Mooie stevige rollator, remleidingen weggewerkt in het frame, loopt heel soepel. Kan zo makkelijk klein opgevouwen worden dat hij makkelijk in m’n achterbakje van m’n auto past. Prijs kwaliteit is he... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Der Rollator wurde schnell und gut verpackt geliefert, der Aufbau Problemlos, das bekommt man alleine hin. Der Rollator selber ist leicht gut zu Handhaben, der Vorteil ist das Patzsparende zusammenfal... Näytä lisää
Yritys on vastannut
L.s. Wij staan versteld van de snelle levering, we hebben hem gemonteerd en staan versteld van de kwaliteit. Ik heb een duurdere rollator die ik in het bos gebruik met het wandelen met de hond. Deze n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Der Rollator wurde schnell geliefert gut verpackt und völlig problemlos im Zusammenbau es wurden nur die Räder aufgesteckt. Der Rollator ist handlich und leicht, lässt sich gut zusammenfalten von dahe... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Empowering mobility, step by step
Peppelkade 21, 3992 AL, Houten, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Fijne medewerkers, goed geholpen in de showroom waar een flinke keus beschikbaar is
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding.
Zo 2 jaar gelede een rolator aangeschaft !
Nu kreeg ik bericht van Zonfo dat de rolator er uitgaat , maar dat ze nog wel nieuwe remkabels hadden en hendels voor een kleine prijs !!
Natuurlijk heb ik dat gedaan om het achter de hand te hebben zo nodig !!
Vond het een prachtig gebaar dat daar aan gedacht wordt aan de oude klanten !!!
Via internet gevonden, showroom blijft vlakbij te zijn. Na telefonisch contact over de wensen voor de rollator zijn we erheen gegaan. Goed advies, hele nette prijzen.
Mijn bestelling was perfect ingepakt.
Vlugge correcte levering.
Geen problemen gehad met Zonfo.
Netjes op de hoogte gehouden wat betreft levering . Produkt in goede staat ontvangen.
Mooie rollator mooi afgewerkt en snel geleverd
Goede kwaliteit met goedkope prijzen.
Mensen zijn lief en behulpzaam.
Ik had probleem met de bezorging door PostNL, maar de medewerkers hebben mij echt geholpen.
Ben echt blij mee met de behandeling en mijn bestelling ook.
Was helaas niet op tijd geleverd via PGD maar is uiteindelijk netjes opgelost door Zonfo.
Prima ervaring met Zonfo.
Ruime keuze en uitleg met video
heel prettig.
Snelle levering.
Was snel en netjes geholpen met vragen
Snelle levering en de rollator voldoet aan alles. Top!
Snelle levering.De rollator lekker licht van gewicht en mooi.
Alles was perfect.
En is ook snel bezorgt
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.