Payticon Sp. z o.o. Arvostelua 195

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Doświadczenia ze współpracy z tą firmą są niestety bardzo negatywne. Chaos organizacyjny, brak reakcji na wiadomości oraz ignorowanie ustaleń sprawiają, że trudno zaufać tej firmie jako partnerowi biz... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Szybkość prostota

29. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych produktów i usług. Zawsze dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym klientom najwyższą jakość i satysfakcję. Zachęcamy do dalszych zakupów w naszym sklepie!

Profesjonalizm

Szybkość, łatwość i przejrzystość operacji. Pełen profesjonalizm.

29. maaliskuuta 2023

🤜NAJLEPSZA STRONA Z KODAMI OSC 👍◼️

Najlepsza strona z psc szybko tanio + możliwość zdobycia free doładowania ładna czytelna strona ja tutaj zostaje u was ✌️👍👍👍

30. maaliskuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Dięki payticon osoby o niezbyt durzym…

Dięki payticon osoby o niezbyt durzym budrzecie mogą mieć szanse na poprawienie sytuacji finansowej jak i poprawienie stanu psychicznego który nie pozwala by osoba z ubogich stron miała o sobie zanirzoną samo ocene co wpływa na dalszy rozwuj osub postronnych

8. huhtikuuta 2023

Szybkość, cena, płatność kartą oraz Paysafecard Direct

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i nigdy 'system' nie zablokował mi tranzakcji jak to ma miejsce w innych pseudo sklepach z PSC.. POLECAM!!!!

7. huhtikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Szybko i wygodnie można bez problemu…

Szybko i wygodnie można bez problemu załadować kartę paysafecard. Będę dalej korzystać z Waszych usług.
Pozdrawiam

31. maaliskuuta 2023

Polecam!

Szybko i sprawnie bez żadnych przeszkód

17. maaliskuuta 2023

100% wiarygodności

13. maaliskuuta 2023

Saanut 2/5 tähteä

Bład karty +interfejs

"Błąd. Wystąpił nieoczekiwany błąd! Proszę spróbować ponownie lub skontaktować się z administratorem."
Praktycznie przy każdym użyciu karty jest ten błąd.
To jest jedyna wada tej strony. Najbardziej irytująca dlatego 2 gwiazdki. Na plus zasługuje interfejs, dostępność kodów, dużo opcji doładowań i bezprowizyjne psc.

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za opinię. Odrzucenia płatności kartą są odpowiedzią od naszego dostawcy płatności. Postaramy się aby ten błąd był lepiej tłumaczony i bardziej zrozumiały.

Saanut 5/5 tähteä

Nie pobiera opłat oraz działa…

Nie pobiera opłat oraz działa konkretnie i sprawnie, polecam każdemu w takich sytuacjach :)

Super sklep polecam

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo dobra opcja, pod względem niskiego depozytu

1. helmikuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Poprostu niemam problemów z strona oraz…

Poprostu niemam problemów z strona oraz płatnościami

31. tammikuuta 2023

Saanut 3/5 tähteä

Długi czas oczekiwania na doładowanie

Fajnie że można doładować. Płatność blikiem. Ale czas oczekiwania do 15 minut. Powinny być dostępne natychmiastowo tak jak działa blik. Dlatego 3 gwiazdki.

27. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Czas do 15 minut (dla transakcji Paysafecard Direct) zależy od Operatora nie od nas - po otrzymaniu potwierdzenia za płatność, zlecamy natychmiast doładowanie konta.

100% legit

I recently purchased a paysafecard code from this page and I am extremely satisfied with my experience. The process was quick and easy, and the code was delivered to me almost instantly. The customer service was also top-notch, as they were very helpful and responsive to any questions or concerns I had.

8. tammikuuta 2023

Saanut 1/5 tähteä

I marked 1 star because I can't buy…

I marked 1 star because I can't buy paysafecard online I don't know why.

8. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Nasz zespół wsparcia jest zawsze chętny to pomocy, niestety p. Kacper nie kontaktował się z nami i nie wiemy z czego wynika jego decyzja o przyznaniu nam negatywnej opinii.

Tanizna

Wszystko, jesteście najlepsi

3. tammikuuta 2023

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin