PhoneLife.no Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,7

Det er billig. Og det er jo bra 🤩 men det er Temu følelse. Kommer i samme type forpakninger. Og skinn reimen jeg kjøpte til klokken er fryktelig stiv, skjermbeskytter til sammen klokke er satt på, så... Näytä lisää

Stort og relevant utvalg. Relativt lett å sortere/filtrere ut fra hva du ønsker, og gode priser i forhold til andre nettbutikker. I tillegg var det en spesiell rabatt når jeg kjøpte to eller flere tin... Näytä lisää

Bestilte to klokkereimer til Polar pacer pro, ei i skinn -fungerte fint, men fargen (hvit) passet ikke helt til klokken som er i offwhite. Den andre reimen var med magnetlås og fungerte meget dårlig.... Näytä lisää

Varene kom rask og uten skade. Eneste jeg har å bemerke er at i annonsen står det "ekte lær" men det er jeg ikke så sikker på. Men, mye av det som kommer fra østen som er merket "ekte lær" er ikke d... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

PhoneLife har alle typer deksler, etuier, reimer, hodetelefoner, ladere & annet tilbehør til din mobile enhet. Vi tilbyr alltid gratis frakt & rask levering. Kjøp trygt & enkelt på nett i dag.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

77 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bra nettside

Bra nettside, rask levering, men produktene var dessverre dårlig kvalitet og importert fra Kina i en forpakning som var identisk til produkter du bestiller fra Temu.

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä PhoneLife.no

Hej Emilie, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att varan inte motsvarade dina förväntningar, vi ber om ursäkt! Vänligen kontakta vår kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare. Hälsningar PhoneLife

Bestilte et lukke-etui til mobil som i…

Bestilte et lukke-etui til mobil som i annonsen skulle ha magnet feste. Når det ankom var det ikke magnet feste slik at det var et stort gap mellom skjermen og selve etuiet, som også økte når man la på kort. Dette var en feil framstilling av produktet noe support innrømmet. Ved refusjon ville de at jeg skulle betale for returkostnad - pga en feil de hadde gjort! Dårlig kundebehandling!

12. kesäkuuta 2025

Hej,

Tack för ditt omdöme! Jag kan se att vår kundtjänst redan har varit i kontakt med dig. Jag kan också se att fodralet du har beställt inte har någon magnetstängning, precis som det står i produktbeskrivningen. Därför kan vi tyvärr inte stå för returkostnaden eftersom det räknas som ett ångerköp.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Sender feil varer og skylder på at kunden har kjøpt feil

Jeg kjøpte et beskyttelsesglass til bilen min. Den skulle passe bilen. Da varen kom, og jeg skulle montere den, merket jeg at den er 1cm lengre og bredere enn selve skjermen på bilen min. Tok kontakt med kundeservice, men dem påsto at glasset skulle passe bilen min, og at det var et feilkjøp, gjort av meg. Dem tilbydde selvfølgelig å ta glasset i retur, men jeg måtte ha stått for frakten. 230 NOK for glasset, derav 150 NOK går til frakt. Det er heller ikke sikkert at jeg hadde fått summen for glasset refundert heller. Mistenker at de bare ønsker å selge, for da lønner det seg ikke for kunden å returnere varene dis.

11. kesäkuuta 2025

Hej Egidijus,

Tack för ditt omdöme! Jag kan se att du har varit i kontakt med vår support. Jag ser även i mailkonversationen att det är fel modell som har beställts, vilket är anledningen till att glaset inte passade.

Precis som det står på vår hemsida, både i returinstruktionerna och köpvillkoren, står vi inte för returfrakten vid ångerköp eller felköp.

Men du är varmt välkommen och returnera glaset om det är i oförändrat skick.

Ha en fortsatt fin dag!

Hälsningar,

Anbefales

Svært god. Fint med lager i Sverige og sendt fra Norge - ingen tollproblemer hurtig og effektivt. Har allerede anbefalt dere til min datter. Takk

30. toukokuuta 2025

En midt på treet opplevelse.

Syns det kom raskt fra og den ene reimen var veldig bra. Men den andre reimen ble ødelagt etter mindre enn én dag. Så får se hvordan det løser seg med en evt ny reim eller pengene tilbake.

13. toukokuuta 2025

Hi Trine,

Thank you for your review! That doesn’t sound right at all – it definitely shouldn’t be like that. Please reach out to our customer service team, and they’ll help you with this claim right away.

Have a great rest of your day!

Best regards,

Krysset av for at jeg ikke ville ha…

Krysset av for at jeg ikke ville ha reklame eller annen kommunikasjon fra dere. Er det så fryktelig vanskelig å respektere?
Dessverre går det ikke an å gi minus stjerner.

Kan dere ikke bare respektere at noen av oss vil ikke ha søppel i innboksen.

2. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä PhoneLife.no

Hej Knut, tack för ditt omdöme! Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig direkt med att säkerställa att all vidare kommunikation stoppas.

Tack för att du tog dig tid att säga ifrån.
Hälsningar, PhoneLife