1. Valokuvaaja
  3. Elokuva- ja videotuottaja
  4. Elokuvatuotantoyhtiö
  5. Media- ja markkinointitoimisto

Yrityksen kirjoittama

Bij Partners in Beeld hebben we alles onder één dak. Onze fotografen maken de mooiste bedrijfs- en portretfoto’s voor op je website of socials. Onze cameramannen en editors zetten de gaafste bedrijfsfilm of social film in elkaar en ook kunnen we je begeleiden met je social kanalen of andere manieren om zichtbaar te worden. Dé manier van ontzorgen. Het team van Partners in Beeld bestaat uit enthousiaste, frisse beroepsfotografen, met een eigentijdse stijl en deskundige cameramannen met een hoop creativiteit. Zo creëren we de perfecte balans tussen kwaliteit en vooruitstrevendheid. We zijn echte mensen-mensen. Doordat we de focus op de klik leggen kun je erop vertrouwen dat we samen met jou op een prettige manier het perfecte eindresultaat halen!

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Foto- en videoprojecten EKAL

Partners in Beeld heeft bij ons diverse fotoprojecten gedaan, zo zijn er foto's gemaakt op kantoor bij EKAL maar ook op de bouwplaats. Verder zijn er ook op de bouwplaats video- en dronebeelden gemaakt. Meedenken met wat we als bedrijf op beeld willen en het goed op beeld zetten van deze momenten is iets wat ze super goed kunnen. We zijn dus ook super blij met de scherpe en mooie beelden. En zullen in de toekomst bij meer beeldmateriaal, zeker nogmaals jullie benaderen.

16. lokakuuta 2025

Fijne flexibele fotografen

Wij werken regelmatig samen met Erica. Ze reageert snel, is flexibel en maakt goede foto's. Wanneer ze een keer niet kan, regelt ze makkelijk een andere fotograaf van PiB voor ons. We zijn tevreden.

2. syyskuuta 2025

Toppers!

Dit bedrijf biedt mooie producten aan en denkt altijd positief met je mee! Er is altijd maatwerk mogelijk en zelfs op korte termijn is er vaak nog een afspraak in te plannen! Er werken superleuke mensen die altijd in zijn voor een praatje! Zeer aan te bevelen!

17. heinäkuuta 2025

Professioneel, flexibel en gedreven

Al voor zes jaar op rij maakt Studio PiB al het foto- en videomateriaal voor de ACSI FreeLife TestTour. Tijdens dit mediaproject worden vier stellen op vakantie gestuurd met een auto-caravan combinatie of camper. Gezien de commerciële belangen die hier aan verbonden zijn vraagt dit project om een hoge kwaliteit van de video's en tevens om inzet, flexibiliteit en professionaliteit van het team. Het is niet voor niks dat we ook de komende editie van de TestTour weer graag gebruik maken van de diensten van Studio PiB.

Timo de Boer
Hoofdredacteur ACSI FreeLife

18. huhtikuuta 2023

Betrouwbaar en flexibel

Studio PiB verzorgd al meerdere jaren de fotografie en video's voor ons makelaarskantoor (Alblasserwaard). De mensen van PiB zijn flexibel, betrouwbaar en leveren goede kwaliteit foto's en video's.

18. huhtikuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin