Saanut 5/5 tähteä

Aanrader. De Eye and Lip contour cream is een fijne crème. Smeert goed uit en is zeer zuinig in gebruik. Voordeel dat het niet in een potje zit maar in een afgesloten pompje. Heb wel eens een andere o... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk de juiste verzorging gevonden voor mijn erg gevoelige huid. Blijf dit zeker gebruiken,ook de suplementen. Het draagt voor mij echt bij aan optimaal verzorgen,en heel blij om te zien dat h... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kauneus- ja terveysmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Bij Perfect Age ben je verzekerd van een effectieve aanpak tegen huidveroudering. Ook vertragen onze supplementen en verzorgingsproducten de huidveroudering en geven je huid een gezonde boost. Perfect Age is in 2005 opgericht door een bekende cosmetisch arts in Nederland. Na een jarenlange ontwikkeling van de meest geavanceerde huidverzorgingsproducten en supplementen is dit beautymerk uitgegroeid tot een begrip in de wereld van anti-aging, huidverzorging en huidverbetering. Voor particulier en professioneel gebruik.

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Goed product

Goed product, snelle levering. Top! Aanbevolen.

17. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Perfect Age

Super, bedankt voor je beoordeling!
Groetjes
Team Perfect Age

Saanut 5/5 tähteä

Eindelijk de juiste verzorging…

Eindelijk de juiste verzorging gevonden voor mijn erg gevoelige huid.
Blijf dit zeker gebruiken,ook de suplementen. Het draagt voor mij echt bij aan optimaal verzorgen,en heel blij om te zien dat het echt wat voor mijn huid doet.
Met de juiste verzorging voor je huid,goede levensstijl, dan heb je weinig make-up meer nodig. Een tevreden klant.

13. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect Age

Top! Daar doen we het voor:)

Saanut 5/5 tähteä

Gebruik de creme's al een paar jaar

Gebruik de creme's al een paar jaar, je ziet echt een verschil. Huid is mooi glad, gebruik nu ook de nachtpeeling. De creme neemt mooi op en de absolute favorite de gezichtreiniger, hiermee gaat alle make-up makkelijk weg je hebt niet veel nodig voor een goed resultaat.

12. kesäkuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Dagcreme is geen creme

Dagcreme is geen creme. Normaliter was de structuur niet zo melkachtig, loopt nu van de huid af. Met als resultaat dat je veel meer gebruikt en het flesje eerder leeg is...

6. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering! En deze producten doen wat ze zeggen. Je voelt, merkt en ziet duidelijk verbetering. De schoonheidsspecialiste gaf complimenten over mijn huid nadat ik was begonnen met het gebruik van deze producten 👍😊

30. toukokuuta 2022
Saanut 3/5 tähteä

Het pakketje kwam met brievenbuspost

Het pakketje kwam met brievenbuspost, het doosje waarin de crème zat was helemaal gedeukt hierdoor.

16. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Perfect Age

Bedankt voor het delen, we passen de orderverwerking aan.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin