Perfect-Body.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Fremragende Kundebetjening! Jeg bestilte nogle varer - søndag, den 23.08.2020 - hos Perfect Body. Disse varer ankom i dag - tirsdag, den 25.08.2020 helt uden forsinkelse eller problemer af n... Näytä lisää

Super service! Mit barnebarn fik 2 ens massagepistoler i julegave. Jeg returnerede den ene. Nemt da jeg bare fulgte anvisningen og kunne udskrive "gratis fragt" for returpakken. Få dage efter havde je... Näytä lisää

God service fra medarbejder i telefonen. Kunne hjælpe med handel selv om jeg skulle bruge alternativ betalings metode, der fra veg den de har på hjemmesiden. Levering 23 timer efter afgivet o... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka

Perfect-Body.dk blev lanceret i 2013 men Perfect-Body's produkter har været på markedet i snart et årti. Vi går meget op i at vores kunder skal være glade, for glade kunder gør os glade. Vi har endnu ikke fået en dårlig anmeldelse og vi vil gøre alt for at det bliver ved med at være sådan. Hvis du har problemer, varen ikke lever op til dine forventninger eller andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os og vi vil gøre alt hvad vi kan for at gøre dig tilfreds med dit køb. Hos Perfect-Body sælger vi blandt andet hudpleje, skønhedsprodukter, olier, cremer, DermaRoller, Black Mask og tandbelgningspenne.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Helt perfekt

Helt perfekt - modtog min ordre dagen efter bestilling, pakket ordentligt og forsvarligt. Trygt og godt

13. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Janne. Det er bare skønt at høre. Tak for anmeldelsen og fortsat god dag :)

Rigtig dårlig service!

Min pakke er ikke blevet leveret det aftalte sted. Men i stedet 25km væk, med en undskyldning om at der var fyldt op her. Men der er mere end 10 steder at vælge imellem her. Hvordan har I tænkt jer at jeg skal hente den pakke så langt væk?!

11. marraskuuta 2022

Hej Carla.
Jeg er meget kede af at høre at din pakke er blevet sendt til det forkerte sted. Som nævnt over mail, er vi i kontakt med PostNord for at høre hvor fejlen er opstået.

Vi har tilbudt at sende en ny pakke med hjemmelevering til dig i stedet, men jeg kan forstå at pakken allerede er hentet. Vi håber at du får glæde af dit køb til trods for den irriterende fejl.

Fortsat rigtig god dag :)

Virkelig god service

Virkelig god service
Havde bestilt nogle forkerte batterier til min Face wash og en sød medarbejder ringede og spurgte om det var meningen, jeg havde bestilt de batterier, da det var nogle andre, så det fik han fikset inden de sendte pakken afsted

1. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Rina. Tak for den fine anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe dig med at finde de rigtige batterier. Vi håber du er blevet glad for din facewash. Fortsat god dag :)

Fint service

Før min bestilling ringer jeg kundeservice hvor der bliver svaret rimelig hurdtig af en hjælpsom unge dame. Modtog min ordre indenfor 2 dag.

22. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Conni. Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du har haft en god oplevelse hos os.

Fortsat god dag :)

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening, høflig, og et godt produkt Mvh J Kristensen

14. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Jim. Det er vi glade for at høre, tak for anmeldelsen. Fortsat rigtig god dag herfra :)

Fine varer til fine priser

Fine varer til fine priser. Super hurtig levering med Post Nord. Kan helt sikkert anbefales

2. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Amy. Tak for den fine anbefaling, det er vi glade for at høre. Fortsat god dag!

Desværre meget skuffende..

Min veninde og jeg bestilte produktet efter at have undersøgt forskellige produkter online og læst anmeldelser. Vi blev slemt skuffet, da vi afprøvede produktet. Efter at have brugt ret mange kræfter på at fjerne halvdelen af håret på bare et ben, skulle der skiftes "krystal-papir". Det lever langt fra op til vores forventninger og produktet er alt for dyrt ift kvaliteten. Meget ærgerligt og skuffende...

28. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Sofie. Vi er meget kede af at høre at produktet ikke har fungeret som forventet for jer. Vi har heldigvis 30 dages returret med fuld tilfredshedsgaranti, så i er velkomne til at henvende jer til vores kundeservice så kan i bytte eller returnere produktet hvis det ikke lever op til jeres forventninger. Vi vil selvfølgelig tage jeres erfaringer med i vores videre udvikling af produkt sortimentet. Fortsat rigtig god dag :)

Jeg har flere gange bestilt produkter…

Jeg har flere gange bestilt produkter fra Perfect-Body. Synes bestemt de har gode produkter til prisvenlige priser. Vil helt klart anbefale Perfect-Body.dk. Super fin service.

15. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Nadia. Mange tak for din anmeldelse og den fine anbefaling. Vi er glade for at høre at du har været tilfreds med dine købsoplevelser hos os. Fortsat rigtig god dag :)

Sjældent god købsoplevelse

Købte en helt utrolig god massage pistol med 10 hoveder. Den ankom lynhurtigt. Jeg har haft en hel del massage apparater/hammere i tidens løb, men ingen af dem har været tilnærmelsesvis så god som denne.

1. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Jette. Tusind tak for anmeldelsen, hvor er det dejligt at høre at du har haft glæde af vores massagepistol PRO. Fortsat rigtig god dag :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Havde det allerede dagen efter bestilling. Lille hilsen og bolcher lå i pakken.

1. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Diana. Tak for anmeldelsen, dejligt at høre at du har været glad for at købe hos os. Rigtig god dag til dig :)

God forretning

Hurtig levering af produktet og med en venlig meddelelse fra forretningen + en lille ting til den søde tand gør at dette har være en god kundeoplevelse.

29. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Simon. Mange tak for den fine anmeldelse, vi er så glade for at høre at du har haft en positiv oplevelse hos os :) Fortsat rigtig god dag.

Hurtig levering og varen sv.t

Hurtig levering og varen sv.t. beskrivelsen. Top.

12. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Lena. Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os! Fortsat rigtig god dag :)

Hurtig levering

Hurtig levering, bestilte torsdag og kunne afhente lørdag. Super tilfreds 🥰

11. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Janni. Tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre. Hvis du har lyst til at uddybe hvad vi kan gøre for at fortjene 5 stjerner vil vi meget gerne høre det så vi kan forbedre os. Fortsat god dag :) Mvh. Emma fra Perfect Body.

Hurtig levering og skøn kundepleje med…

Hurtig levering og skøn kundepleje med sød besked om tak for køb👏💕

5. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Matilde. Tak for din flotte anmeldelse, hvor er det dejligt at høre at du har været glad for at handle hos os. Fortsat rigtig god dag :)

Perfekt handel

Perfekt handel - Hurtigt leveret👌🏻🌟

28. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Signe. Det er vi bare glade for at høre. Tak for anmeldelsen. Rigtig god dag til dig :)

Perfekt og hurtig service.

14. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Martin. Vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for anmeldelsen og fortsat god dag :)

Hurtig levering og rigtig gode tilbud…

Hurtig levering og rigtig gode tilbud som er værd at kigge efter, jeg anbefaler gerne.

14. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Mange tak for din anmeldelse, det er vi glade for at høre :) Fortsat rigtig god dag.

Generelt rigtig fint produkt og giver…

Generelt rigtig fint produkt og giver meget bløde ben, men fjerner altså ikke alle hårene på kroppen ligemeget hvor hårdt jeg trykker. Der er stadig en masse små som stikker ud og jeg har ikke meget kropsbehåring vil jeg blot sige...

7. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect-Body.dk

Hej Milena. Tak for din anmeldelse af vores Sundepil produkt. Vi er glade for at høre din oplevelse og vi vil tage det med os i vores videre udvikling af produkterne. Fortsat god dag :)