Pasfotos.dk Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Billederne kom efter 8-10 dage i stedet for 2 som angivet på hjemmesiden, men i det hele taget god oplevelse. Meget flittige til at svare på emails. Rimelige priser.

Latterlig behandling. Modtog efter 3 uger intet billede fra firmaet og henvendte mig for en refundering, hvor de gang på gang tilbyder "at give dem en chance" og at de kan sende igen. Måtte 4 gange be... Näytä lisää

Jeg skulle have lyttet til anmeldelserne. Jeg bestilte pasbilleder gennem hjemmesiden. Efter 14 dage havde jeg ikke modtaget noget og kontaktede firmaet. De tilbød at sende billederne igen og lovede... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg er desværre ikke tilfreds

Jeg er desværre ikke tilfreds. Jeg fik mine billeder efter 8 dage, det var lige for længe til at jeg kunne nå at få dem med på borgerservice. Så jeg måtte forbi Click og få taget nye.
Pasfoto har dog god kundeservice hvor de besvare mails hurtigt, men hverken pasfoto eller postnord(ventede alt for længe), kunne give svar på hvornår min bestilling ankom/hvor langt den var fordi de sender den som brev(uden tracking). Det er altså en stor risiko oveni man også løber, SÅ TÆNK JER OM.

Billederne er ummildbart fine men jeg skal ikke kunne sige om de bliver godkendt eller ej, det er sidste gang jeg bestiller her ihvertfald. :)

10. marraskuuta 2022

Jeg vil gerne give Pasfotos.dk min…

Jeg vil gerne give Pasfotos.dk min varmeste anbefaling. Jeg fotograferede mit 3 mdr. gamle barnebarn tirsdag og fredag (2,5 arbejdsdag) var billederne fremme med PostNord fra Tyskland. Supekvalitet - lige til borgerservice.
Effektivt. Stor tilfredshed. Mvh. U

8. heinäkuuta 2022

Fin oplevelse

11 dages levering, hvilket jeg var forberedt på.
Tilvalgte kvalitetskontrol & billedoptimering hvor man bl.a. har fjernet skygger og neutraliseret baggrund.
Papir kvalitet OK og fint tilfreds med resultat.

16. toukokuuta 2022

Alt som det skal være

Billigt og let at bestille. Produktet var af god kvalitet og blev godtaget ved fornyelse af pas. Desuden hurtig og hjælpsom kundeservice.

17. lokakuuta 2021

Anbefaler ikke

Jeg har valgt ekstra service, hvor de garanterer accept fra myndighederne, men billede var ikke accepteret af Borgercenter. Har skrevet mail til dem og det er ingen svar.

29. huhtikuuta 2021

For godt til at være sandt

For godt til at være sandt. Vi bestilte pasfoto herigennem, modtog dem efter den lovede frist. Da vi kommer på borgerservice bliver begge billeder afvist pga dårlig kvalitet af billede og ikke mindst fotopapir. Så det blev dyrere da vi blev nød til at få billederne taget om på borgerservice.
Klage det kan man godt droppe, de er så frække at de håber vi vil anbefale dem til venner og familie.

21. lokakuuta 2020

Positiv oplevelse

Jeg havde indsendt et pasbillede som jeg selv havde taget. Det viste sig desværre at der var en lille skygge på billedet, og det blev afvist på borgerservice. Efterfølgende har pasfoto.dk uden beregning fjernet skyggen, og fremsender nye billeder.
Hurtig, effektiv og super service.
De får 5 stjerner af mig :)

13. tammikuuta 2020

Dårlig service og lang leveringstid

Jeg bestilte derfra og forventede mine billeder inden for 4 hverdage, da deres leveringstid lød derefter. 10 dage efter forsendelsesbekræftelsen - og at de havde trukket pengene - skrev jeg til deres kundeservice (da de ikke har et telefonnummer). Jeg fik et meget ubrugeligt svar igen om, at der var problemer med det danske postvæsen, men hvis jeg endnu ikke havde modtaget billederne inden for et par dage, kunne jeg skrive igen og så ville de sende en ny ordre.
Efter yderligere 3 dage havde jeg ikke fået min forsendelse, derfor skrev jeg igen og fik nærmest samme svar som første gang jeg skrev.
Men de sendte en ny ordre og 7 dage efter modtog jeg mine billeder.

Selvom konceptet virker simpelt og billigt, synes jeg ikke, at det er det værd - dårlig service, kommunikation og leveringsoverholdelse fra virksomhedens side. Jeg bestilte en ordre bestående af 6 små pasfotos og det tog hele 24 hverdage at nå frem.

17. lokakuuta 2019

Imponerende service.

Imponerende service.
Jeg bestilte billeder på 2 børn, den ene på 4 uger den anden på 20 måneder. Jeg fik straks en mail tilbage, at billederne ikke opfyldte de strenge paskrav. Pasfoto.dk skrev hvad der var galt. Jeg fik taget nogle nye billeder, som ej heller var helt perfekte, men pasfoto.dk har så rettet dem til. Bl.a. fjernet en skygge. Så nu har jeg modtaget pasfoto for begge unger som er helt perfekte. Tak for hjælpen.

19. marraskuuta 2018

Nem måde at få lavet pasfotos på

På hjemmesiden lover man en leveringstid på fire hverdage - det tog så fem hverdage, men det er ok.

Billederne bliver lavet og afsendt fra Tyskland (hvilket ikke specielt fremgår på hjemmesiden), men det er måske derfor, at det kan knibe med at overholde de fire hverdages leveringstid?

Men billederne er fine på fotopapir af god kvalitet, så jeg er godt tilfreds.

2. maaliskuuta 2018

Kan ikke bruges som pasfoto

Længere leveringstid. De skriver inden for 4 dage på deres hjemmeside. De kom efter 7 dage. Mine billeder blev ikke godkendt til pas. I følge damen på borgerservice var de for lyse, for slørede og der var for meget "støj" på baggrunden. En rigtig ærgerlig oplevelse og spild af penge. Fik mine billeder fremkaldt et andet sted, hvorefter de blev godkendt.

4. heinäkuuta 2017

Nemt og billigt

Jeg uploadede et pasfoto, klikkede "bestil", og et par dage efter lå der 6 stk. pasfotos i min postkasse. Nemt og billigt!

15. kesäkuuta 2016