Slechte bereikbaarheid, geen support. Op mail naar de helpdesk wordt ook niet gereageerd. Updates worden zonder enige aankondiging doorgevoerd. Terugbelverzoeken worden genegeerd en als je al iemand a... Näytä lisää
Sehr schnelle Rückmeldung und man hatte auch gleich das Gefühl, das man als Kunde sehr wichtig ist und ernst genommen wird. Die Bereitstellung ging beeindruckend schnell, absolute Klasse. Alles in all... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Simple, easy to use and learn. Will do its expected work fine and trustworthy. Of course, a lot room for improvement exists. My biggest concern is the whole SW upgrade procedure - communication,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Simple to use app, good desktop site and a good customer site. Regular useful updates, responsive support team. Recently contacted due to issue with date format on invoices, this has now been fixed.
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä PestScan B.V.
Yrityksen kirjoittama
You can work simultaneously at the office, with several technicians in their apps and with lots of customers in their very own portal, which includes statistics and reports.
The app can be used offline, enabling you to continue working in places without internet such as basements or remote countryside. All information is stored in an organized way, because everybody works in the same pest control management software system. Further, with PestScan, you meet all the requirements of IPM.
Edisonstraat 39, 2811 EM, Reeuwijk, Hollanti
- +31 182 796 080
- sales@pestscan.eu
- pestscan.eu
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
handleiding
Ik had graag 1 duidelijke handleiding met uitleg willen hebben, welke up to date is.

Ouderwedse look and feel
Werkt niet zo goed als we mogen verwachten. Het is in gebruik erg ouderweds, er kan heel weinig met de app waardoor je altijd extra werk hebt aan de computer. In mijn oogpunt loopt de app zeer ver achter anno 2023.

Vastaus yritykseltä PestScan B.V.
Alles UpToDate en het is mogelijk…
Alles UpToDate en het is mogelijk wensen te laten instellen.

Vastaus yritykseltä PestScan B.V.
Wat kleine dingen zou ik veranderen…
Wat kleine dingen zou ik veranderen zoals het kunnen aanpassen van datums en tijd in de app of aanvullen van gegevens. Iets meer vrijheid in de menu's bv voorraad administratie. Verder wel erg handig in registratie

Te weinig mogelijkheden
Pestscan is een programma dat voornamelijk is ingericht op het wandelen van contractklanten. 'Jobs' zijn in principe voor particulieren maar dit werkt onvoldoende. Je kan hier geen PRI of ander document bij aanmaken/plaatsen. Ook worden producten niet goed doorberekend. Daarnaast kan Pestscan geen verzamelfacturen maken wanneer je bijvoorbeeld voor een contractklant enkele extra bezoeken moet afleggen. Dan kan er alleen per bezoek worden gefactureerd.
Het programma schiet gewoon te kort op diverse punten. Het enige dat echt goed werkt zijn de controlepunten op de plattegronden en dat is ook de enige reden waarom wij nog met Pestscan werken.

behulpzaam en vriendelijk
Elias heeft mij goed op weg geholpen voor het gebruiken van pestscan voor mijn bedrijf top bedankt !

handleiding
het is over het algemeen er onduidelijk, ik verwacht bij veranderingen ook hoe ik hiermee snel kan werken.
Maar omdat er direct actie ondernomen is door deze revieuw, en we samen alles door gaan nemen stijgen ze natuurlijk wel in de revieuw

Voor ons te uitgebreid.
Op zich een goed initiatief, maar na een tijdje proefdraaien blijkt het voor ons te omslachtig.
Een werkzaam product, moet simpel te gebruiken zijn voor iedereen op de werkvloer.
Maar probeer het zelf of het bij je bedrijf past. Bij ons paste het niet.

Blij met Pestscan
Erg blij met Pestscan. We kunnen klanten altijd eeen duidelijk rapport met foto's geven en we hebben zelf altijd een naslagwerk wanneer en hoe vaak we bij klanten geweest zijn.

Pestscan
Hallo, es ist sehr einfach und verständlich, ich kenne auch andere Softwarelösungen, und bis jetzt ist pestscan, einfach nur super.

Schädlingsbekämpfer-Dokumentationssoftwa…
Schädlingsbekämpfer-Dokumentationssoftware, mit gutem Support zum fairen Preis.

Vastaus yritykseltä PestScan B.V.
Super übersichtliches Programm für die…
Super übersichtliches Programm für die Dokumentation von Schädlingsmonitoring (und vielen weiteren praktischen Tools) ,was uns den Alltag erheblich vereinfacht und auch bei unseren Kunden sehr geschätzt wird.
Auch Kundenzertifizierungen laufen einfacher ab, da alle Daten (Sicherheitsdatenblätter/ Dokumente/Befallswerte/Trendanalysen ..) auf einen klick bereit stehen. Absolut empfehlenswert, wir sind zufrieden.

Zuverlässiger Partner
Wir nutzen das Programm seitJahren. Es gab in der ganzen Zeit keine Ausfälle und wurde ständig
Weiterentwickelt

Vastaus yritykseltä PestScan B.V.
I recommend PestScan to all professional pest control companies
W pełni profesjonalne narzędzie dla branży zwalczania szkodników. Pozwala na efektywne zarządzanie firmą, zasobami pracowników, efektywnym wykorzystaniem czasu pracy

Cost vs quality
Some repeated bugs that take time to resolve, limited helpdesk, difficult communication. Updates have been confusing and don't always improve the service, as the method is always changing. The cost of the application is getting high for the quality.

Vastaus yritykseltä PestScan B.V.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.