Philosophia Studio Arvostelua 28

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Lækkert design, hurtig levering og super sød, håndskrevet hilsen i æsken.

Saanut 5/5 tähteä

De smukkeste smykker og rigtig hjælpsom kundeservice. Jeg synes ikke det fremgik så tydeligt på hjemmesiden hvilken størrelse man skal vælge hvis man er i tvivl, men jeg skrev til deres kundeservice... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte den smukkeste layer necklace, som fuldt lever op til billederne på hjemmesiden/Instagram. Den falder flot, kan justeres i længden og leveres i den fineste lille æske samt medfølgende stof... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Korusuunnittelija

Yrityksen kirjoittama

Philosophia Studio er en dansk smykkevirksomhed, der sælger smykker til kvinder. Vi fokusere på vandfaste smykker som tåler vand, sved og fugt uden smykkernes 18K guldbelægning falmer - på den måde, er du aldrig begrænset med smykker fra Philosophia Studio. Vores designteam fokuserer på at skabe et bredt udvalg af smukke, organiske og trendy smykker til kvinder i alle aldre og stilarter. Disse smykker omfatter både halskæder, øreringe, armbånd, ringe. Philosophia Studio smykker sælges primært online og vi gør derfor alt hvad vi kan for, at du får en lige så god oplevelse ved at købe et smykke på vores webshop, som stod du i en fysisk butik. Derfor viser vi også dagligt hvordan smykkerne ser ud på - du er velkommen til at se med via vores Instagram @philosophia.studio. For at sikre en høj kvalitet af vores vandfaste smykker arbejder vi tæt sammen med vores leverandører og producenter for at vælge de bedste materialer og produktionsteknikker for at opnå dette. En god kundeservice spiller også en vigtig rolle hos os, da det er vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi svarer altid inden for 24 timer ved eventuelle spørgsmål. Philosophia Studio er kendt for at sælge populære vandfaste smykker til kvinder af høj kvalitet.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 2/5 tähteä

Har købt et par øreringe

Har købt et par øreringe, alt for store. Vil gerne returnere, men kan ikke finde et tlf, så svært at sende tilbage. Har skrevet mails, men får intet svar. Kan kke anbefale dette sted.

26. marraskuuta 2025

Virkelig god betjening

Virkelig god betjening, hurtig leving, men ikke mindst den fine indpakning, sød hilsen og en lille notits så jeg kan finde ud af hvilken pakke, der er den ene eller anden.
Kan klart anbefales

1. joulukuuta 2024

3. marraskuuta 2024

Kære Mette,

Tusind tak for din varme anmeldelse! 🥰 Vi sætter virkelig stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os ⭐️

Vi er så glade for at høre, at du oplevede vores service som god. Vi gør os umage ved hver eneste ordre, og vores mål at give alle vores kunder en fantastisk oplevelse ved, at handle hos Philosophia Studio. Det er derfor ekstra dejligt at høre, at vi lykkes med det ✨

Vi håber, at se dig i vores vandfaste smykkeunivers igen 😊 Vi glæder os til at kunne hjælpe dig igen 💖

Dejlig dag til dig!

Mange kærlige hilsner

Saanut 3/5 tähteä

Kundeservicen holder butikken oppe.

God og hurtig kundeservice. - Desværre kan alle smykkerne købes fuldstændig identisk på Amazon og Etsy til en tredjedel af prisen. Derfor ryger wow effekten desværre. - Som et dyrt import firma er de ganske gode, men bare ærgerligt, de ikke er mere originale.

14. lokakuuta 2024

Kære Jonas,

Tusinde tak for din konstruktive feedback! 🤗 Jeg er glad for, at du deler din oplevelse med os ✨

Hvor gør det mig glad at høre, du er tilfreds med vores gode kundeservice, tak 🥰 og så ved du også, at hvis du utilfreds med produktet, så sender du det bare retur igen og pengene er hos dog inden for 3-5 hverdage 🤝

Vi ved, at der findes mange smykkeforhandlere på markedet og vi synes også, at det er frustrerende at der er lignende smykke-designs men til en meget lavere pris 🤧 Men vi er overbeviste om, at vores smykker skiller sig ud på grund af deres høje kvalitet ⭐️ Vi kan til enhver tid stå inde for, at vores 18K guldbelægning med PVD-behandling sikrer, at smykkerne bevarer deres glans i lang tid, uanset om du svømmer, sveder eller solbader 💧

Hvor du handler er naturligvis helt op til dig – men mangler du vandfaste smykker i topkvalitet eller en gave til hende, så er du altid velkommen i vores vandfaste smykkeunivers igen en anden gang 🎁 Vi håber, at vi ser dig igen 🥰

Tak for støtten, og rigtig dejlig dag til dig ✨

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering, flot indpakning og flotte smykker.
Meget tilfreds.

3. tammikuuta 2024

Hej Stine,

Hvor er du bare sød, tusinde tak for din flotte anmeldelse ✨ Vi lever for glade kunder - så er du glad og tilfreds, så er vi også 🥰

Vi værdsætter selv smykker af høj kvalitet, hurtig levering og en pæn indpakning, så det er bare SÅ dejligt at høre at du også oplever dette ved køb af smykker fra vores smykkeunivers 📦😍

Du er altid velkommen igen en anden gang 🙌

Hav den dejligste dag!

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig smukke smykker og god service…

Virkelig smukke smykker og så fik jeg pakket øreringene ind i den fineste juleindpakning. Det er højt niveau.

12. joulukuuta 2023

Kære Lars,

Tusinde tak for din varme anmeldelse 😊 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb og vores fine gaveindpakning 🎁✨

Vi gør altid vores bedste for at vores kunder får en lige så god oplevelse ved at købe gaver online, som når man handler i en fysisk butik, så det gør os så stolte at høre.

Mangler du gaver eller smykker i fremtiden er du altid velkommen hos os igen 🎁

Hav en dejlig dag 💖

Skønne varer

Skønne varer - god service og hurtig levering

27. marraskuuta 2023

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse 💖 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker.

Vi er især glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores smykker, oplevelsen på vores hjemmeside og den hurtige levering 💕

Vi håber, at du vil besøge os igen snart. Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig en god oplevelse 😊

Mange kærlige hilsner

Smukke vandfaste smykker🫶🏼

26. lokakuuta 2023

Kære Anne,

Tusinde tak for din varme anmeldelse 😊 Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores vandfaste smykker, som ikke falmer i farven over tid, eller smitter af ✨

Vi arbejder altid på at tilbyde vores kunder smukke, kvalitetsbevidste og holdbare smykker, der er egnet til enhver lejlighed. Derfor er det så skønt at høre, at du var tilfreds med vores vandfaste smykker, da det er et vigtigt aspekt for mange af vores kunder.

Vi håber, at du vil besøge os igen snart. Du er altid mere end velkommen i vores vandfaste smykkeunivers.

Ha' en fantastisk dag 💖

Smukke smykker - god pris

Smukke smykker til en virkelig rimelig pris. Er positiv overrasket over kvaliteten. Perlerne er så smukke. Hurtig betjenen og fint at man selv kan afhente i Århus.

2. lokakuuta 2023

Hej Karen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! 🥰 Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med vores smykker.

Vi arbejder altid på at tilbyde vores kunder smukke og kvalitetsbevidste smykker til en overkommelig pris. Det er skønt at høre, at vi har ramt plet med dig 💖

Vi er også glade for at høre, at du var tilfreds med vores betjening. Vi gør altid vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse, både online og i vores fysiske afhentning på kontoret i Århus.

Du er altid velkommen i vores smykkeunivers igen 😊

Hej Charlotte,

Tak for din positive anmeldelse! Det gør os alle på kontoret så glade at høre, at du var tilfreds med vores service og dit smukke, nye vandfaste armbånd 💖

Vi arbejder altid på at give vores kunder en god oplevelse, og det er dejligt at høre, at du er fuldt tilfreds 🥰

Vi er særligt glade for at høre, at du var tilfreds med vores armbånd. Der ligger mange timers arbejde i smykkerne, så vi er altid taknemlige over at høre, at vores kunder er glade for dem.

Vi håber, at du vil besøge os igen snart. Dejligste dag til dig 💕

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og god service

Købte en halskæde og modtageren blev meget glad for den.

28. elokuuta 2023

Hej Lise,

Mange tak for din fine anmeldelse 🥰

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med lige netop dén følelse, en god service, efter at have handlet på vores hjemmeside.

Vi stræber nemlig lige præcis efter, at gøre oplevelsen af at besøge vores hjemmeside mindst lige så god, som hvis du stod i en fysisk butik - og det er noget, vi hele tiden arbejder på, så vi altid giver den bedste og mest inspirerende oplevelse derinde.

Det gør bare det hele endnu bedre, at høre gaven ramte plet. Dejligt hun blev så glad for den ✨

Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang du skal glæde nogen du holder af, eller hvis du skal udvide din egen smykkekollektion.

Ha' en skøn dag 💖

I love the jewelry

I love the jewelry!
It matches my personality, lovely color and holds so well! Will definitely get more!

19. heinäkuuta 2023

Hi Asta,

Thank you so, so much for this review. It really warms our heart 💖

We are pleased to hear that you have experienced the good waterproof quality that we offer. That our jewellery does not lose its colour or tarnish even after regular contact with water. It means the world to us that we were able to help you with forever beautiful jewellery that fits your personality.

It makes us so happy to hear that you will visit our jewellery universe again later on. That is everything we could ever wish for. And you should know, that you are always more than welcome! 🥰

Until then, I hope the pieces of jewellery you have will bring you lots of joy.

I wish you a wonderful day ❤️

Kind regards,
Sofia, Founder and Designer

Pæne smykker

Smykkerne var flotte

9. heinäkuuta 2023

Hej Saleem,

Mange gange tak for den fine anmeldelse 😊

Jeg er SÅ glad for at høre, at de fine smykker lever op til forventningerne 😍 Det gør os varme om hjertet, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt og at du er blevet glad for smykkerne.

Jeg håber, at se dig i vores smykkeunivers igen. Du er altid velkommen 💖

Du ønskes en rigtig skøn dag! 🥰

De bedste hilsner,
Sofia, Stifter og Designer

God og hurtig service

30. kesäkuuta 2023

Kære Theofano,

Tusinde tak for at tage dig tiden til, at give os feedback 🥰

Jeg er rigtig glad for at høre, at du er fuldt ud tilfreds med smykket og vores service hos Philosophia Studio. Jeg håber på at se dig i mit smykkeunivers igen en anden gang - du altid mere end velkommen 💖

Dejlig sommerdag til dig 😊

De bedste hilsner,
Sofia, Stifter og Designer

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin