Onze reis naar Canada was weer prima geregeld door Bianca Brons. Zowel de vluchten als de autohuur, route en overnachtingsplekken. Sinds 2011 verzorgt zij onze reizen. Stuurt een reisvoorstel nada... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Ben jij op zoek naar het allerbeste reisadvies? Wist jij dat je met één muisklik een afspraak kunt maken met de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt? En wist je dat deze gewoon bij jou thuis advies komt geven wanneer het jou uitkomt? En ontdek hoeveel meer dimensies jouw droomreis nog kan hebben! Je betaalt bovendien geen cent meer dan bij het reisbureau. Wie wil dit nou niet?
President Kennedylaan 19, 2517JK, Den Haag, Hollanti
- 088-3500305
- info@personaltouchtravel.nl
- personaltouchtravel.nl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Onze reis naar Canada weer prima geregeld
Onze reis naar Canada was weer prima geregeld door Bianca Brons.
Zowel de vluchten als de autohuur, route en overnachtingsplekken.
Sinds 2011 verzorgt zij onze reizen. Stuurt een reisvoorstel nadat wij onze wensen bekend hebben gemaakt. Past deze zonodig aan.
Wij zijn erg tevreden en hopen nog lang van haar diensten gebruik te mogen maken.
Onze cruisereis naar Noorwegen
Onze cruisereis naar Noorwegen was van begin tot eind fantastisch. Dankzij Patricia van Personal Touch Travel was alles tot in de puntjes geregeld. Van de boeking tot alle informatie vooraf: alles verliep soepel en zorgeloos. We hoefden alleen maar te genieten van de prachtige reis. Geweldige service, goede begeleiding en een perfecte organisatie. Absoluut een aanrader!
Het uitbesteden van onze vakantiebestemming aan Esther was een zeer geslaagde ervaring!
Normaal zoek in online naar een vakantie bestemming maar gezien alle beperkingen in vakantie bestemmingen en toestanden wereldwijd vond ik de keuze erg lastig. Wat is veilig en waar kunnen we ons ontspannen in een omgeving waar wij nog niet eerder zijn geweest.
Deze keer vroeg ik Personal Touch Travel om hulp Hoewel mijn man niet meteen enthousiast werd van de bestemming Marokko heb ik hem kunnen overhalen door de mooie foto's en ervaringen die door Personal Touch Travel werden aangegeven.
En Esther Zweers heeft helemaal gelijk gekregen!!
Prachtige locaties, fijne hotels, leuke tripjes kunnen maken.
Het was een super ervaring die wij zonder haar niet hadden ontdekt. Dus wij zijn nu al enthousiast over onze volgende boeking... waar zal ze ons nu heen brengen...
Voor een eerste kennismaking met Korea…
Voor een eerste kennismaking met Korea heeft Mountain13 Travel een mooie reis van drie weken voor ons samengesteld. Gedurende de trip vielen de details op die de reis echt maatwerk maakten. Gesteund door het grote netwerk van Personal Touch Travel heeft Esther onze persoonlijke wensen afgestemd op wat het land te bieden heeft en waar wij behoefte aan hadden. Daarbij heeft ze steeds een goede balans tussen luxe, comfort en budget gevonden. Overnachten op de grond in een traditionele hanok maar wél met beschikking tot een airco is een mooi voorbeeld. Of een verblijf in één van de weinige hotels mét parkeergelegenheid zodat je na een lange dag niet meer hoeft te zoeken naar een plek. Het zijn die details waar je ter plekke enorm van kan genieten.
Het was een fijne mix waarbij ze veel voorbereiding uit handen heeft genomen, maar ook alle ruimte voor eigen invulling heeft gegeven. Daardoor hebben we optimaal kunnen genieten van al het moois dat Korea te bieden heeft.
Vakantie naar Rhodos bij Linda…
Vakantie naar Rhodos bij Linda Schoutsen geboekt .
Alles goed verzorgd .
Zelf was die die week ook op vakantie , toch stond ze voor mij klaar en hielp mij met wat dingen wat mijzelf niet lukte.
Linda denkt met je mee , kijkt wat beter bij je past .
Ik boek alleen nog maar mijn vakanties bij Linda
Echt maatwerk!
Echt maatwerk!! Al onze wensen zijn perfect verwerkt in onze reis naar Tanzania. De personal touch maakte het echt speciaal.
Ellen en Janny
Denise van de Klij: Top!!
Denise van de Klij heeft onze reis perfect voorbereid, niets was teveel, aan alle wensen werd direct voldaan. Ze neemt al het zoekwerk uit je handen zodat er overzichtelijke en eerlijke keuzes overblijven. Ook na het boeken blijft ze ondersteunen en meedenken, op een hele fijne en ongedwongen manier. Het zorgt voor de ultieme ontspannen reiservaring, die op deze manier al echt direct kan beginnen. Wij willen nooit meer anders!
Geweldig ontzorgde reis via Annemarie
Wij hebben een reis geboekt via Annemarie naar Texas.
Het was GEWELDIG!
Al vanaf het eerste contact was het prettig en eerlijk. Zij luisterde goed naar onze wensen en heeft ons de gehele reis ontzorgd.
Zonder Annemarie was het niet gelukt, nogmaals heel erg veel dank!
Uit handen even met een gerust 💚
Heerlijk als je het zo uit handen kunt geven en wat wil vragen direct terecht kunt en snel antwoord krijgt.
Huurauto erbij geregeld inclusief halen en brengservice stoelen in het vliegtuig geregeld en Ruby stelt precies de goede vragen wat je wel of niet wilt. Kortom een betrokken persoon die voor jou de mooiste vakantie wil regelen zonder zorgen.
Alles weer helemaal super geregeld door…
Alles weer helemaal super geregeld door Petra Neet! Helemaal geen zorgen om niets, en, al zou er iets zijn, weten we zeker dat het opgelost wordt door Petra!
Bianca Brons heeft onze reis uitstekend…
Bianca Brons heeft onze reis uitstekend voorbereid en uitgewerkt.
Angelique Adriaens ontzorgt tot in de puntjes
Angelique Adriaens heeft alles top geregeld. Ze begreep precies wat we wilden en heeft ons ontzorgd vanaf het maken van keuzes, bij het boeken en de voorbereidingen. Het was een prachtige reis, we zouden het zo over willen doen. Er zijn echter zoveel meer mooie plekken en de tips in de brochures die ze Angelique ons bezorgde staan vol met leuke opties voor onze volgende reis.
Kirsten Land is een topper!
Kirsten Land heeft ons heel fijn en goed geholpen met onze huwelijksreis naar Menorca. Ze dacht goed mee (reizen met 4 kinderen vonden wij best wel even een uitdaging). De accomodatie was super en helemaal naar wens! Bij aankomst lag er een lieve brief met champagne klaar, zo attent! Wij hebben een heerlijke vakantie week gehad met ons gezin! Het contact was heel prettig en wij konden met al onze vragen terecht en kregen snel antwoord.
Onze volgende reis boeken wij zeker weer via Kirsten!
Reis Amerika
Onze reis naar Amerika was van begin tot eind perfect geregeld dankzij Linda kloen. Vanaf het eerste contact voelde het meteen goed. Linda is ontzettend vriendelijk, denkt met je mee en neemt echt de tijd om alles tot in de puntjes uit te werken.🌏
We kregen een prachtig en zeer uitgebreid roadbook, waardoor we tijdens onze reis nergens over hoefden na te denken. Alles was duidelijk beschreven en uitstekend georganiseerd, wat ons veel rust gaf tijdens het reizen.☀️
Wat we ook ontzettend waardeerden, was de persoonlijke aandacht. Zelfs na thuiskomst werden we nog verrast met een super leuke kaart. Dat soort kleine gebaren maken echt het verschil en laten zien hoeveel passie Linda voor haar werk heeft.
Wij kijken met een geweldig gevoel terug op onze reis en kunnen Linda van harte aanbevelen aan iedereen die zorgeloos en goed voorbereid op vakantie wil gaan. Bedankt voor alles, Linda!
Examentripje Marrakech
Examentripje van onze zoon naar Marrakech, was een mooi en bijzonder reisje. Ballonvaart, fietsen en Quad gereden door de woestijn. En een perfecte Riad, alles was tot in de puntjes geregeld door Petra Neet van Personal Touch Travel❤️👌🏼
Goed advies en fijn persoonlijk contact
Patricia heeft opnieuw een vakantie uitgezocht die precies paste bij onze wensen. Ook blijft het persoonlijke contact voor, tijdens en na de reis heel fijn!
Reis naar Japan
Wilke heeft goed geluisterd naar onze wensen en was van begin af aan duidelijk om onze verwachtingen te managen. Er is meerdere keren contact opgenomen om alles bij te schaven, wat resulteerde in een mooie reis door Japan waarbij we zowel de cultuur als de natuur konden ervaren.
Betrouwbaar, behulpzaam en echt ontzorgend
Mijn vader en ik benaderde Ton Smits voor een reis naar Suriname. Door onze wensen kenbaar te maken dacht hij met ons mee over een goed programma. We konden daar net zo lang aan bijschaven tot we tevreden waren en hebben geboekt. Gedurende het hele proces was hij heel behulpzaam en goed bereikbaar. Ook gedurende onze reis hadden we heel goed contact met de lokale partner waar Ton veel mee heeft geregeld. Ik zou het dus zeker aanbevelen om via hem een reis te boeken!
Geweldig georganiseerd naar Bali
Denise heeft onze vakantie van bijna 3 weken naar Bali van begin tot einde, fantastisch georganiseerd. Zij heeft een gebalanceerde afweging gemaakt tussen de wensen van mijn partner en mijzelf aan de hand van mooie, unieke activiteiten op bijzondere locaties.
Desondanks geopolitieke invloeden op het reizen, is hier uitstekend en bijtijds op ingespeeld zonder additionele kosten.
Opnieuw een geweldige vakantie
Top ervaring
Karina denkt mee, reageert snel en alles is gewoon heel goed verzorgd voor de reis, tijdens de reis en na de reis!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.