Peek&Cloppenburg PL  Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Zamówione rzeczy były zapakowane w niestarannie w bardzo małe worki. Wszystko przyszło pogniecione i nie nadawało się do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie został dostarczony z powo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Vaateliike
  2. Miestenvaateliike
  3. Kenkäkauppa
  4. Streetwear-kauppa
  5. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

124 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

nice all

nice all, the quality id very good, fats delivery, very nice shop and good mannered customer service people

10. huhtikuuta 2025
Peek&Cloppenburg PL -logo

Vastaus yritykseltä Peek&Cloppenburg PL

Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that you were happy with the quality of our products, the fast delivery, and the service you received.

Providing a smooth shopping experience, excellent quality, and courteous customer service is exactly what we aim for – and it's great to know that this was reflected in your visit.

We truly appreciate your feedback and look forward to welcoming you back soon!
– Your P&C PL Team

Nie otrzymałam zamówienia

Zamawiałam online z dostawą do domu kurierem DPD. Zamówienia nie otrzymałam. Kurier nie kontaktował się ze mną w celu dostarczenia paczki. Przesyłka została zwrócona, bez możliwości ponownej dostawy.

28. maaliskuuta 2025

Ocena

Zakupy w tym sklepie robię od kilku lat. Jestem bardzo zadowolona z proponowanego asortymentu, jak również z obsługi. Znajomym polecam sklep Peek&Cloppenburg.

28. maaliskuuta 2025

Kupiłeś wadliwą rzecz - P&C nie przyjmie twojej reklamacji

Kupiłam spódnicę w sklepie online. Mailowo zgłosiłam reklamację. Wada ujawniła się w przed upływem roku od zakupu, natomiast reklamację zgłosiłam już po roku od zakupu. Sklep odmawia rozpatrzenia mojej reklamacji powołując się na przepisy, które nie obowiązują dla polskich konsumentów od ponad 2 lat (!!!) i nie mają zastosowania do mojego przypadku. W odpowiedzi na moje zgłoszenie dowiedziałam, że nie mogę złoć reklamacji, bo, cytuję "Natomiast po upływie roku od zakupu, jeśli wystąpi uszkodzenie, to obowiązkiem klienta jest udowodnienie, że wada, która ujawniła się w międzyczasie, była ukryta w momencie zakupu. Ponieważ nie przedłożyła nam Pani takiego dowodu, np. w postaci opinii rzeczoznawcy (!!!) nie jesteśmy w stanie przyjąć Pani reklamacji i jest to nasza ostateczna decyzja.".

21. maaliskuuta 2025

NIE POLECAM - problem ze zwrotem pieniędzy

O zwrot pieniedzy musze się upominać, odpisują i kłamią, ze przelew został zlecony i minął kolejny tydzień i nic. W ramach rekompensaty otrzymałem UWAGA: 20% rabatu, no szaleństwo, to żadna rekompensata, to normalny rabat, który można znaleźć na internecie. A gdybym nie pilnował swoich zwrotów, nie otrzymałbym najpewniej moich środków. Na odpowiedź mailową trzeba czekać kilka dni, NIE POLECAM.

24. maaliskuuta 2025

Szybka dostawa

Szybka dostawa, dobra tabela rozmiarów bezproblemowe zwroty. Artykuły zgodne z opisem.

23. maaliskuuta 2025

Kurier nie dostarczył przesyłki

Kurier nie dostarczył przesyłki, bo uznał, że adres brzmiący "Tomasz Giaro, Jana Pawła II 82, Warszawa itd." nie istnieje. Tymczasem ja prosiłem o dostarczenie do sklepu Peek i & Cloppenburg, w CH Arkadia, które znajduje się rzeczywiście pod tym adresem

13. maaliskuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin