Jeg har været en del af familien i 45 år – og det siger vist det hele ❤️ Her bliver man mødt med nærvær, forståelse og en helt særlig omsorg, som man sjældent oplever andre steder 🙏🏼 De er æ... Näytä lisää

Skulle bestille rense-produkter til min mormor. Det var hurtigt og smertefrit at få afgivet ordren. På hjemmesiden var der god information og link til de forskellige tilhørende produkter. Bestil... Näytä lisää

Jeg har efterhånden været kunde i Parykhuset i en årrække, og er kommet med jævne mellemrum for at få sat toupeé på. Fantastisk sted, fantastisk service. I Parykhuset har de virkelig kunderne... Näytä lisää

Sjældent har jeg oplevet så god en betjening som i Parykhuset. De er venlige, kompetente, imødekommende og servicemindede. Og vigtigst af alt så har de stor forståelse for den sårbare situation, man... Näytä lisää

1. Peruukkiliike
  2. Hiustenpidennysteknikko
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Hiustensiirto
  5. Kampaaja

Hos Parykhuset i Odense har vi et stort udvalg af parykker og toupé. Du kan vælge imellem almindelige parykker og toupé, eller parykker af ægte hår. Der er mange forskellige modeller af parykker, og de er flotte på hver deres måde. De er behagelige at ...

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

45 år i trygge hænder hos Parykhuset 👱🏼‍♀️

Jeg har været en del af familien i 45 år – og det siger vist det hele ❤️

De er ægte eksperter og yderst professionelle, og det er altid en kæmpe fornøjelse og en positiv oplevelse at hente nyt hår hos dem 🤩

Parykhuset er ikke bare et sted – det er et trygt fællesskab 🫶🏼

20. huhtikuuta 2026

Snabb leverans och vackert paket med…

Snabb leverans och vackert paket med fin överraskning, bok med bilder. Noggrann sömnad med fin mjuk kvalité för hjässan.

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parykhuset

Tusind tak for de fine ord! :) Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse med vores online handel, og står altid klar til at betjene dig i fremtiden. Bedste hilsener fra Odense.

Har bare fået verdens bedste behandling…

Har bare fået verdens bedste behandling og en service ud over det sædvanlige. Et meget meget trygt sted at være og de lytter virkelig til ens ønsker og behov. Kæmpe anbefaling!

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parykhuset

Tusind tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på at du har taget dig tid til at give os feedback, og så er det bare så dejligt at høre at du har haft en god og tryg oplevelse hos os.

Fantastisk sted og personale

I Parykhuset har de virkelig kunderne i forreste række og det mærker man så snart men træder ind i forretningen.

Kan varmt anbefale nye kunder at søge ind og for en uforpligtende snak omkring deres toupeér og hvad de kan.

Kvalitet i verdens klasse.

Tak for jer.

26. syyskuuta 2025

Rigtig god oplevelse

Personalet hos Parykhuset er dygtige og rigtig søde.
De svarer hurtigt på emails og de gør alt hvad de kan for at imødekomme ens ønsker og behov.
Derudover har de favorable priser og er billigere end de fleste andre parykforretninger.
De har et stort udvalg af parykker og hårtoppere, som de hurtigt bestiller hjem. Produkterne er i god kvalitet.
Retur er nemt og hurtigt.
Jeg tog hele vejen fra København til Odense for at besøge Parykhuset.
Og turen var det hele værd. Det gør jeg gerne igen.

4. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parykhuset

Tusind tak for de fine ord. :) Vi gør vores bedste for at holde priserne så lavt som muligt, selvom det er udfordrende i denne økonomi - især når det ikke skal gå ud over kvalitet. Vi er et lille team som løber så hurtigt vi kan og sætter virkelig pris på din anerkendelse af vores arbejde. Det gør det hele værd for os at du har haft en god oplevelse herinde! Tusind tak. 🙏🌷

De er meget venlige, forstående og servicemindede. Kan varmt anbefale dem.

3. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parykhuset

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med os, og vi sætter pris på dine ord. Tusind tak! ❤

Meget tilfreds!

Min bestilling kom efter få dage, fint pakket ind og med et bette stykke chokolade ved. Det kan gøre enhver modtager glad! Køber gerne igen næste gang jeg mangler hårprodukter!

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Parykhuset

Tusind tak for de fine ord. :)