Pickleballudstyr Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Som altid en fremragende oplevelse at handle ved pickleballudstyr.dk! Kenneth har virkelig styr på hans produkter og sender gerne ordren over flere omgange, hvis ikke der lige er på lager. Virkelig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil gerne give en stor tak til Kenneth for hans tid, venlighed og helt ekstraordinære service. Vi startede dialogen over mail, og senere fortsatte vi på sms. Selvom vores samtale begyndte... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helt vildt god oplevelse at handle hos Pickleballudstyr. Flot og professionel side, gode priser - tilmed 10% rabat og god lanceringspris på mit bat - nem betaling og super nemt at afhente privat. Alt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik min vare leveret efter 12 dage. Det er uheldigt men det er ikke Pickleballudstyrs fejl - men DAO der har haft lidt problemer. Til gengæld får butikken point for at være dygtige til kundeser... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Urheiluvälinekauppa

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til pickleballudstyr.dk – Din nøgle til 6 års ekspertise inden for pickleball. Aktivt involveret i sportens udvikling i Danmark. Vores lager har alt fra begynder til konkurrence. Uanset om du er individuel spiller, repræsenterer en klub eller skole, eller planlægger at introducere pickleball, har vi det perfekte udstyr til dig. Hos os handler det ikke bare om at levere, men om at forme og accelerere pickleballs vækst i Danmark. Udforsk og opdag en verden af pickleball hos pickleballudstyr.dk!

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

78 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vastaus yritykseltä Pickleballudstyr

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nicolai! 🙌 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Det betyder meget for os at give vores kunder en god oplevelse hver gang.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden – og husk, vi står altid klar, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp! 😊

Super hurtig levering🌟

Super hurtig levering🌟
Produkterne er i topkvalitet👍🏼
Alt spiller🎾

10. marraskuuta 2024

Hej Signe,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med både leveringen og produkterne. Det betyder meget for os, at "alt spiller" – præcis som det skal! 🎾

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. Skulle du få brug for noget, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kenneth, pickleballudstyr.dk 😊

Bedste pickleball butik

Virkelig god personlig rådgivning om pickleball. Fremragende service. En klar anbefaling herfra.

18. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores rådgivning og service. Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe dig med at finde det rette udstyr til pickleball.

Vi håber, at du får masser af glæde på banen, og vi står altid klar til at hjælpe dig igen. Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi stor pris på! 😊

Bedste hilsner,

Tak for din anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og levering. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og din feedback motiverer os til at fortsætte med at levere det bedste.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Kenneth, Pickleballudstyr.dk

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Bestilte mængde og leveret mængde stemmer overens.

God kvalitet

23. syyskuuta 2024

Kære Frederiksværk Tennisklub! 🎾

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse, vi er virkelig glade for, at I har haft en positiv oplevelse med vores hurtige levering og produkternes kvalitet. Det betyder meget for os, at alt lever op til jeres forventninger! Vi ser frem til at hjælpe jer igen snart – og ønsker jer mange gode stunder på banen! 😊

Hej,

og tak for din anmeldelse! Vi er superglade for at høre, at du er tilfreds med vores service og hurtige levering. Våres mål er at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og det er fantastisk at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌟

Mvh.
Kenneth, picleballudstyr.dk

Saanut 3/5 tähteä

Jeg ville også købe bolde

Jeg ville også købe bolde, men kunne kun få bolde i et sæt med 2 bat

24. elokuuta 2024

Hej Marianne,

tak for din anmeldelse. Vi er lidt usikre din anmeldelse, men læser det som du havde et ønske om at tilkøbe bolde alene, og ikke i form af bolde sammen med 2 bat?
Den gode nyhed er, at de findes som selvstændige varenumre i vores shop.

Vi vil rigtig gerne tilbyde dig bolde også, og vi vil som en god service gerne sende dem gerne fragtfrit ovenpå din netop overstået handel.

Send os en mail på webshop@pickleballudstyr.dk - så sender vi dig en kode til fri fragt til køb af bolde.

Boldene i vores shop findes her: https://pickleballudstyr.dk/net-og-bolde_1/net-og-bolde

Tøv aldrig med at række ud efter os, hvis der er noget du er tvivl om, vi er her for at hjælpe dig :)
Omvendt vi vil se ind i, om vi kan optimere på shoppen, så den virker mere overskuelig.

Super lækkert bat.

Super lækkert bat.
Nemt og hurtigt

25. elokuuta 2024

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye bat, og at du oplevede en nem og hurtig service. Vi stræber altid efter at levere produkter i høj kvalitet og en problemfri købsoplevelse. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover, står vi altid klar til at assistere dig!

Rigtig god fornøjelse på banen!

Godt og professionelt

Godt og professionelt

6. heinäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god og professionel oplevelse med os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det er dejligt at vide, at vi har levet op til dine forventninger.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Vastaus yritykseltä Pickleballudstyr

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige levering og gode service. Det betyder meget for os at få feedback fra vores kunder, og vi stræber altid efter at give den bedst mulige oplevelse.

Hvis du har yderligere kommentarer eller har brug for hjælp i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Saanut 5/5 tähteä

Hjælp pr telefon og hurtigt levering.

Hjælp pr telefon og hurtigt levering.

12. kesäkuuta 2024

Hej Annelise,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og god hjælp pr. telefon. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service.

Hvis du har nogen spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mange tak for din støtte!

Der var hurtig svar

Der var hurtig svar, b¨åde på betaling og levering

5. kesäkuuta 2024

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig respons og levering. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service, og det er dejligt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Saanut 5/5 tähteä

Super service. Handler der igen!

29. toukokuuta 2024

Kære Kim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en super oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi ser frem til at handle med dig igen.

Saanut 4/5 tähteä

Pickleballsæt.

Fik hurtig besked på, at varen var bestilt samt, at den ville blive sendt fra fjernlager i Tyskland. Det tog dog 14 dage før vi fik varen.

14. toukokuuta 2024

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse og for at give os 4 stjerner! Vi er glade for at høre, at du fik hurtig besked om din bestilling og vores fjernlager i Tyskland.

Vi forstår fuldt ud, at man gerne vil have sin vare så hurtigt som muligt. Varer fra vores fjernlager har normalt en leveringstid på 5-8 hverdage, hvorfor vi også angiver leveringstid på varen. Vi gør altid vores bedste for at få varerne frem hurtigst muligt. Desværre havde vi i dit tilfælde nogle helligdage i perioden/Kr. Himmelfatsferie som har haft indflydelse på varens vej til dig, hvorfor det tog 8 hverdage alt i alt.

Vi håber, at du er tilfreds med dit køb, får spillet en masse pickleball og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Head net

Super god service - rigtig gode produkter

5. toukokuuta 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og produkter. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering

12. toukokuuta 2024

Hej Gerda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige betjening og levering. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og vi stræber altid efter at levere den bedste service.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Saanut 5/5 tähteä

God ekspertise og god service

God ekspertise og god service. Dertil hurtig levering 👍🏻

8. huhtikuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med vores ekspertise, service og hurtige levering. Vi stræber altid efter at levere den bedste oplevelse til vores kunder, og din feedback er meget værdsat.

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Kun positiv oplevelse

Kun positiv oplevelse. Her handler jeg helt sikkert igen. 🙂

28. maaliskuuta 2024

Hej Finn,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Vi er utroligt glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hver kunde får en service i topklasse, og din tilfredshed er vores største belønning.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage igen. Hvis du har brug for noget i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

19. maaliskuuta 2024

Hej Steen,

Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering. Hos pickleballudstyr.dk stræber vi altid efter at sikre, at vores kunder modtager deres produkter i rette tid og i perfekt stand.
Vi sætter stor pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden. Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os.

[Kundeservice, [Virksomhedsnavn]]

Meget tilfreds

Stort udvalg, hurtig levering og er yderst tilfreds med mit nye pickleball bat!
Alt i alt en rigtig god oplevelse!

6. maaliskuuta 2024

Hej Martin,

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med dit nye pickleball bat og den samlede oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at tilbyde et stort udvalg af produkter af høj kvalitet samt hurtig og pålidelig levering, så det er dejligt at vide, at vores indsats har gjort en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på din støtte og din positive feedback. Hvis du har brug for hjælp i fremtiden eller har spørgsmål til vores produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin