Part Two Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Etter rask levering, fikk jeg dessverre levert en feil vare i ordren min. Men kundeservice ordnet opp i det på et blunk. Meget vennlig og imøtekommende kundeservice. Ekspertisen var god og profesjonel... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade på en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i två färge... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

• Danneskiold-Samsøes Allé 55, 1434, København, Tanska

Kaikki arvostelut

172 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ett systemfel hos Part Two…

Ett systemfel hos Part Two sammarbetspart ledde till att en beställning online blev fyra. Hörde av mig till kundtjänst samma dag och fick till svar att det nog skulle gå att avbeställa och jag skulle få en bekräftelse via mail. Först fyra dagar senare fick jag mailsvar att det tyvärr inte gick att avbryta ordnarna och jag fick returnera samtliga. Klarna räkningar på 11 000 kr tills returerna gått igenom. Ingen kompensation alls för merarbetet för min del, inte ens 10 % rabatt på det köpet jag gjorde, sen återkoppling och allmänt kasst kundomhändertagande. Som företag bör man känna att även om det blivit fel hos en samarbetspartner som ledde till strulet för kunden så har man ansvar för sin kund i slutändan. Mycket skylla ifrån sig och lite service!

14. elokuuta 2026

Meget hurtig levering 👍🏻

31. heinäkuuta 2026

Hej :)

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi håber, du får stor glæde af dit køb!

Med venlig hilsen
PartTwo

Meget fin service

Meget fin service, var udsolgt men fik besked da den kom på lager igen🙏🏻 og så på udsalg !!
Tak🌞
Vh. tove20/

22. heinäkuuta 2026

Hej Tove,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du var tilfreds med servicen, og at du fik besked, da varen var tilbage på lager – og endda kunne købe den på udsalg. :)

Med venlig hilsen

Saanut 1/5 tähteä

kjolen jeg bestilte var ikke samme som…

kjolen jeg bestilte var ikke samme som tidligere, den var endret i passform og størrelse. veldig skuffende . Da jeg måtte returnere den pga dette så var det komplisert å få gjort retur. frister derfor ikke å handle mer her

27. heinäkuuta 2026

Hei Åse,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi beklager at kjolen ikke svarte til forventningene dine, og at både passformen og størrelsen var annerledes enn tidligere. Vi er også lei oss for at returprosessen opplevdes som komplisert.

Team PartTwo

Saanut 3/5 tähteä

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg, mange gode basis- og hverdagsplagg. En del av klærne er designet for høye og meget slanke damer, det kunne vært fint med ulike lengder på noen bukser, kanskje også mer kne-lange kjoler og kåper. Det er etter hvert begynt å komme strikk i livet på flere bukser/skjørt, som er bra, da vi damer ikke kommer med én fasong.

Retur-ordningen er svært tungvinn, man må selv printe etikett, og retur-behandlingen tar ofte flere uker, har opplevd inntil 4 uker, mange ganger.

24. heinäkuuta 2026

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den grundige tilbakemeldingen din.
Det gleder oss å høre at du setter pris på utvalget og våre basisplagg, og vi takker også for dine gode innspill om passform og flere lengdealternativer.
Samtidig beklager vi at returprosessen har opplevdes som tungvint og at behandlingstiden har vært lengre enn forventet.

Bra kvalité och figursydda kläder

Bra kvalité och figursydda kläder

20. heinäkuuta 2026

Hej Masoumeh,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar den fina kvaliteten och den figursydda passformen på våra kläder.

Vänliga hälsningar
PartTwo Team

Snelle levering

Snelle levering, prachtige jurk! Helaas valt deze groot dus een nieuwe jurk besteld in een maat kleiner

20. heinäkuuta 2026

Beste Rian,

Bedankt voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de prachtige jurk en de snelle levering. We hopen dat de kleinere maat perfect zal passen. Veel plezier met je nieuwe jurk!

Met vriendelijke groet
Team PartTwo

Saanut 5/5 tähteä

Part Two er et bra merke både når det…

Part Two er et bra merke både når det gjelder design og kvalitet.

15. heinäkuuta 2026

Hei Britt,

Tusen takk for den fine anmeldelsen!
Det gleder oss å høre at du setter pris på både designet og kvaliteten hos Part Two.

Saanut 5/5 tähteä

Some really beautiful maxi dresses

Some really beautiful maxi dresses. They fit very well although I found it's best to order a size or two up. Quick delivery and easy to return. Excellent service.

5. heinäkuuta 2026

Dear Lesley,

Thank you so much for your lovely review!
We're delighted to hear that you love the maxi dresses and found them to fit well. It's also great to know you were happy with the quick delivery, easy returns, and excellent service.

Kind regards,

Saanut 1/5 tähteä

Ich habe zwei T-Shirts vor zwei Jahren…

Ich habe zwei T-Shirts vor zwei Jahren gekauft. Jedes 39.-Euro teuer.
Ca max. 20x gewaschen (mit Ariel) und jetzt lösen sie regelrecht auf, es entstehen Dünne Stellen die zu Löchetn werden und die Bündchen am Hals ( an der Stoffkante ziehen diverse Fäden) also nicht die Nähte, der Stoff löst sich auf!!!

11. heinäkuuta 2026

Guten Tag Birgit,

vielen Dank für Ihr Feedback.
Es tut uns leid zu hören, dass Sie nach einiger Zeit mit der Qualität Ihrer T-Shirts nicht mehr zufrieden sind. Wir verstehen, wie enttäuschend das ist, und danken Ihnen, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben.

Ich empfehle Ihnen, in das Geschäft zu gehen, in dem Sie die Shirts gekauft haben, und dort Ihre Beschwerde vorzubringen. Bitte bringen Sie den Kassenbon mit.

Mit freundlichen Grüßen
Team Part Two

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin