Pasautomaten Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Virkelig nemt og overskueligt! God og grundig vejledning hele vejen igennem. Kan klart anbefales fremfor at vente 4-5 uger på borgerservice!

Mine billeder blev afvist ved borgerservice, da de ikke levede op til krav for pas billeder. Kontaktede pasautomaten på mail, da de stiller garanti for billederne på deres hjemmeside. Har d.d. forts... Näytä lisää

Venter endnu på billeder. To bestillinger afsendt, men har nu afventet hhv. 5 og 7 hverdage og intet modtaget. Ikke hul igennem på mail, håber snart de dukker op, ellers må vi jo bide i det sure æbl... Näytä lisää

Der står på hjemmesiden, at levering er 3-6 dage. Da jeg fik en besked om, at mit billede var godkendt, stod der at jeg kunne forvente at modtage dem i løbet af 5 hverdage. Der er nu gået 7 hverdage... Näytä lisää

1. Passikuvan tunnistuspalvelu

Pasautomaten er din bedste ven, når du har brug for pasfotos, kørekortbilleder eller andre ID-fotos. Vi sikrer, at dine billeder er i orden, og vi leverer dem til dig til en rigtig god pris med gratis levering. Vores fotos er lige så gode som dem, du får hos en fotograf eller fra en fotoboks, men hos os er det nemmere, hurtigere og billigere. Du kan tage så mange billeder, du vil, inden du beslutter dig. Vores app er også fantastisk til at tage billeder af babyer, børn, ældre og handicappede. Hvis dit billede ikke opfylder myndighedernes krav, tager vi kontakt til dig og giver dig mulighed for at tage nye billeder uden ekstra omkostninger. Det er nemt at komme i gang, og vores app har en indbygget guide til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 28 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

10 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med pasautomaten.dk, hvor jeg købte pasbilleder. Det smarte koncept tillod mig nemt at tage et billede af min nyfødte barn med min telefon, og dagen efter modtog jeg en bekræftelsesmail om, at billedet var godkendt og sendt. Selvom der opstod en forsinkelse i leveringen, imponerede Pasautomaten mig med deres servicemindede tilgang. Efter en hurtig telefonsamtale sendte de straks nye billeder som hastepost, så jeg kunne få lavet et pas inden borgerservice hik på juleferie. Jeg modtog dem allerede dagen efter. Pasautomaten var yderst lydhøre over for mails, opkald og sms’er. Jeg kan varmt anbefale Pasautomaten for deres fremragende kundeservice og effektive løsninger.

Ps. mine billeder blev også godkendt af borgerservice, hvilket fuldendte min positive oplevelse med Pasautomaten. Jeg er meget tilfreds med resultatet og den samlede service.

7. joulukuuta 2023

Smart koncept og hurtig levering

Smart koncept som er super nem at finde ud af og hvor der ikke er behov for at man downloader en app. Jeg brugte app’en på min 2 måneders baby og det fungerede bare!
Billige priser og hurtig levering. Kan kun anbefale den.

25. syyskuuta 2023