Goede communicatie over de mail. Ze denken met je mee. Kabelmanagment van de pc, ziet er strak uit. De gunstige prijzen zijn inclusief assemblage, Windows 11 pro en installatie Windows 11 pro. Allee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Op vrijdagmiddag via BOL de PC Build E5A - AMD Ryzen 5 7600 32Gb besteld. De dinsdag erna al geleverd. PC was perfect verpakt en kwam spik en span uit de doos. Met Windows 11Pro voor geïnst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bij BOL.com was een computer tijdelijk helaas niet meer leverbaar. Contact gezocht met PC Build, de oorspronkelijke leverancier, en de computer bleek zeker nog leverbaar. Het mailcontact verliep uiter... Näytä lisää
Yritys on vastannut
PC Build levert hoogwaardige, futureproof PC’s met premium onderdelen – perfect afgestemd op topprestaties én eenvoudig te upgraden voor de toekomst.
Binkhorst 27, 2402 MD, Alphen aan den Rijn, Hollanti
PC voldoet aan alle verwachtingen en werd geleverd met niet alleen een professionele en vlotte service, maar ook een hele duidelijke communicatie over configuratiewensen en levering. Niets dan lof!
Ik heb de pc met de ultra 9 285 en rtx 5060 gekocht.
De levering was zeer snel en de pc is zeer stil en goed in mekaar gezet
Ik hoop nog lang van de pc te kunnen genieten echt top

Vastaus yritykseltä PC Build
alles werkte zoals gewenst, gemakkelijk selectie, levering en betaling, wat wil een mens nog meer

Vastaus yritykseltä PC Build
PCBuildNL heeft mij erg goed geholpen bij het uitzoeken van een goede, maar betaalbare PC. De klantenservice (Niels) reageerde snel en hebben mij goed geholpen. Ik heb persoonlijk de Powerplay Pro gekozen met een i5 en 4060ti voor €1500. De PC werkt perfect zonder problemen. Ik raad PCBuildNL aan voor de goede kwaliteit en voor de goede prijs tot performance ratio.

Vastaus yritykseltä PC Build
Snelle en professionele reactie en gedrag

Vastaus yritykseltä PC Build
Ik heb een pc gekocht bij pcbuild via bol.com en deze kreeg binnen de garantieperiode een probleem met de CPU. Het probleem, bekend bij Intel als “Vmin Shift Instability”, had te maken met een fout in de microcode. Intel heeft hiervoor een BIOS-update uitgebracht om verdere schade te voorkomen, maar helaas was het al te laat en de CPU raakte defect.
Toen ik de pc ter reparatie wilde aanbieden, weigerde pcbuild deze te accepteren. Ze stelden dat het uitvoeren van de BIOS-update (die nodig was om verdere schade te voorkomen) de garantie ongeldig maakte. Ondanks dat Intel aangeeft dat mijn processor onder verlengde garantie valt tot 2029, weigert pcbuild mee te werken om de processor via hen bij Intel te laten vervangen.
In plaats daarvan willen ze dat ik een nieuwe CPU koop, wat onacceptabel is gezien het probleem onder de garantie valt. Dit getuigt van een gebrek aan klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheid.
Ik zou pcbuild zeker niet aanraden.

Vastaus yritykseltä PC Build
Ik probeer al een aantal dagen telefonisch in contact te komen met pcbuild, helaas krijg ik tot nu toe alleen automatische antwoorden terug via de mail.

Vastaus yritykseltä PC Build
Computer was zeer netjes en verzorgd ingepakt bij aflevering.
Na uitpakken zag alles er keurig uit.
Was kwestie van uitpakken,aansluiten en opstarten en alles werkte perfect.
Top!!!!

Vastaus yritykseltä PC Build
Een goede snelle computer ontvangen netjes ingericht goede componenten en nog eerder ontvangen dan ik verwacht had.
Kan nu de spelen spelen op hoog niveau.

Vastaus yritykseltä PC Build
Communicatief zeer vaardig, erg beleefd en vooral zakelijk. De geleverde PC was keurig verpakt, en alle (reserve-)onderdelen ven de verschillende componenten waren ook aanwezig. Super snelle i9 PC gekocht in een CoolerMaster kast, stil en mega snel. Werknemer Niels luistert aandachtig naar specifieke wensen en reageert ook snel. In één woord: FANTASTISCHE ervaring !

Vastaus yritykseltä PC Build
Prettig en snel WhatsApp contact gehad met Niels. Heeft mij goed geadviseerd. Levering ook vlot, binnen enkele dagen, ondanks speciale wensen. Kwaliteit van de Asus tower is boven verwachting. Mijn zoon is er echt heel blij mee. Blijf op deze manier werken Niels!

Vastaus yritykseltä PC Build
De tweede keer nu dat ik een systeem bij PCBuild besteld hebt. Wederom een zeer positieve ervaring. Deskundig advies vooraf. Snelle levering. Zorgvuldig verpakt en verstuurd en dat alles voor een hele mooie prijs.

Vastaus yritykseltä PC Build
Plezierig contact via email. Computer werd op maat gebouwd en werkt geweldig. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe computer nodig heeft.
Contact na levering omtrent inbouw HDD's was prima.
Chapeau heren!

Vastaus yritykseltä PC Build
Ze doen gewoon wat jij zegt bij het bouwen, hebben goeie aanbevelingen en een uitstekende service!

Vastaus yritykseltä PC Build
Ook ik ben meer dan zeer tevreden over PC Build. Vooral omdat ze je snel en correct antwoorden en je gewoon echt goed helpen. Niks is teveel. Zonodig met schemas en links wordt alles goed uitgelegd. Als je tevreden bent met je aankoop, dan zul je meer dan tevreden zijn over hun service.

Vastaus yritykseltä PC Build
Op vrijdagmiddag via BOL de PC Build E5A - AMD Ryzen 5 7600 32Gb besteld.
Met Windows 11Pro voor geïnstalleerd meteen aan de slag, en de dag erna mijn twee extra Sata Hdd's ingebouwd.
Als je de mooie Asus Prime Case openmaakt zie je dat er intern daadwerkelijk de beste componenten zijn gebruikt!
Ook het contact, voor bijvoorbeeld technische ondersteuning via WhatsApp verloopt perfect, bijna instant een reactie.
Kortom super tevreden, hopelijk kan ik er weer jaren tegenaan.
Ga zo door Niels / PC Build

Vastaus yritykseltä PC Build
Ik werk nu twee weken met de i7-14700kf / rtx4070super en de pc presteert op alle fronten uitstekend, is enorm geluidsarm met een zeer adequate (water) koeling. Contact via mail met PC Build verliep uitermate vakkundig en plezierig.

Vastaus yritykseltä PC Build
Ik stelde een vraag per mail, kreeg snel een antwoord en de oplossing lijkt te werken.

Vastaus yritykseltä PC Build
Snelle en duidelijke communicatie.
Na akkoord op de offerte ook erg snelle levering van de pc.
Pc was goed ingepakt en werkte direct bij ontvangst
Absolute aanrader.

Vastaus yritykseltä PC Build
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.