Saanut 5/5 tähteä

Reis al jaren met partybussen. Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geann... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genom... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Bus vertrok niet vanaf afgesproken locatie. Niet voor en niet na het festival. Na het festival de bus niet kunnen vinden, er werd geen gps locatie gedeeld. Uiteindelijk de bus voor vertrek van terrein... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Complimenten aan Yassin de buschauffeur en medereizigers van Partybussen Den Haag/ Aquabest Supersized Kingsday het was gezellig en zeker een fijne ervaring! Dus voor herhaling vatbaar! Gr Diane ( bus... Näytä lisää

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Saanut 1/5 tähteä

2 uur gelopen voor een bus te zoeken…

2 uur gelopen voor een bus te zoeken die onvindbaar is!! Sturen je locatie waar de bus moet staan maar deze stond er helemaal niet dus zo kan je 2,5 uur elke bus aflopen.. vertrektijd geweest dus de bussen vetrekken, daar sta je dan :)
Klantenservice die je mailt die heel lang doen om te reageren en zelf ook onwetend zijn, niks aan gehad dus. Sta je dan in de kou 2 uur op een noodoplossing te wachten. Nooit meer

27. huhtikuuta 2023

2,5 UUR LOPEN OM DE BUS TE VINDEN

Door een miscommunicatie is er aan ons een verkeerde plek doorgegeven om terug te komen bij de bus. Vervolgens krijg je dan na een hoop gedoe de juiste locatie. Is dit 45 minuten lopen vanaf het festival. Nou sorry maar dit slaat echt alles. Krijg telefoonnummers van chauffeurs die niet eens goed Nederlands spreken en die gewoon lachend antwoorden op je. Krijg ik als antwoord dat ze bezig zijn met het begeleiden van 66 bussen vanuit kingsized.
Als JULLIE die druk niet aankunnen, is dat JULLIE probleem. Maak daar dan niet ons probleem van. Wij hebben in totaal 2,5 uur rond gelopen, 11 kilometer. Avond was totaal verziekt. Nooit meer dit, regel eerst je zaken voordat je uberhaupt zaken GAAT doen.

27. huhtikuuta 2023

Waardeloos.

Na een verschrikkelijke eerste ervaring met partybussen.nl heb ik noodgedwongen nog een keer bij ze moeten boeken omdat de andere organisaties al vol zaten. Deze keer zijn ze mij vergeten op te halen. Jammer dat 1 ster het minimale is, ik had liever voor 0 gegaan.

15. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

De bus kwam een halfuur te laat

De bus kwam een half uur te laat in Haaksbergen. En de bus is ook nog verkeerd gereden waardoor we bijna het volledige voorprogramma hebben gemist. Jullie adverteren met een 'party' bus maar er was geeneens muziek. De route was niet logisch, mensen die in Rijssen opstapte zaten al 2 uur in de bus toen ze bij Haaksbergen kwamen om vervolgens de snelweg op te gaan bij Rijssen. Op de terug weg heeft de bus er 2,5 uur over gedaan om in Haaksbergen te komen, wat normaal gesproken maar iets meer dan een uur rijden is. Ik snap dat je langs meerdere stops moet en het daardoor iets langer duurt dan normaal maar meer dan het dubbele van de normale rijstijd is abnormaal. Dan kan je beter 2 verschillende bussen laten rijden ipv 1 zo'n hele grote.

1. huhtikuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Super slechte service

De bus reis zelf was wel oké, maar de service achteraf is verschrikkelijk.
De beloning die ze beloven krijg je niet, ze zoeken altijd wel een ander smoesje om het niet uit te keren. Daarnaast reageren ze gigantisch traag. Ik heb pas na 4 maanden te horen gekregen dat ik niet in aanmerking kom voor de beloning, omdat ik ze niet genoeg op de hoogte heb gesteld. Terwijl de chauffeur dit zelf zou moeten doen…

Al met al, busreis oké, service is echt verschrikkelijk!

10. elokuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin