Partly Arvostelua

1 004
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Wederom de zoveelste bestelde iPhone waarover zeer tevreden. Ziet er perfect uit, werkt uitstekend en zorgvuldig verpakt. Enige minpunt deze keer is dat de bezorging erg lang duurde en ik daarover ge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Soort van thuiskomen. Al eerder had ik goede ervaringen met Partly bij de aanschaf van een refurbished iPhone: alles wat werd beloofd. Toen we een tweede nodig hadden was het vanzelfsprekend, weer bi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik adviseer hier geen aankopen te doen of reparaties te laten uitvoeren. Hier hebben wij (zoon van 14) zeer slechte ervaring mee. Een telefoon gekocht, die al snel kapot was. Telefoon laten repareren... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike
  2. ja myös
  3. Matkapuhelinkauppa
  4. Puhelintarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Partly is een full-service leverancier van refurbished (o.a.) smartphones, onderdelen voor draagbare electronica en professionele tools en gereedschappen.

Keskitasoinen

(1 004)

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Zeer tevreden

De telefoon kwam in een beschermd doosje binnen. Hij was ook gewoon heel en het gratis glasscherm dat ik er gelijk bij kreeg was erg fijn! De bezorging was ook erg snel en dit komende van een erg ongeduldig persoon. :)
Ook had ik gekozen voor de 'zo goed als nieuw' telefoon en ik ben niet teleurgesteld. Er is geen enkel teken van gebruik te zien op de telefoon.
Dit is ook mijn derde telefoon die ik bij partly heb besteld en zoals gewoonlijk stellen ze mij niet teleur.

23. lokakuuta 2020

goeie ervaring

goeie levering, duidelijke site en eerlijke prijzen. Gsm was ook in perfecte staat, zoals beloofd op de website en prijskwaliteit.

21. lokakuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

De bestelling ging vlot en gemakkelijk

De bestelling ging vlot en gemakkelijk, de levering duurde wat langer dan beloofd maar ik werd goed op de hoogte gehouden tot deze toekwam, dus voor mij ging alles vlot en aangenaam. het is de tweede keer dat ik bij jullie een iphone koop en ben nog steeds tevreden

18. lokakuuta 2020
Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering...mooie telefoon

Snelle levering...mooie telefoon . Je kan amper zien dat hij al gebruikt is. Wel wordt er gezegd dat ie wordt geleverd met nieuwe batterij maar capaciteit was 87 procent? Mijn zoon is er wel helemaal happy mee!! 👌 En de screenprotector was niet nieuw helaas...tenminste het beschermlaagje was er half af en gekreukeld. 🤔 Die hebben we dus niet gebruikt.

14. lokakuuta 2020

iphone 8 gekocht en was niet in orde

iphone 8 gekocht en was niet in orde, bij klantenservice perfect geholpen. Hij mocht retour! Zelf al een nieuwe besteld met afterpay omdat de zoon niet zolang zonder kan. dezelfde dag een nieuwe geleverd. Geld heel snel terug gestort van de defecte telefoon zodat de afterpay weer betaald kon worden. Deze service is top! de nieuwe telefoon is perfect en lijkt wel bijna splinternieuw!
alleen maar lof voor jullie bedrijf

14. lokakuuta 2020

Top service

Besteld rond 16u30, om 16u45 al mail dat de bestelling al verzonden is. De volgende dag werd de iphone al geleverd, perfect in orde. Toppie

13. lokakuuta 2020

Probleem kortingscode opgelost

De kortingscode werkte niet bij mijn bestelling, maar na contact met de klantendienst werd de korting prompt terugbetaald.
Zeer tevreden van de geleverde onderdelen als de service na verkoop!

11. lokakuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin