Vi har været kunder i en del år nu, og PenSam Bank spiller bare👍😁 god kundeservice, tingene funger bare, har man brug for rådgivning, så ring el skriv og de svare vupti! Lavet 2 billån i den tid vi... Näytä lisää
Vi har desværre haft brug for Pensam forsikring nogle gange den seneste tid. Mage til fantastisk service skal man lede længe efter. Kontakt til kundeservice uden ventetid, hurtig reaktion i forhold t... Näytä lisää
jeg havde et problem der ikke kunne løses på min side, trods ihærdige forsøg- jeg ringede op 4 gange uden at lykkedes med at komme igennem. Idag skulle problemet løses og jeg besluttede at holde ved,... Näytä lisää
Hos Pensam Forsikring er penge vigtigere end at handle etisk og moralsk korrekt over for deres kunder. I et konkret eksempel foretrækker firmaet f.eks. en alvorlig operation, der i sig selv er et la... Näytä lisää
PenSam er et pensionsselskab, der leverer arbejdsmarkedspension til FOAs faggrupper, hvilket omfatter lønmodtagere i både kommuner, regioner og private virksomheder.
Jørgen Knudsens Vej 2, 3520, Farum, Tanska
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
pensam er et godt selskab med rigtige gode priser
Jeg havde brug for vejledning vedr. Min kones død.
Jan var hurtig til at hjælpe mig med at få oprettet to konto, så jeg undgik at stå i en træls situation. Da skifteretten lukke vores fælles kontor. Hvilket jo er et problem når man som os havde fælles økonomi.
Men det blev ordnet på en rigtigt god måde.
Vh john Messerschmidt jensby

Vastaus yritykseltä PenSam
Øv man ikke kan give 0 stjerner. Troede jeg havde fundet en god forsikring da jeg skiftede til pensam bank, men øv hvor bliver man taget i R....!! normalt når man køber en rejseforsikring er der afbestilling mm. I, men ikke hos pensam! Oplyser de om det når man opretter forsikringen? NEJ!!! Nå men nu går jagten så ind på et nyt forsikringsselskab!

Vastaus yritykseltä PenSam
Der bliver handlet på vores henvendelse med det samme
Absolut dårligste forsikring man kan vælge , virkelig søde indtil du får brug for dem.
Så klart advarsel herfra , vælg ALDRIG deres fuldtids ulykkesforsikring, hvis du bliver skadet i arbejdstiden, vil de kun give dig minimalt, for så derefter at vente på Danmarks langsomste arbejdsorgan ( AES) ps venter på 4 år ...

Vastaus yritykseltä PenSam
Jeg har lige skiftet bank til PenSam bank, og jeg må sige, at det har været en virkelig god oplevelse. Kunderådgiver Tallin har været lydhør, rådgivet og tilbudt en løsning, som var lige det jeg ønskede, og hjalp mig med at få et større rådighedsbeløb. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä PenSam
Jeg finder, at medarbejderne altid er imødekommende, fattede og kompetente. Henvendelser blive altid behandlet og løst.
Dejligt at skifte til en mere lydhør bank. Kunne dog ønske mig, at det var muligt at hæve mere end 1000kr i en hæveautomat.

Vastaus yritykseltä PenSam
Nemt at få svar på sine spørgsmål , på en måde der er til at forstå . Føler ikke at man er til besvær eller spørger dumt. Kommer hurtigt tilbage med svar når jeg kontakter dem.

Vastaus yritykseltä PenSam
Personale er altid imødekommende, nemme at snakke.
I forbindelse med låneomlægning og bankskifte var PenSam Bank klart de bedste. Rådgiver Tallin Skaaning var løsningsorienteret og meget grundig.
Har ikke været kunde så længe, men er i den grad tilfreds som kunde i Pensam.,

Vastaus yritykseltä PenSam
At der altid er et lydhørt menneske når man ringer og skriver, uagtet om det er ens egen rådgiver ( Torben er jo den bedste), eller om det er en anden får man ordentligt svar/hjælp når man har brug for det.

Vastaus yritykseltä PenSam
Der er altid god betjening.
Har aldrig oplevet at der ikke er tid til mig.

Vastaus yritykseltä PenSam
Altid hurtig og kompetent respons på det man spørger ind til.

Vastaus yritykseltä PenSam
Det nemt og den bedste bank jeg har haft. Billig i forsikringer. Og god hjælp når man ringer til dem.

Super god bank
Jeg oplevet altid imødekommende personale som har lyst til hjælpe.

Vastaus yritykseltä PenSam
Ønskede at skifte bank og fik god hjælp, trods misforståelser gik alt vel. Jeg er fuldt tilfreds i dag.