Zamówione rzeczy były zapakowane w niestarannie w bardzo małe worki. Wszystko przyszło pogniecione i nie nadawało się do ubrania. Jeden z zamówionych produktów (sukienka) nie został dostarczony z powo... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Fajny sklep internetowy, dobrze zapakowane produkty i powiadomienia na bieżąco gdzie jest przesyłka. Teochę dłużej idzie bo z Niemiec, ale warto zaczekać 1 czy 2 dni bo produkty dobrej jakości. Poleca... Näytä lisää
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie. Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025... Näytä lisää
Zakupiony towar przysyłany jest błyskawicznie. Należycie zabezpieczony. W środku paczki znajduje się formularz zwrotu, a w nim informacja, że zakupiony towar można zwrócić do nadawcy lub w sklepie sta... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Kup odzież w Peek & Cloppenburg - online i w sklepie. ➧ Wielki wybór ✓ Kolekcje mody 2019 ✓ Wysyłka i zwrot gratis ✓ Odwiedź Peek & Cloppenburg! ❤ Korzystne ceny i zniżki ➧ Znane, światowe brandy ★ Szybka dostawa do domu ➥ Zamów teraz odzież wygodnie o...
Yhteystiedot
Puola
- peek-cloppenburg.pl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Wszystko zgodnie z zamówieniami i na…
Wszystko zgodnie z zamówieniami i na czas .
Posiada dobry towar.
Super produkty.
Super produkty. Dobra cena.Duży wybór produktów, kolorów, dostępne rozmiary.
Kurtka piękna ale uszkodzona
Uwielbiam Wasz sklep stacjonarny w Warszawie.
Kurtka zakupiona w sklepie internetowym- piękna! Pierwszy raz zdecydowałam się na zakup przez internet. Żałuję, że nie kupiłam jej w listopadzie 2025 a odłożyłam ją na zakup „na później”.
Jak na kurtkę markową i nie za małą cenę - jest „małe ale”. Kurtka tuż przy kapturze/ futerku ma przycięty/ przetarty materiał.
Kupuję tam od kilku lat i mają naprawdę…
Kupuję tam od kilku lat i mają naprawdę porządne ubrania
Widać jakość.
Towar zgodny z opisem. Realizacja sprzedaży zgodna z wyznaczonym terminem.
Szybka dostawa
Szybka dostawa, produkt dobrze zabezpieczony, towar zgodny z opisem, status zamówienia aktualizowany na bierząco.
Zakupy to przyjemność
Zakupy to przyjemność, inne sklepy powinny się uczyć.
brak zwrotu pieniedzy
Po przymierzeniu sukienki i zdjęciu…
Po przymierzeniu sukienki i zdjęciu metki wyprałam sukienkę ręcznie i powiesiłam na wieszaku żeby wyschła. Okazało się że jest dziurawa z przodu i z tyłu na wysokości biustu.
fajnie sie tam robi zakupy
fajnie sie tam robi zakupy, zawsze cos znajde dla siebie, obsluga zawsze mila
Podoba mi się opcja dostawy
Podoba mi się opcja dostawy, w końcu można przesyłki zamawiać do paczkomatu, jest to mega wygodne. Należy jeszcze popracować na opisem produktów, podawać długość, co jest istotną informacją dla klienta.
realizacja zamówienia bez zastrzeżeń
realizacja zamówienia bez zastrzeżeń, a wybór - fantastyczny
Nie wysłali zamówienia
Nie wysłali zamówienia. Nie dostałem żadnej informacji o przesyłce jedynie że została 'dostarczona'. Przez telefon dowiedziałem się że się sprawdzą i dadzą znać. Potem napisałem e-mail. Zero odzewu.
Co prawda to mój drugi zakup
Co prawda to mój drugi zakup, ale obydwa sa zgodne ze zdjęciami i z opisem . Pierwszy zakup to płaszcz , który do dnia dzisiejszego wyglada elegancko. Zakup płaszcza był 2022/23 roku dokładnie nie pamiętam.
Wysoka jakość produktów .Duży wybór…
Wysoka jakość produktów .Duży wybór .Realicja zamówienia w rozsądnym czasie.Wygodne zwroty .Ceny wysokie ale można czasem trafić na jakąś ciekawą promocję.POLECAM ZAKUPY W P&C !!!
Sprawna wysyłka ,rzeczy dobrej jakości
Sprawna wysyłka ,rzeczy dobrej jakości
bardzo sprawna obsługa klienta
Dostawa super szybko
Szybko I sprawnie bez zarzutu, rabat na pierwszy zakup -mile powitanie
Bardzo szyba realizacja zamówienia
Bardzo szyba realizacja zamówienia. Super sprawnie.
Trustpilot-kokemus