. Want zoeken en bestellen gaat bij ons super gemakkelijk. Handige filters, kies, klik, klaar. En dan lang wachten? Niet bij Pinkcube. We gaan meteen aan de slag. Een duidelijke offerte binnen 1 minuut en een gratis digitaal ontwerp binnen 30 minuten. Wij weten van aanpakken. En we weten wat werkt, dus we geven gevraagd én ongevraagd advies, denken mee en vinden persoonlijk contact essentieel. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit, met logo’s die er perfect op staan. En de bezorging? Die is razendsnel. Snel wat bijbestellen? Dat is zo gepiept in een eigen klantaccount, met ruimte voor bedrijfslogo, slogans en andere visuals. Wij weten als geen ander hoe prettig het is als het bestellen van promoartikelen en relatiegeschenken lekker snel gaat. Dat is nou typisch Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat. De toekomst is roze Als pionier in een conservatieve markt kozen we nooit voor de gemakkelijkste weg. En dat we tegenwoordig vaak gekopieerd worden, zien we als een compliment. We blijven groeien en innoveren voor onze klanten, die ondertussen lekker focussen op hun eigen business. De wereld ligt aan onze voeten, we kleuren ‘m Pinkcube-roze.

Pinkcube, moeiteloos het mooiste resultaat

Yrityksen kirjoittama

Fluitend online je promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen, dat doe je bij Pinkcube.
Handige zoekfuncties, een duidelijke offerte binnen 1 minuut, een digitaal ontwerp binnen 30 minuten, een snelle levering en kwalitatieve producten, waar bedrijfslogo’s perfect op gedrukt staan. Het belangrijkste uitgangspunt bij dit alles: onze klant staat centraal. Pinkcube weet wat werkt, geeft advies en vindt persoonlijk contact essentieel. We groeien, innoveren en breiden uit, met lanceringen in Spanje en Frankrijk. De wereld kleurt roze. Pinkcube: moeiteloos het mooiste resultaat.

Promotion box for Pinkcube - Online promotieartikelen

Moeiteloos het mooiste resultaat

Perfect bedrukte promotieartikelen en relatiegeschenken bestellen

Erinomainen

Kaikki arvostelut

404 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snelle service en levering

Snelle service en levering. Bestelling was volledig zoals verwacht

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groeten Renee

Saanut 5/5 tähteä

Mooi product met het loge er goed op.

De bestelde tassen zien er goed uit en ons logo zit er goed op. Ook het formaat is ideaal.

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de tassen goed bevallen, het logo mooi is gedrukt en het formaat ideaal is. Veel plezier ermee! Groeten Renee

Good service

Have been ordering from Pinkcube for a while now, our last order came out wrong due to communication error on the website. The customer service team handled it flawlessly and resend us the order. It has always been easy to communicate with them!

10. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Thank you for your kind review and for ordering with Pinkcube again! We’re sorry that the last order didn’t go right at first, but we’re glad to hear our customer service team was able to solve it smoothly. We really appreciate your trust and look forward to helping you again next time. Kind regards, Renee

Saanut 2/5 tähteä

Oranje bieropener sleutelhanger Tom is niet oranje en werkt slecht

Op de website en in het online ontwerp lijkt de sleutelhanger echt oranje, helaas is het fysieke item zalm/rose/koper kleurig.

Daarnaast is het openen van een bierflesje niet in 1 keer mogelijk met deze opener, nog een tegenvaller.

Gelukkig heeft Pinkcube wel een coulance korting gegeven. Maar mocht je een goed functionerende oranje bieropener voor aan een sleutelbos willen bedrukken. Doe dat dan niet hier.

1. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review. We zijn natuurlijk al bekend met je bevindingen en vinden het fijn dat we je tegemoet konden komen. Jouw feedback helpt ons om blijvend te verbeteren in wat we doen. Weet dat je in de toekomst altijd een onbedrukt sample mag aanvragen om te testen of het gewenste product aansluit bij je verwachtingen. Dit om dit soort teleurstelling te voorkomen. Fijn weekeinde! Groet, Corine

…. ..

Prettig contact en snel bezorgd

Goede aankoop!

De online offerte werd snel aangeleverd en het aanpassen van het logo ging makkelijk. De levering was heel snel en de pennen schrijven goed!

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de offerte snel binnen was, het aanpassen van het logo soepel ging en de pennen zo snel geleverd zijn. Goed om te lezen dat ze ook prettig schrijven. Veel plezier ermee! Groeten Renee

correct en betrouwbaar

Vlotte correcte service, en Sarah de online assistente vriendelijk en behulpzaam.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat Sarah je vriendelijk en behulpzaam heeft geholpen. We geven het compliment graag aan haar door! Groeten Renee

Pinkcube is goed bereikbaar

Pinkcube is goed bereikbaar, duidelijke website, mooie spullen!

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groeten Renee

Saanut 1/5 tähteä

Alles ging mis

Alles ging mis, teveel om op te noemen. Daarnaast is de kwaliteit van het product erg slecht.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Beste Chantal, Bedankt voor je review. Er ging inderdaad veel mis met je bestelling en we deden er alles aan om ervoor te zorgen dat je alsnog op tijd de mokken ontving. We snappen je feedback en gaan voor beter een eventuele volgende keer! Groet, Corine

Saanut 5/5 tähteä

Goed geadviseerd en snel binnen

Goed geadviseerd en snel binnen. Zal hier zeker nogmaals reclame pennen kopen

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de pennen. Veel plezier ermee! Groeten Renee

Saanut 5/5 tähteä

Super goede brillen en netjes optijd…

Super goede brillen en netjes optijd geleverd 👍👍👌

31. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de brillen en dat ze netjes op tijd geleverd zijn. Veel plezier ermee! Groeten Renee

Helemaal top

Mooie items & snelle levering, erg blij mee!

28. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met de items en de snelle levering. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Groeten Renee

bedrukte pennen

Ik heb bedrukte pennen besteld. De pennen waren na betaling snel verzonden. De bedrukking ziet er prima uit en de pen schrijft ook prima.

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de pennen snel verzonden zijn en dat zowel de bedrukking als de pen zelf goed bevallen. Veel schrijfplezier ermee! Groeten Renee

Prima ingepakt

Prima ingepakt, netjes op tijd, grt Louis

3. kesäkuuta 2026

Fijne ervaring met Pinkcube

Fijne ervaring met Pinkcube, heb hier pennen laten bedrukken. Na het plaatsen van de bestelling, kreeg ik al heel vlot het ontwerp. De pennen die ik besteld had, waren niet leverbaar en Pinkcube kwam gelijk met een mooi alternatief. Het duurde even, maar dit hebben ze heel netjes uitgelegd! Ze belden persoonlijk.
Waar vind je dat nog tegenwoordig?
Dikke aanrader, en zou hier zeker weer wat afnemen!!!

Vastaus yritykseltä Pinkcube - Online promotieartikelen

Wat fijn om te lezen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je onze service en persoonlijke communicatie zo hebt ervaren. Soms loopt een bestelling net even anders dan gepland, maar we denken altijd graag mee in een passende oplossing. Veel plezier met de bedrukte pennen en graag tot een volgende keer! Groeten Renee

Fijne service

Fijne service, vriendelijk geholpen met goede tips en snelle levering!

grote aanrader

veel keuze, snelle digitale proefdruk en daarna snelle aflevering

25. toukokuuta 2026

Bedankt voor je positieve review! Groeten Renee

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin