PH Maskinsalg & Service A/S Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Rakennuslaitteiden myyjä
  2. Hydrauliikkakorjaamo

Vi har over 20 års erfaring indenfor rådgivning ved maskinhandel, nyt som brugt, og service og reparation af entreprenørmaskiner, udstyr m.m. Vi udfører alle slags reparationer på vores værksted i Fredensborg og har fuldtudstyrrede servicevogne der kører på sjælland.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Super god service og fornuftige priser…

Super god service og fornuftige priser og hurtig hjælp når behovet er der så men er hurtig kørende igen. Kan klart anbefales.

1. marraskuuta 2024
PH Maskinsalg & Service A/S-logo

Vastaus yritykseltä PH Maskinsalg & Service A/S

Tak for de flotte ord og et godt langt samarbejde.

Meget dyr service

1. service på en ny traktor (34 timer) kostede 10.800,- kr.
Man betaler 829,- kr i timen (ex. moms) for kørsel og for at mekanikeren skal " skrive arbejdskort, rydde op, og fylde bilen med reservedele"
Mekanikeren var på adressen i 2t33m og regningen er på 4t15m. (afstanden er 12 km)
Jeg bliver ikke kontaktet på noget tidspunkt under servicet for at blive informeret om at prisen bliver så høj.
Mekanikeren har påfyldt 15 liter transmissionsolie som jeg efterfølgende får at vide der mangler på traktoren.

14. marraskuuta 2024
PH Maskinsalg & Service A/S-logo

Vastaus yritykseltä PH Maskinsalg & Service A/S

Kære Ole

Jeg beklager, at du syntes, du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med vores servicebesøg og derefter vores tilsendte faktura.

Vi bestræber os altid på, at give alle vores kunder en god service både på tlf. og med vores kompetente montører når vi udfører vores arbejde.
Jeg har først set din anmeldelse nu og svarer derfor sent og det beklager jeg selvfølgelig for.

Jeg har gennemgået sagen med kontoret og servicemontøren og jeg syntes ikke din anmeldelse er fair overfor os.

- Du kontakter os via tlf. hvor du får oplyst vores priser med servicevogn, servicekit m.m. Du får også oplyst at det billigste for opgaven er at den kommer på værkstedet. Det ønsker du ikke og derfor bliver arbejdet udført med servicevogn.
- Du glemmer at oplyse at regningen er på 8712,- ex. moms hvor 3512,- ex moms er for servicevognen.
- 829,- ex. moms mener vi ikke er meget dyr service for en 12 ton lastbil /servicevogn som du er blevet oplyst om hvad kostede pr. time. over tlf. Udover det er alle vores priser opgivet på vores hjemmeside https//:phmaskinsalg.dk/priser-faste-servicekunder/
- Ang. manglende olie på bagtøjet, der blev personen ”Bjørn ” på pladsen informeret om dette forhold og ja, vi har selvfølge påfyldt olien på traktoren for at undgå at din transmition eller bagtøj tager skade.
- Traktoren er ikke købt eller klargjort af os, så derfor ved vi ikke hvorfor det mangler, men der er ikke noget udvendigt lækage på traktor.

Når det så er sagt, mener jeg heller ikke at det er helt fair, at du efter at have modtage en faktura, selv vil bestemme hvad du vil betale for den udførte opgave.

Jeg er glad for, at du har betalt regningen, tak for det. Håber selvfølgelig på, at du vil benytte vores service i fremtiden og såfremt du ikke gør det håber jeg, du finder en anden samarbejdspartner der kan leve mere op til dine forventninger end vi har gjort.

BH Team PH / David Witt Maskinhandler