Fikk et gavekort i slutten av sept. 2025, som var 'ladet' med kr 500. Dessverre blir kortet aktivert og trekt penger 7 mnd. fra kjøpsdatoen av gavekortet. Kjøpsdatoen var rundt nov. 2024. Derfor... Näytä lisää

Vær oppmerksom på vilkårene hvis du kjøper eller mottar et Paygoo Gift-kort. Selv om det står "Gavekort" på pakken, opererer de med en gebyrstruktur som gjør at verdien forsvinner svært raskt. Dette... Näytä lisää

Må være verdens dårligste gavekort, styr unna! Tungvindt fra a-å, og gebyrer ved både kjøp av kortet, og alt mulig etterpå, helt håpløst. Rart at dette kan være lovlig i Norge.

Paygoo mastercard tull Det står på paygoo.no nettside dem at man kan kjøpe paygoo mastercard på disse butikker 7eleven. Narvesen. Joker. Meny og alle coop selskap kiwi.Jeg gikk på alle butikker ingen... Näytä lisää

1,3

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Värdelöst!!!!!!!

Värdelöst!!!!!!!! Kortet går inte att aktivera. Ett presentkort som är laddat med pengar som man redan har köpt och betalat borde kunna användas direkt utan en massa krångel. Aldrig mera paygoo!!! Och sedan dessa alla avgifter. Det enda presentkort jag någonsin köpt som har avgifter som tillkommer efter köp. Skäms på er!!! Rekommenderas INTE.

20. tammikuuta 2023

Ren svindel

Mottok et gavekort via fagforeningen. Men er ingen penger på. Helt ubrukelig, styr unna denne svindelbedriften.

11. syyskuuta 2022

Slutter meg til alle som dømmer dette…

Slutter meg til alle som dømmer dette produktet nord og ned! Vanskelig registrering, gebyr for registrering (99 kr.!!) og forut for det 'tyveri' av 50 kr. pr. måned mer en 12 måneder før kortets gyldighet går ut. Tror ingen som kjøper dette som gavekort er klar over denne svindel-metoden!! STYR UNNA!

13. joulukuuta 2022

Vad ska man säga

Vad ska man säga, pengarna brann inne i avgifter som vi inte fick reda på från början. Fick en pinkod som inte fungerade. Helt otroligt att det här är lagligt, eller man kanske ska göra en polisanmälan?

10. joulukuuta 2022

SVINDEL/STYR UNNA

SVINDEL/STYR UNNA
Har 3 kort på tilsammen 4000 kr.
2 av kortene har jeg sjekket saldoen på og reggistrert men kortene blir avvist i butikkene. det 3 kortet får jeg feilmelding på.
Er ikke mulig å få kontakt med kundeservice.

4. joulukuuta 2022

Dette er ren svindel

Dette er ren svindel. Da jeg skulle aktivere mitt kort idag (utløpsdato desember om 2 år) så var pengene stjålet pga av suspekte gebyrer. De stjeler 50 kroner i måneden fra inaktive kort......

4. joulukuuta 2022

Samme opplevelse som resten

Samme opplevelse som resten. Ingenting igjen på kortet da jeg skulle bruke det, selv om det er innenfor utløpsdato. Helt utrolig dårlig produkt. På grensen til svindel. Frarådes på det sterkeste.

1. marraskuuta 2022

VÄRDELÖST på fler än ett sätt

VÄRDELÖST på fler än ett sätt! Min man fick det i gåva vid sin pension. När han försökte använda det visste butiken inte vad det var och när vi prövade nästa gång så hade Paygoo dragit avgifter så det fanns inga pengar kvar!!! Va?!🙃😡😤 VARNING!

23. lokakuuta 2022

Pygoo er "raffinert" SVINDEL!

Pygoo er "raffinert" SVINDEL!
Jeg fikk for en tid tilbake to kort hver på kr 1000,- som betaling for statistopprag.
Når jeg nå hadde tenkt å bruke det som betaling for en feriereise er det kr 0,00 på begge kort. Jeg mailet og spurte hvordan det kunne henge sammen. Rose Marie svarte "Efter 6 månader från köpsdatoen debiteras det en månadsavgift på 15,00 SEK eller 16,00 SEK beroende på när det är köpt, så länge det finns pengar på kortet, detta framgår både på
förpackningen kortet kom i och på vår hemsida." I tillegg, men det fortale ikke Rose Marie, så påløper det en "Inaktiveringsavgift för Paygoo Gift (efter 12 månader utan aktivitet) på 35 SEK per månad".
Jeg har ikke kjøpt kortet, men fått det som betaling for en tjeneste og sjekket ikke betingelser for bruk annet enn utløpsdato.
PayGoo tapper "Gavekortet" ned til 0 uten at jeg har fått 1 krone, det er SVINDEL.
Skygg unna PayGoo, ta aldri imot dette "gavekortet" og gi det aldri til noen som gave. SVINDEL, SVINDEL Utrolig at det kan være lovlig.

30. syyskuuta 2022

Elendig

5. lokakuuta 2022

Anbefales ikke

Regler for gebyrer er under en hver kritikk! Etter 6 mnd uten at de blir brukt trekkes det et beløp hver mnd. Dette er lureri og «SVINDEL» etter min mening. Kortene er vanskelig å bruke! Anbefales ikke!!

7. syyskuuta 2022

Don't use this service

Don't use this service, They scheme as they want your money , and doesn't hesitate to take it right away. They take it while they can

5. syyskuuta 2022

Dårligste noensinne

Fikk gavekort på kr 500 i November 2020. Stod på kortet at det var gyldig i 4 år, tenkte da at da hadde jeg god tid til å bruke det. Når er det 275kr igjen i kortet, uten at jeg hadde brukt noe av pengene på kortet. Leste da på en liten folder som fulgte med kortet. Der står det at om ikke kortet er brukt innen seks måneder trekkes det kr 15,- hver måned i gebyr. Det vil si at om jeg hadde ventet til det nærmest seg 4 år, som kortet var gyldig, hadde det ikke vært noe penger igjen på kortet. Dette må da karatiseres som svindel. Hvorfor er det gyldig i 4 år når det trekkes så mye i gebyr at det ikke er noe igjen av gaven.
Har fått kode og aktivert kortet. Har forsøkt å bruke det 3 ganger de siste månedene, avvist hver gang selv om jeg prøvde å kjøpe noe rundt 250kr. Sendte mail til Paygo og spurte hva som var problemet. De aner ikke og når sitter med kortet og kan ikke bruke det.
Tar aldri imot gavekort fra dette firmaet mer. Frarådes på det sterkeste!!

31. elokuuta 2022

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili