1. Huonekaluliike
  4. Puutarhamyymälä
  5. Patjamyymälä
  6. Sohvat

Yrityksen kirjoittama

Bij PerfectPillows ontwerp je je eigen kussens op maat. Onze kussens op maat zijn binnen of buiten te gebruiken. Wij maken onder andere bootkussens, caravankussens, loungekussens en tuinkussens. Wij hebben een uitgebreide collectie stoffen en vullingen om de perfecte kussens op maat te maken.

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Echt prachtige kussens

Echt prachtige kussens , goede kwaliteit, snelle levering en perfecte service . Een aanrader !

15. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met de kussens!

Saanut 5/5 tähteä

hoge kwaliteit en snel geregeld

Snel eerlijk en hoge kwaliteit. Ik kom vaak met een standaard hoes van een bank of buitenbank. Die wordt met betere stof perfect nagemaakt. We komen er al 10 jaar en hebben veel vrienden geïntroduceerd die allemaal meer dan tevreden zijn.

19. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Bedankt voor je mooie review! We zijn blij met klanten zoals jullie!

Prachtige kussens

Snelle service. Vriendelijke mensen. Ben heel tevreden met de kussens. Communicatie was zeer prettig

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

bedankt voor de mooie woorden! veel plezier van de kussens gewenst!

Saanut 5/5 tähteä

Kussen perfect op maat gemaakt en snel…

Kussens perfect op maat gemaakt en snel geleverd. Zeer klantvriendelijk en er word actief meegedacht over mogelijkheden en oplossingen.

Ik raad zeker aan hier aan te bestellen

6. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Bedankt voor je review! Veel plezier met de kussens!

Doen naam eer aan!

Uitstekende, vriendelijke service vanaf eerste contact met als resultaat prachtige nieuwe strak op maat gemaakte kussens voor onze boot. Heel goede prijs-kwaliteiverhouding. Van harte aanbevolen.

5. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Dank voor de mooie review! Lekker genieten van jullie kussens!

Tuinskussens en hondenmand

Zowel tuinkussens als een hondenmand van perfect pillows, perfect zitten en onze hond wil geen andere mand meer.
Onderhoudsvrij en zeer stevig. Prima service
Kortom wij zijn zeer tevreden

31. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Bedankt voor de mooie woorden. En veel plezier met de kussens!

Saanut 1/5 tähteä

Zo perfect zijn ze niet bij Perfect…

Zo perfect zijn ze niet bij Perfect Pillows.
Ik stuurde een sms. Die werd beantwoord met: we reageren binnen een uur. Dat klopte idd. Ze vroegen of ik een mail wilde sturen met de afmetingen van de kussens. Dat heb ik gedaan en een foto erbij gestuurd. Toen hoorde ik niets meer. Dan maar weer een sms-je met het verzoek om antwoord. Nooit meer iets gehoord. Ik kan me voorstellen dat deze opdracht misschien te moeilijk voor ze was. Kussens met ritsen en knopen en iets andere vormen dan regulier. Maar dan hadden ze dat even kunnen laten weten. Nu ben ik volledig genegeerd. Ik wens Perfect Pillows sterkte met deze dienstverlening.

27. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä perfectpillows.nl

Beste Judith. Dank voor je review. Wat vervelend dat je niet tevreden bent over onze bereikbaarheid. Via whatsapp, email en telefonisch zijn wij altijd goed bereikbaar, 7 dagen per week. Je kan ook bij ons langskomen in de showroom zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Echt perfect pillows

Echt perfect pillows. Wij hebben vorig jaar bij Ali kussens besteld voor onze loungehoek bank. En ze zijn perfect. Top kwaliteit. Ali is een vakman

20. toukokuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende service, goede adviezen!

Uitstekende service, goede adviezen!
Alle Tuinkussens laten vervangen met topvulling en fraaie stof. Ali reageert ondanks de mega drukte snel, kussens binnen de tijd geleverd en heel netjes afgewerkt. 2 vriendinnen hebben zelfde ervaring. Heel blij mee, zeker een aanrader!

19. kesäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin