Yritys on vastannut
Onze asiel hond had een ernstig verstoorde darmflora. Ontlasting had een afwijkende kleur en zeer regelmatig diarree. Deze probiotica helpt enorm! Je moet wel consequent zijn (elke dag geven) en voor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede ervaring. Snelle levering betrouwbaar. En het werkt voor de hond. Minder krabben geen onrust en ontlasting is zeker verbeterd,vind ze ook niet meer onrustig. Zeker aan te raden
Yritys on vastannut
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Onze hond krijgt al een poosje probiotica van pawrful.
We zien en merken echt resultaat bij hem.
Dus ik raad het echt aan.
Ook zou ik via het abonnement de probiotica te laat krijgen omdat we op vakantie zouden zijn als de probiotica bezorgd zou worden, maar na een e-mail kregen we het supersnel bezorgd zodat we niet tekort kwamen voor onze hond in de vakantie.
Echt een superfijne service !!!!

Vastaus yritykseltä Pawrful
Snelle bezorging en goed verpakt na levering vragen ze ook of de hond het gemakkelijk eet en zo niet dan krijg je een evt.tip
v.a 3 Juni 2025 de hond neemt het goed op

Product is goed.
1.Bij abon. Mag de levering wel iets eerder zijn. Nu hadden we nog 6 stuks(3 dg) toen de levering kwam. Beetje krap. Zeker nu de pakketbedrijven er iets langer over doen om het te bezorgen.
2. Het 'stalken' met mailingen mag een heel stuk minder. Zeer irritant

Vastaus yritykseltä Pawrful
Verzending was er gouw was prima maar dat er een abonnement aan zat bij eerste bestelling was niet duidelijk alleen bij 2potten stond het. Want je moet het toch eerst proberen want nu blijkt dat hij het niet wil eten als hij het ruikt loop hij gelijk weg al door het eten en door verschillende dingen gedaan maar nog geen succes

Vastaus yritykseltä Pawrful
Ik gebruik niet heel lang, ik heb paar dagen geleden begonnen, nu nog geen verschil.

Vastaus yritykseltä Pawrful
Ik heb nog steeds niets ontvangen. Dus geen mening

Vastaus yritykseltä Pawrful
Na 5 weken is het krabben merkelijk heel veel beter geworden. Geen dure behandeling meer voor de allergie van onze hond - super tevreden.

Vastaus yritykseltä Pawrful
Snel in huis en mijn hondjes beginnen al veel minder te krabben

Vastaus yritykseltä Pawrful
snelle levering ik geef het nu het 2 weken ik zie al verbetering een goed product

I
Ik gebruikte voor mijn hond probiotica van ander merk maar de een bleef pootjes bijten en de ander bleef gras happen. Tot ik dit merk ontdekte en wat ze beloofde!
Binnen een week was het pootjes bijten en gras happen verdwenen !
Dus dik tevreden zowel hond als baas 🐕🍀🍀🍀probiotica p

Vastaus yritykseltä Pawrful
Onze hond Rico is een Mechelse herder die negen jaren heeft gewerkt als surveillance hond bij de politie en hij wordt op 1 april twaalf jaar. Hij heeft vaak last van dunne ontlasting en wij hebben van alles geprobeerd om daar rust voor hem in te krijgen. Bij de dierenspeciaalzaak om advies gevraagd en die adviseerde probiotica. Eerst in poedervorm, daarna in capsules en niets hielp. Een aantal maanden geleden kwam ik op de sociale media Pawrful tegen die probiotica aanbood, een stuk goedkoper en in een makkelijke brokjes vorm. Ik heb dat geprobeerd en Rico is van zijn darmprobleem af.

Vastaus yritykseltä Pawrful
Jaap vindt de brokjes lekker maar ik heb nog geen verandering gezien. Hij blijft nog aan zijn oren krabben en aan zijn poot likken. Maar we zijn pas bezig. Afwachten nog.

Vastaus yritykseltä Pawrful
Onze hond Nanu was winderig en down .. eenmaal gestart met pawrful probiotica voor de darmen en na een week merkte we al verschil .. nu ruim drie weken verder en Nanu is weer helemaal de oude .. ik ben zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Pawrful
Snelle levering en altijd correct

Vastaus yritykseltä Pawrful
Ondanks het feit dat na 30 dagen nog geen echt resultaat geboekt is hou ik nog vertrouwen in de goede afloop door de zeer persoonlijk benadering van de eigenaren…

Vastaus yritykseltä Pawrful
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.