Peptidesvoordelig.nl Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

I have been dealing with this company for while now, and it's been a pleasure from day one! I the world full of scammers is so refreshing to find company so professional. Customer service 5 stars, al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beste communicatie van alle gebruikte vendors. Goed en zorgvuldig verpakt en shipped en werkt naar verwachting. Enige kanttekening is dat mijn reta met het warme weer ongekoeld verzonden was.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Via Google terecht gekomen peptide voordelig. Eerste keer wat besteld en het verwonderde mij hoe snel en netjes verpakt de bestelde producten in huis waren. Na een paar keer besteld te hebben een ke... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een positieve eerste ervaring! Mijn bestelling kwam netjes en ontzettend leuk verpakt binnen. Alles zag er verzorgd en correct uit. De namen en sterktes staan duidelijk vermeld. Super. O... Näytä lisää

1. Laboratoriolaitteiden toimittaja

Yrityksen kirjoittama

Peptidesvoordelig.nl is een Nederlandse leverancier van researchproducten en laboratoriumbenodigdheden, actief binnen Nederland, België en de Europese Unie. Wij richten ons op consistente kwaliteit, transparante volumestructuren en efficiënte verwerking van bestellingen voor zowel particuliere als professionele afnemers.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

71 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Veel afgevallen met de retratridude top…

Veel afgevallen met de retratridude top kwaliteit

Bedankt voor uw review! 🙏

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en uw ervaring met ons.

Echt een top site

Echt een top site ! Voordelig en informatief. Top kwaliteit voor lage prijs .

17. kesäkuuta 2026

Bedankt voor uw review! 🙏

Fijn om te horen dat u onze website als voordelig en informatief ervaart en tevreden bent over de kwaliteit.

Saanut 5/5 tähteä

Super site en top kwaliteit aanrader

Bedankt voor uw review! 🙏

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, service en kwaliteit.

Mijn eerste review online

Mijn eerste review online. Twee maanden geleden retratritude gekocht en wow. Ik ben al 7 kilo afgevallen wat een super product. Ik raad het iedereen aan. Ik ben klant voor het leven.

Bedankt voor uw review! 🙏

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en dat u de moeite heeft genomen om uw eerste online review te plaatsen.

Wij waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u veel succes met uw onderzoek.

Saanut 5/5 tähteä

Deze week retratritude gekocht en wat…

Deze week retratritude gekocht en wat een service. Goede comunicatie en snelle levering. De verpakking is een feest om uit te pakken. Ga zo door topper.

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Bedankt voor uw mooie review! 🙏

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en snelle levering. Ook leuk om te lezen dat de verpakking in de smaak viel.

Saanut 5/5 tähteä

Boven verwachting: 8 kilo kwijt en volledig pijnvrij!

Inmiddels ongeveer 5 a 6 weken bezig met een gecombineerd protocol van deze webshop en de resultaten zijn werkelijk verbluffend! Ik ben in een maand tijd al zo'n 8 kilo afgevallen. Maar wat mij nog het meest verbaast, is de kracht van de herstelpeptiden: een hardnekkige, diepe ontsteking in mijn lichaam lijkt volledig te zijn verdwenen. Ik voel me fitter dan in tijden en heb sindsdien geen enkele pijnstiller meer aan hoeven raken. Je merkt aan alles dat dit pure, hoogwaardige producten zijn met een uitstekende werking. Snelle levering en een betrouwbare service. Een absolute aanrader, ik blijf hier zeker bestellen!

Bedankt voor uw review! 🙏

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en levering. Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wensen u veel succes met uw onderzoek.

Saanut 1/5 tähteä

Ik raad het ten zeerste af.

Het product is namaak en zit in een pen. Ik had retatrutide 10 mg besteld; ik had eerder 5 mg gebruikt en de resultaten waren fantastisch. Verminderde eetlust, 1-2 kg gewichtsverlies per week. Na aankoop van het product bij jullie had ik het gevoel dat ik een placebo had ingenomen; geen enkel resultaat. Ik raad het ten zeerste af.

30. toukokuuta 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te horen dat uw recente bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Voorafgaand aan deze review hebben wij geen bericht van u ontvangen. Wij vinden het jammer dat wij niet eerder de gelegenheid hebben gekregen om uw ervaring te onderzoeken en samen met u naar een oplossing te zoeken.

Wij nemen dergelijke meldingen serieus en nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen via info@peptidesvoordelig.nl onder vermelding van uw bestelnummer, zodat wij uw melding zorgvuldig kunnen beoordelen.

snelle levering

snelle levering. besteld reta. over kwaliteit weet ik nog niks, pas na de testen. dan woord review bijgewerkt

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw eerste ervaring.🙏

Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen. Wij waarderen uw feedback en hopen dat alles naar wens verloopt. Mocht u uw ervaring later willen aanvullen, dan stellen wij dat uiteraard op prijs.

Top kwaliteit

Top kwaliteit
En een top service

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review.🙏

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit als onze service. Uw positieve feedback waarderen wij enorm en motiveert ons om iedere dag het beste te blijven bieden.

Bedankt voor het vertrouwen en graag tot ziens!

The best of the best

The best of the best. Great communication product and service.

28. toukokuuta 2026

Dank u wel voor deze geweldige review ! 🙏

Wat een mooie woorden. Het doet ons veel plezier om te horen dat u zo tevreden bent over zowel onze communicatie als onze service. Wij streven er iedere dag naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen en steun. Dat waarderen wij enorm.

Top service

Top service!
Bezorging binnen 48 uur
Super netjes met aandacht ingepakt
En al mijn vragen had ik vrijwel direct een duidelijk antwoord op 10/10

3. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Dank u wel voor uw mooie review! 🙏

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de service, de snelle levering en de zorg waarmee uw bestelling is verpakt. We waarderen het ook dat u onze communicatie en ondersteuning zo positief heeft ervaren.

Bedankt voor uw vertrouwen en de mooie 10/10 beoordeling!

Saanut 5/5 tähteä

Super schnelle Lieferung und gerne wieder

Super schnelle Lieferung und alles problemlos angekommen. Top empfehlenswert 👍

5. toukokuuta 2026

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung 🙏

Es freut uns sehr zu hören, dass alles schnell und problemlos angekommen ist. Vielen Dank auch für Ihre Empfehlung und Ihr Vertrauen in unseren Service.

Mit freundlichen Grüßen,

Goede webwinkel

Overzichtelijk,goede prijzen, snelle verzending ben zeer tevreden

16. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Dank u wel voor uw mooie review 🙏

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de overzichtelijke webshop, de prijzen en de snelle verzending. Wij waarderen uw vertrouwen enorm.

Alles wie immer perfekt

Alles wie immer perfekt

11. toukokuuta 2026

Vielen Dank für Ihre erneute Bewertung 🙏

Es freut uns sehr zu hören, dass wieder alles perfekt verlaufen ist. Wir geben jeden Tag unser Bestes, um konstant schnelle Lieferung, guten Service und eine zuverlässige Erfahrung zu bieten.

Vielen Dank für Ihr Vertrauen und Ihre Unterstützung.

Mit freundlichen Grüßen,

Saanut 5/5 tähteä

Maximálna spokojnosť vo všetkých smeroch

Určite by som odporúčal a ja sám budem určite objednávať ďalej (CENA, KVALITA, RÝCHLOSŤ DODANIA)

4. toukokuuta 2026

Ďakujeme veľmi pekne za Vaše pozitívne hodnotenie 🙏

Veľmi nás teší, že ste spokojný s cenou, kvalitou aj rýchlosťou doručenia. Každý deň sa snažíme udržiavať vysokú úroveň služieb a celkovej zákazníckej skúsenosti.

Ďakujeme za Vašu dôveru a podporu.

S pozdravom,

Very fast delivery

18. huhtikuuta 2026

Bedankt voor uw review 🙏
Fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd. We doen ons best om iedere bestelling zorgvuldig en vlot te verwerken.
Hartelijke groet,

Fast delivery

Fast delivery, great value and quality

26. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Thank you for your review 🙏

We’re glad to hear you’re satisfied with the delivery, value, and overall quality. That’s exactly what we aim for.

Thank you for your trust!

Kind regards,

De bezorging was snel

De bezorging was snel. Het pakket was goed en met aandacht verpakt.

20. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Hartelijk dank voor je review

Fijn om te horen dat de bezorging snel was en dat het pakket zorgvuldig is geleverd. We besteden veel aandacht aan een nette en betrouwbare verzending, dus mooi dat dit zo wordt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen!

Hartelijke groet, Team Peptidesvoordelig.nl

Saanut 5/5 tähteä

Producten worden erg snel geleverd

Producten worden erg snel geleverd. Goed verpakt en alles is duidelihk gelabeld. Je ziet dat er aandacht is voor detail. Zeker een aanrader!

21. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Hartelijk dank voor je mooie review🙏

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige afwerking, inclusief de duidelijke labeling. We besteden veel aandacht aan details, dus het is prettig om te lezen dat dit zo wordt

ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!

Hartelijke groet, Team Peptidesvoordelig.nl

Snelle service

Snelle service, veel info,snelle reactie!top

13. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Peptidesvoordelig.nl

Hartelijk dank voor je mooie review 🙏

Fijn om te horen dat je onze service, snelle reacties en duidelijke informatie zo waardeert. We vinden het belangrijk om klanten goed en snel te helpen, dus mooi dat dit zo wordt ervaren.

Bedankt voor je vertrouwen!

Hartelijke groet,
Team Peptidesvoordelig.nl

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin