Payticon Sp. z o.o. Arvostelua 195

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Doświadczenia ze współpracy z tą firmą są niestety bardzo negatywne. Chaos organizacyjny, brak reakcji na wiadomości oraz ignorowanie ustaleń sprawiają, że trudno zaufać tej firmie jako partnerowi biz... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

👍🖐️👍🖐️

👍🖐️👍🖐️👍🖐️👍🖐️👍🖐️👍🖐️

1. helmikuuta 2024

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

Wszystko ok

1. helmikuuta 2024

Saanut 1/5 tähteä

Szanowny Kliencie,

Zamówienie zostało pomyślnie zrealizowane i po dokonaniu płatności, został Pan przekierowany na stronę z kodem. Kod ten został również wysłany na Pana skrzynkę mailową, jednak niestety serwer interia.pl go odrzucił. W razie jakichkolwiek problemów, jesteśmy zawsze do dyspozycji Pana oraz innych.

Dobra apka polecam

18. tammikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Proste i wygodne meni jak i szybkie i…

Proste i wygodne meni jak i szybkie i proste formy platnosci na Payticon bede i jestem zawsze z tej strony zadowolony na 5+ Pozdrawiam

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko jak trzeba mala prowizja i…

Wszystko jak trzeba mala prowizja i szybka dostawa

Saanut 4/5 tähteä

Jest dobrze! :)

Wszystko jest dobrze, tylko trochę długi czas oczekiwania. Poza tym polecam!

5. tammikuuta 2024

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko dokladnie opisane przez strone…

Wszystko dokladnie opisane przez strone szybko oraz bezoplat

Saanut 2/5 tähteä

Nie dostałem kodów

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Dzień dobry, skontaktowaliśmy się z Panem w sprawie braku otrzymywanych wiadomości od nas, co wynika z zgłoszonej przez Pana niechęci do odbierania naszych e-maili. Historia zamówień jest zawsze dostępna po zakończeniu transakcji. Prosimy o kontakt, abyśmy mogli pokazać Panu, gdzie znajduje się historia transakcji.

Ok ok

Szybko i sprawnie ,chociaż przy zakupie 0rzez direct doładowanie mogłoby być szybciej

Wspaniała sprawa !!

26. joulukuuta 2023

Doładowanie zakupione bez problemu :P

14. joulukuuta 2023

Saanut 5/5 tähteä

Nastąpiła pomyleczka za co serdecznie…

Nastąpiła pomyleczka za co serdecznie przepraszam życzyłbym każdemu tak sprawnie załatwionej sprawy!!!! Oby tak dalej! Jest super!!!!!

11. joulukuuta 2023

XXXX

Polecam, miałem problem z kodem do karty podarunkowej, napisalem na discord i wszystko zostało szybko i sprawnie ogarnięte. Pozdrawiam

10. joulukuuta 2023

Super strona

Nigdy żadnych problemów.

Uczciwe i szybkie transakcję

Uczciwe i szybkie transakcję, w razie problemu rzetelna pomoc konsultantów

Saanut 4/5 tähteä

Sprawnie ,szybko i uczciwie

1. marraskuuta 2023

Strona jest przejrzysta

1. marraskuuta 2023

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin