Pawrful Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goede ervaring. Snelle levering betrouwbaar. En het werkt voor de hond. Minder krabben geen onrust en ontlasting is zeker verbeterd,vind ze ook niet meer onrustig. Zeker aan te raden

1. Eläinruokakauppa

Yrityksen kirjoittama

Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

88 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Onze hond krijgt al een poosje…

Onze hond krijgt al een poosje probiotica van pawrful.
We zien en merken echt resultaat bij hem.
Dus ik raad het echt aan.
Ook zou ik via het abonnement de probiotica te laat krijgen omdat we op vakantie zouden zijn als de probiotica bezorgd zou worden, maar na een e-mail kregen we het supersnel bezorgd zodat we niet tekort kwamen voor onze hond in de vakantie.
Echt een superfijne service !!!!

11. kesäkuuta 2026

Hi C. Kroes,

Wat ontzettend leuk om te lezen! Geniet van jullie vakantie 💚

Saanut 4/5 tähteä

Snelle bezorging en goed verpakt na…

Snelle bezorging en goed verpakt na levering vragen ze ook of de hond het gemakkelijk eet en zo niet dan krijg je een evt.tip
v.a 3 Juni 2025 de hond neemt het goed op

11. kesäkuuta 2026

Hi Koby,

Fijn om te horen dat de levering zo goed is bevallen en je onze tip op prijs stelt. Goed om te horen dat jouw hond het goed eet nu!

Bij verder vragen, weet je ons te vinden.

31. toukokuuta 2026

Hi Annette,

Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen!

Snelle levering. Netjes bezorgd

30. maaliskuuta 2026

Dag Jacqueline,

Wat fijn om te horen dat onze levering snel & goed was. Mochten wij je verder ergens bij kunnen helpen, dan horen wij het graag!

Saanut 3/5 tähteä

Product is goed, dingen erom heen kunnen beter

Product is goed.
1.Bij abon. Mag de levering wel iets eerder zijn. Nu hadden we nog 6 stuks(3 dg) toen de levering kwam. Beetje krap. Zeker nu de pakketbedrijven er iets langer over doen om het te bezorgen.
2. Het 'stalken' met mailingen mag een heel stuk minder. Zeer irritant

5. kesäkuuta 2026

Hi Mw Smit,

Dank voor eerlijke en oprechte feedback. Fijn om te horen dat het product goed is! De levering is aan te passen op maat, en mag je altijd bij ons doorgeven via de email.

Dit geldt ook voor de mails die u van ons krijgt, deze zijn bedoeld ter begeleiding in het proces naar het beste resultaat voor uw hond!

Stuur ons gerust een mailtje zodat we verder in kunnen gaan op uw feedback en dit kunnen verwerken in onze dienstverlening.

Saanut 4/5 tähteä

Verzending was er gouw was prima maar…

Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst proberen want nu blijkt dat hij het niet wil eten als hij het ruikt loop hij gelijk weg al door het eten en door verschillende dingen gedaan maar nog geen succes

4. kesäkuuta 2026

Hi Chantal,

Dank voor jouw feedback. Fijn om te horen dat ons product snel op locatie was.

Bij stap 2 in het bestelproces kan je kiezen tussen eenmalig bestellen of ''abonneer & bespaar'', let daar goed op. Daarbij bieden we klanten de eerste 14 dagen na bestelling de mogelijkheid om dit nog te switchen, want iedereen kan een foutje maken.

Je kan onze chews gemakkelijk verkruimelen, wellicht helpt die tip? Je mag altijd contact met ons opnemen via support@pawrful.nl.

Saanut 3/5 tähteä

Ik gebruik niet heel lang

Ik gebruik niet heel lang, ik heb paar dagen geleden begonnen, nu nog geen verschil.

21. toukokuuta 2026

Hi,

Logisch dat je nog geen verschil merkt, gezien je het pas een paar dagen gebruikt! Komt vooral even in de lucht bij ons op het moment dat je het langer hebt gebruikt zoals omschreven op onze website.

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij het graag!

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ik heb nog steeds niets ontvangen. Dus geen mening

19. toukokuuta 2026

Hi Nico,

Wat vervelend om te lezen. Wij hebben geprobeerd je vandaag te bereiken, maar kregen geen gehoor, zou je ons een mail willen sturen met jouw bereikbaarheid, dan komen we graag met je in contact om met je mee te kijken.

Alles ging goed!!

27. huhtikuuta 2026

Hi Ineke,

Wat ontzettend fijn om te horen! Mochten wij verder iets voor je kunnen betekenen weet ons dan te vinden via support@pawrful.nl

Fijn weekend en veel liefs,

Heel tevreden

Na 5 weken is het krabben merkelijk heel veel beter geworden. Geen dure behandeling meer voor de allergie van onze hond - super tevreden.

25. huhtikuuta 2026

Hi Carla,

Wat ontzettend fijn om te weken dat het krabben na 5 weken veel beter is! Dat is waar wij het bij Pawrful voor doen.

Dat scheelt weer dure behandelingen en een krabbende hond! Mochten wij verder iets voor jullie kunnen betekenen, weet ons dan te vinden.

Saanut 5/5 tähteä

snelle levering ik geef het nu het 2…

snelle levering ik geef het nu het 2 weken ik zie al verbetering een goed product

7. huhtikuuta 2026

Hi Marleen,

Wat ontzettend fijn om te horen dat zowel de levering als het product goed bevallen! Goed om te zien, dat de eerste verbeteringen na 2 weken al zichtbaar zijn. Bij vragen weet ons te vinden.

Probiotica

I
Ik gebruikte voor mijn hond probiotica van ander merk maar de een bleef pootjes bijten en de ander bleef gras happen. Tot ik dit merk ontdekte en wat ze beloofde!
Binnen een week was het pootjes bijten en gras happen verdwenen !
Dus dik tevreden zowel hond als baas 🐕🍀🍀🍀probiotica p

5. huhtikuuta 2026

Hi Wilma,

Wat ontzettend fijn om te horen! Belofte maakt schuld zoals wij zeggen ;)

Welkom bij onze roedel en leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn 💚🐾

Saanut 5/5 tähteä

Onze hond Rico is een Mechelse herder…

Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van alles geprobeerd om daar rust voor hem in te krijgen. Bij de dierenspeciaalzaak om advies gevraagd en die adviseerde probiotica. Eerst in poedervorm, daarna in capsules en niets hielp. Een aantal maanden geleden kwam ik op de sociale media Pawrful tegen die probiotica aanbood, een stuk goedkoper en in een makkelijke brokjes vorm. Ik heb dat geprobeerd en Rico is van zijn darmprobleem af.

25. tammikuuta 2026

Hi Ferdinand,

Wat ontzettend leuk om te lezen dat onze probiotica zo'n oplossing is gebleken voor jouw Rico.

Veel plezier & kwispels toegewenst!

Team Pawrful 💚

Saanut 3/5 tähteä

Jaap vindt de brokjes lekker maar ik…

Jaap vindt de brokjes lekker maar ik heb nog geen verandering gezien. Hij blijft nog aan zijn oren krabben en aan zijn poot likken. Maar we zijn pas bezig. Afwachten nog.

23. maaliskuuta 2026

Hi Sandra,

Goed om te horen dat Jaap de brokjes lekker vindt ;)

Het proces kan tot 12 weken duren, waarbij de meeste baasjes bij week 5 resultaat zien. Ik zie dat je nu net 1 week onderweg bent, dus lekker zo doorgaan. Bij vragen stuur ons gerust een e-mail via support@pawrful.nl.

Probiotica pawrful

Onze hond Nanu was winderig en down .. eenmaal gestart met pawrful probiotica voor de darmen en na een week merkte we al verschil .. nu ruim drie weken verder en Nanu is weer helemaal de oude .. ik ben zeer tevreden

21. maaliskuuta 2026

Hi,

Wat ontzettend fijn om te horen dat Nanu weer helemaal de oude is. Wij hebben de foto van jullie schattige viervoeter mogen zien, dus heel fijn dat wij mogen bijdragen in het blijdschap van jullie Nanu!

Team Pawrful 💚

Saanut 3/5 tähteä

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog…

Ondanks het feit dat na 30 dagen nog geen echt resultaat geboekt is hou ik nog vertrouwen in de goede afloop door de zeer persoonlijk benadering van de eigenaren…

15. maaliskuuta 2026

Hi Marie-José,

Dank voor de eerlijke feedback! We doen altijd ons best om alles z.s.m. op te pakken. Het proces kan tot 12 weken duren, zoals aangegeven op onze website.

Hou vol en dan komt het goed! Je weet ons te vinden via de e-mail ;)

Team Pawrful

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin