Fik taget pasfoto hos John i november. John er en rar mand som har god tid til sine kunder. Udover professionelle billeder som blev godkendt til passet uden problemer var der også tid til en hyggelig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi har været oppe og besøge familien nordpå så skulle vi holde et ammestop/ bleskift i Randers storcenter. Derfor søgte vi på en fotograf i nærheden nu hvor vores baby på 11 uger var vågen, mæt og til... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig god oplevelse. Bestilte tid på nettet i weekenden og fik tid tirsdag. Hyggelig studie og betjening helt i top. Fotografen tog sig tid til og vise min datter hvordan man tog billede. Hu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi var i dag forbi Pasfoto Randers og havde en rigtig god oplevelse. Der blev brugt tid på børnene følte sig tilpas, inden fotografering. John snakkede med dem og inddragende dem i fotograferingen. Vi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Billeder til kørekort, pas, visum og andre portrætopgaver udføres i Randers. Enten i atelier eller hos kunden. Billeder er klar efter 15 minutter, eller modtages med posten 2 hverdage efter fotografering hos kunde. Vi fotograferer alle aldre, fra baby til..... Der er rabat når flere personer fotograferes samtidig - op til 50% Som en yderligere service kan kunder også indsende egne digitale billeder, af en god kvalitet, og modtage fotos 2 dage senere med posten
Kildevej 19, 8940, Randers SV, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Har aldrig oplevet bedre service end John Jæger fra pasfoto-randers.dk og kan kun anbefale dem på det varmeste.
Næste gang jeg skal bruge noget med foto ved jeg hor jeg skal henvende mig.
10 stjerner hvis jeg kunne. Kan varmt anbefales....................
Steen

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
Nemt med online bestilling og gode billeder. Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
Alletiders betjening - kan kun anbefales

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
Fik taget et familie foto i min have. Han er tålmodig med børn, rolig, rar og endte med et rigtig godt foto, trods ikke optimale foto forhold.
Brugte lige det ekstra ekstra tid på billede behandling, så jeg fik det præcis som jeg ville.

God oplevelse
Fik en tid rigtig hurtig. Flotte rammer og venlig betjening. Det var en oplevelse at være i studiet - kommer gerne igen.

Særdeles god service.
Vi skulle have taget billeder til visum. John havde undersøgt hvad str det skulle være i. Super nemt at gå tid til fotografering og super service ift at vi også fik billeder digitalt. Rigtig fin service i hyggelige omgivelser.

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
Så fantastisk service både før og efter foto, og vi fik et fint og billigt billede af vores datter, der dog krævede ekstra tålmodighed til at stå stille, men som John var super god til at tage hensyn til.
Kan klart anbefales !!!

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
God og hurtig behandling til pasfotos af baby. Parkering lige udenfor. De varmeste anbefalinger herfra.

Vastaus yritykseltä Pasfoto Randers
Super god oplevelse, sød fotograf der tager sig tid til børnene føler sig tilpas også. Og så var det ovenikøbet billigt. Vil helt klart anbefale. 👌🏻 Stor fordel at man kan få billeder til flere personer sammen, så man ikke behøver flere billeder af hver, som man alligevel ikke har brug for. 😊

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.