Payticon Sp. z o.o. Arvostelua 195

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Znalazłem kilka stron z tego typu usługami, jednakże, często płatności były utrudnione (brak możliwości płacenia kartą) czy okropne prowizje itd. Tutaj dostałem towar szybko i bez problemu z płatności... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Paysafecard - mało formalności, bardzo szybka bezproblemowa płatność, kod dostarczony NATYCHMIASTOWO. Najlepsza platforma do kupowania Paysafecard :) - jedynie podczas pierwszej transakcji miałem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Szybkość, dostępność 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę. Brak dodatkowych opłat i prowizji. Możliwość płatności kartą płatniczą. Kupowałem nawet 20 razy pod rząd w kilkuminutowych odstępach czasu i n... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Doświadczenia ze współpracy z tą firmą są niestety bardzo negatywne. Chaos organizacyjny, brak reakcji na wiadomości oraz ignorowanie ustaleń sprawiają, że trudno zaufać tej firmie jako partnerowi biz... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to…

Rozumiem weryfikację ponieważ jest to normalne i zrozumiałe. Niestety czas realizacji sklepu po płatności która została zrealizowana, żeby szybciej zweryfikować i zostało to przekazane do sklepu jest bardzo słabe. Moim zdanie czas realizowali zamówienia max 30 minut ja już czekam prawi 2 godziny

5. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za wiadomość i zrozumienie procesu weryfikacji — to dla nas ważne. Przepraszamy za zbyt długi czas realizacji po płatności. Rozumiemy frustrację, bo oczekiwanie blisko 2 godzin zdecydowanie nie jest standardem, do którego dążymy. Weryfikacja ma na celu bezpieczeństwo transakcji, ale nie powinna powodować takiego opóźnienia.

Twoje zgłoszenie zostało przekazane do sklepu w trybie pilnym, aby przyspieszyć realizację. Jednocześnie analizujemy, dlaczego czas obsługi przekroczył oczekiwane ~30 minut, żeby taka sytuacja nie powtarzała się w przyszłości. Jeśli podeślesz numer zamówienia (lub ostatnie 4 cyfry numeru telefonu/e-mail użyty przy zakupie), sprawdzimy status i wrócimy z konkretną informacją.

Great and simple

Szanowny Kliencie,

Chcielibyśmy serdecznie podziękować za skorzystanie z naszych usług i poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za każde dobre słowo i cieszymy się, że nasze starania przyniosły pozytywne rezultaty.

W payticon.com zawsze staramy się zapewniać najlepszą możliwą obsługę i oferować produkty najwyższej jakości. Państwa satysfakcja jest dla nas najlepszą nagrodą i motywacją do dalszego rozwoju.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność ponownie służyć Państwu w przyszłości. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek pytania lub potrzebują dodatkowej pomocy, prosimy o kontakt – zawsze jesteśmy gotowi pomóc.

Ok wszystko ok

1. elokuuta 2025

Ok portfel polecam

Ok portfel polecam

1. joulukuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Limit zaplac play za niski

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Rozumiemy, że limit w płatności Zapłać Później może być zbyt niski i utrudniać zakup. Ten limit jest ustalany przez operatora usługi na podstawie jego wewnętrznych zasad i oceny, a my jako sklep nie mamy możliwości jego zmiany ani podniesienia.

Jeśli chcesz zrealizować zamówienie, możesz wybrać inną metodę płatności (np. przelew, BLIK, karta), a w sprawie wysokości limitu najlepiej skontaktować się bezpośrednio z operatorem Zapłać Później — to on może wyjaśnić szczegóły decyzji.

Szybko sprawnie wygodnie

Best best help help

Best best help help

Saanut 4/5 tähteä

really good site with a lot of…

really good site with a lot of different payment methods

only issue is that closing the account through the website seems to be not doable, you have to contact them persoanlly

good good good

31. lokakuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do…

Co zrobić jeżeli zapomnę adres email do logowania? Pamiętam numer telefonu nie pamiętam maila

25. lokakuuta 2025

Natychmiastowa wplata

Czas realizacji

2. syyskuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić…

Po zamówieniu wyskakuje żeby zrobić przelew weryfikacyjny po tym przelewie 0 kontaktu na maila nikt nieodpowiada, kasa przepadła nie polecam

7. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Payticon Sp. z o.o.

Dziękujemy za podzielenie się opinią.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że osoba opisana w komentarzu nigdy nie posiadała konta ani nie dokonywała zamówienia w naszym sklepie. Proces weryfikacji płatności, o którym Pani wspomina, jest standardową procedurą mającą na celu zapewnienie najwyższego poziomu bezpieczeństwa naszych klientów. Na wszystkie wiadomości e-mail odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe – zazwyczaj w bardzo krótkim czasie.

Jeżeli sytuacja dotyczy innego sklepu lub nieporozumienia, zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z nami, abyśmy mogli wszystko sprawdzić i pomóc w wyjaśnieniu sprawy.

good website and app

1. maaliskuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Banda oszustów kupiłem kod i nie…

Banda oszustów kupiłem kod i nie odblokowali mi tindera bo inny „ kraj zakupu”. Co za złodzieje nie polecam nic od nich kupować tinder i te kody za ponad sto złotych to oszustwo

22. elokuuta 2025

Dzień dobry,

przykro nam, że spotkała Pana taka sytuacja. Chcielibyśmy wyjaśnić, że kody Tinder zakupione w walucie PLN są przeznaczone wyłącznie do aktywacji na terenie Polski. W związku z tym ich użycie w innych krajach, np. w Holandii, może skutkować brakiem możliwości realizacji kodu.

Nasza firma zajmuje się wyłącznie dystrybucją kodów i nie ma wpływu na zasady aktywacji oraz politykę regionalną ustalaną przez dostawcę usługi – w tym przypadku Tinder. W przypadku trudności z realizacją kodu reklamacja powinna być kierowana bezpośrednio do serwisu Tinder, który odpowiada za obsługę i aktywację zakupionych produktów.

Jeżeli będzie Pan potrzebował dodatkowych informacji od nas w celu zgłoszenia reklamacji do Tindera, prosimy o kontakt – chętnie udzielimy niezbędnej pomocy.

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam, próbują wyłudzić zdjęcia dowodu po zakupie, niby z przyczyn bezpieczeństwa, omijać szerokim łukiem.

16. elokuuta 2025

Dzień dobry,

chcielibyśmy odnieść się do Pana opinii. Nasz serwis przywiązuje dużą wagę do bezpieczeństwa transakcji i dlatego niektóre z nich podlegają dodatkowej weryfikacji. Jedną z możliwych form weryfikacji jest potwierdzenie tożsamości dokumentem – proces ten realizowany jest przez zewnętrzne, certyfikowane narzędzie, które nie udostępnia nam danych osobowych. My otrzymujemy jedynie informację, czy dokument został zweryfikowany jako prawidłowy.

Warto zaznaczyć, że weryfikacja nie zawsze odbywa się w ten sposób – dostępna jest również weryfikacja przelewem weryfikacyjnym.

Pańska transakcja została pomyślnie zweryfikowana, a w późniejszym czasie dokonywał Pan kolejnych zakupów, co bardzo nas cieszy.

Szybko świetnie polecam

Szybko świetnie polecam

1. elokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Polecam gorąco realizacja zamówienia…

Polecam gorąco realizacja zamówienia natychmiastowa ,kontakt z firmą perfekcyjny goroąco polecam.

2. elokuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin