Pemanah books & Comics heeft de stripboeken snel en netjes in een plastic geleverd. Echt een super service! Ook de prijzen zijn geweldig! Ik heb nergens anders zulke lage prijzen voor zo een goede kwa... Näytä lisää
Strips niet ontvangen,schuld door post.nl. Pemanah Brooks perfect opgelost. Meteen gereageerd op ‘t probleem. Mail correspondentie perfect. Ga zeker in de toekomst weer bestellen bij Pemanah Brooks &... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Pemanah Books & Comics hebben een groot assortiment voor een voordelige prijs, zelfs voor moeilijke strips/comics. Snelle verzending en reactie bij vragen. Op mijn vraag/klacht kreeg ik een duidelijk... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Pemanah Books & Comics, dé stripwinkel om online al uw tweedehands én nieuwe strips, Nederlandstalige comics, manga en boeken voordelig te bestellen.
Den Haag, Hollanti
- info@pemanah.com
- pemanah.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Aanrader
Precies zoals ik het graag wil. Netjes verpakt. Snelle levering en goede kwaliteit. Als nieuw.
Snelle levering, artikel als omschreven, prima!
Prettig zaken te hebben gedaan
Prettig zaken te hebben gedaan, netjes afspraak nagekomen en snelle levering. Gewoon netjes en goed.
Heel snelle bezorging
Heel snelle bezorging, en de boekjes zagen er nieuw uit, terwijl ze ruim 15 jaar oud zijn. Onze zoon sprong een gat in de lucht dat deze boekjes nog te krijgen waren.
Goed geregeld.
Goed geregeld.
Snel gehandeld.
Goede prijs, betere kwaliteit.
Netjes verpakt.
Zeer snelle levering en staat van de…
Zeer snelle levering en staat van de tweedehands strips exact zoals beschreven. Top!
Geweldige en snelle service
Geweldige en snelle service. Producten in goede staat en niet duur. Goed initiatief
Ik ga hier vaker bestellen!
Goede site
Goede site, snelle afhandeling en bezorging, prima verpakking en ik werd keurig op de hoogte gehouden. Helemaal top!
Mijn bestelling is snel en keurig…
Mijn bestelling is snel en keurig verpakt geleverd.
Klasse!
uitstekende service
Snelle levering,zeer goede verpakking…
Snelle levering,zeer goede verpakking en het belangrijkste is dat de boeken er fantastisch uitzagen.Ben zeer tevreden.Complimenten.groetjes wim
snelle service
snelle service, alles goed verpakt jammer, dat er gebruikt is van post.nl (omdat post.nl niet de pakketten bij mij thuis afleverde, Il wachtte 4 uur, zag de bezorger met gezwinde spoed mijn huis voorbij rijden en via track en trace vernam ik, dat ik niet thuis was en dat ik mijn pakketten bij een verre postagentschap moest ophalen.)

Vastaus yritykseltä Pemanah Books & Comics
Hele snelle service
Hele snelle service. De gekochte strips waren keurig in plastic verpakt en na 2 dagen al in huis. Uitstekend.
Snelle service
Snelle service. Goede prijs -en kwaliteitverhouding.
Uitstekende levering
Uitstekende levering. Enige verbeterpuntje is dat ik de zoekfunctie op de site wellicht beter had gekund (bv naar thema).

Vastaus yritykseltä Pemanah Books & Comics
Zeer vlot bezorgd en keurig verpakt!!!
Zaterdag besteld maandag geleverd
Zaterdag besteld maandag geleverd! Zeer snel en goed verpakt.
Boek ziet er als nieuw uit.
Terwijl het boek 36 jaar oud is.
Eerste keer besteld op Pemanah
Eerste keer besteld op Pemanah. Naar volle tevredenheid, communicatie is goed en verscheping is zeer snel.
Nette afhandeling.
Nette afhandeling.
Stripboek was nog helemaal netjes na t verzenden.